Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Drottninggatan 57

Centrum-Norr

4 rok
108 kvm
4 975 000 kr
Alla bilder
Pre sale

Läcker & unik vindsvåning i toppklass!

Välkommen att boka visning till Norrs läckraste vindsvåning som finns högst upp i vacker fastighet anno 1905. Våningen har nyligen blivit totalrenoverad med extremt vass finish. Här har inget lämnats åt slumpen; takhöjden har höjts och bjälkar samt stödben har tagits fram för att få den efterlängtade vindskänslan i det luftiga och ljusa allrummet, samtliga golv är nylagda med 1-stavig vitpigmenterad ek, alla väggar är släta och målade, ett nytt snyggt kök i matt antracit är insatt, badrummet har blivit helkaklat med lyxig hotellkänsla samt även en totalrenoverad gästtoalett. Allrummet pryds av ett fantastiskt glasparti där man kan sitta i favoritfåtöljen och skåda stjärnhimmeln eller blicka ut mot Margaretaplatsen nedanför. Master bedroom kan vara Helsingborgs mysigaste med skön heltäckningsmatta, industriglas samt takfönster. Därtill finns två bra sovrum till mot gården som även kan fungera som walk in closet eller hemkontor/gästrum. Den strategiskt placerade belysningen styrs via Plejd-app. Våningens boarea är registrerad som 108 kvm men golvytan är ca 120 kvm vilket bidrar till en härlig rymd. Hiss tar dig från gatuplan till bostadens våningsplan.

Som medlem i föreningen bor man i ett väl underhållet hus med hiss om 12 lägenheter, och man har en nyrenoverad mysig innergård att nyttja. Du har havet på badrocksavstånd, Pålsjö skog med dess belysta motionsslingor, Centrum med sitt rika kultur- och shoppingliv bara några minuter bort samt närhet till en uppsjö av restauranger och mysiga promenadstråk. Livskvalite deluxe!

Under alla mina år som mäklare, har jag sällan sprungit på en bostad med en så klinisk och snygg finish som denna har. Varmt välkomna att boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten till detta mästerverk!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
4 975 000 kr som utgångspris
Månadsavgift
5 849 kr/mån
Boarea
108 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Centrum-Norr
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179333 alternativt roger@3etage.se
Planritning Planlösning

Generellt

Bostaden totalrenoverades 2021 väldigt grundligt och all dokumentation finns.

Allrum

Öppet rum som är unikt i sitt slag med ett burspråk i glas mot himmeln samt ett ovalt fönster med utiskt mot Margaretaplatsen. Originalbjälkar har tagits fram och behandlats samt takhöjden är rest så högt det går. Vitpigmenterat enstavigt ekgolv. Spotlights som styrs via app.

Kök

Mattsvart kök med integreradea vitvaror från Electrolux. Likså mattsvart blandare och svarta handtag gentemot den gråa bänkskivan ger ett sobert intryck. Vin kyl och vitrindel ger "det lilla extra".

Badrum & gäst-wc

Rymligt badrum med hotellkänsla och mycket smakfullt färgsatt. Rund belyst spegel, antracitgrå kommod med svart borstat handfat, svart vägghängd wc, svarta duschdetaljer, golvvärme, svart tvättmaskin och torktumlare samt dimbara spotlights i svart utförande.

Master bedroom

Industriglas skiljer rummet från allrummet och önskas med privat känsla kan ett snyggt draperi va en perfekt lösning. Mjuk och behaglig heltäckningsmatta ger en lyxig känsla. Ljusinsläpp via två takfönster.

Sovrum 2 +3

Två lättmöblerade och bra belägna sovrum mot föreningens gård. Perfekta som sovrum, gästrum, hemkontor eller walk in closet. Även här vilar det snygga vitpigmenterade ekgolvet.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Drottninggatan 57
Område
Centrum-Norr
Kommun
Helsingborg
Pris
4 975 000 kr
Månadsavgift
5 849 kr/mån
inkl v/va
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1905 (Ombyggnadsår 1983)
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
6 av 6. Hiss finns.
Övriga byggnader
Källarförråd, tvättstuga.

Ekonomi

Andel i föreningen
8.266%
Andel av årsavgift
8.266%
Nettoskuldsättning
1 339 384 kr
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr
Försäkring
150 kr
Summa
650 kr

Beakta att kostnaden för hushållsström är beräknad enligt schablon och skiljer sig åt efter förbrukning, kvalité på maskinell utrustning samt abonnemangsform.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-11-13)
Energiklass
E

Uteplats

Renoverad mysig innergård att nyttja för medlemmarna.

Bilplats

Parkering på närliggande gator. Möjlighet till hyra av p-plats eller garage vis externa fastighetsägare i kvarteren.

TV- och internetanslutning

TV: Tele2/ComHem.

Förening

Namn
Brf Hilltorp Norra nr 2
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769608-5856
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
BRF Hilltorp Norra 2 bildades 2016 och består av 12 lägenheter. Huset är uppfört 1905. Genomförda renoveringar sedan föreningens förvärv av fastigheten är: 2017 porttelefon, 2018/2019 tak, fönster, fasad, gårdsmiljö, 2020 renovering av kökstrappan, 2021 SBA genomgång av 6:e våning (brandskydd), 2022 utbyte av värmepanna. Allmän historik kring fastigheten så gjordes en totalrenovering 1983 med stambyte, nya elstigar, hissrenovering och 2011 renoverades kök och badrum i 11 av 12 lägenheter. 2013 installerades nya fläktar på taket. Två gånger per år har föreningen städdagar som föreningsmedlemmarna ska vara närvarande på.

Om området

Ett "stenkast" från bad & stad! Här bor man i Helsingborgs kanske hetaste område. Du har havet på badrocksavstånd, Centrum med sitt rika kultur- och shoppingliv bara några minuter bort samt närhet till en uppsjö av restauranger och mysiga promenadstråk.

Intresseanmälan