Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Domaregatan 1B

Elineberg

2 rok
57.5 kvm
995 000 kr
Alla bilder

Ljus fin tvåa med stor inglasad balkong!

Härligt ljus och fräsch tvåa med stor inglasad balkong i västerläge samt med utsikt över grönområde. I lägenhetens hela bredd, utanför kök och vardagsrum löper den riktigt stora och inglasade balkongen som under en stor del av året fungerar som ett extra rum med två olika sittytor. Tack vare husets placering så är det fri vy över grönområdet i väster och gott om sol under eftermiddag och kväll! Själva lägenhetsytan är optimalt planerad för ensamhushållet eller paret som vill njuta av alla bekvämligheter. Från hallen i lägenhetens mitt ges tillgång till alla övriga rum och utrymmen och ljuset flödar fritt från fönster i öster och väster. Helkaklat badrum samt kök från 2007 gör att de stora investeringarna är gjoda. Rymligt allrum samt sovrum i perfekt storlek. Stark förening! Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
995 000 kr utgångspris
Månadsavgift
3 772 kr/mån
Boarea
57.5 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Elineberg
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179333 alternativt roger@3etage.se
Planritning Planlösning

HALL

Stor och välkomnande hall i lägenhetens mitt. Här finns det gott om avhängningsyta för ytterkläder och skor samt även en rymlig klädkammare med plats för stora delar av hushållets behov av förvaring. Plastmatta på golvet och ytterdörren är en säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med parkettgolv och plats för både matsalsmöblemang och soffhörna. Från vardagsrummet finns även utgång till den härligt stora och inglasade balkongen som är i hela lägenhetens bredd. Härifrån har man en fin utsikt över grönområdet framför och sol under stora delar av eftermiddagen och kvällen.

KÖK

Smakfullt vitt kök från IKEA som sattes in ca 2007. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys -07, ugn med häll -07 och fläkt. Vid fönsterytan finns matplats för 4 personer och laminat ligger på golvet.

SOVRUM

Rymligt sovrum med fönster i österläge. Plats för både säng och viss övrig möblering. Laminatgolv.

BADRUM

Helkaklat badrum med dusch, handfat och wc. Renoverat ca 2007.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Domaregatan 1B
Område
Elineberg
Kommun
Helsingborg
Pris
995 000 kr
Månadsavgift
3 772 kr/mån
I månadsavgiften ingår värme, VA
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57.5 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1960-61
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Till bostaden finns källarförråd. I övrigt finns det en festlokal, ett gästrum, tvättstuga med torkrum samt gym som får nyttjas utan extra kostnad för föreningens medlemmar.

Ekonomi

Andel i föreningen
0.67397%
Andel av årsavgift
0.67397%
Nettoskuldsättning
23 365 kr. Baserat på Årsredovisning för 2021
Bostaden är pantsatt
Ja

Energideklaration

Status
Utförd (2018-05-06)
Primärtenergital
122 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Riktigt stor inglasad balkong i fritt läge med sol under eftermiddagen och kvällen!

Bilplats

Föreningen förfogar över både parkeringsplatser och garage. Kösystem till båda. Garagen kostar 425 kr/mån. P-platserna kostar 95 kr/mån.

Förening

Namn
HSB Brf Ängslyckan
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
743000-1136
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Husen byggdes 1959, samtidigt bildades föreningen. Föreningen innehar 132 bostadsrätter i storlekarna 2-4 rok. Husen har tre våningar utan hiss. Det finns p-platser för 95 kr/mån (kö) samt garageplatser för 425 kr/mån (kö). Samtliga bostäder har indragen kabel-TV och fibernät. Det finns möjlighet att låna både övernattningsrum för 4 personer och festlokal. Föreningen är stabil och mycket omtyckt och har liten omsättning av lägenheter per år. 2008 skedde en relining och föreningens badrum och avloppsstammar renoverades i samband med renoveringen. 2013 byttes även tappvattenstammarna ut. Under 2015 har husfasader, garagebyggnader m.m setts över och rengjorts. Det senaste åren har fastigheternas fönster bytts ut, satt in nya entrédörrar, taken renoverats samt installerat ett nytt passagesystem.

Föreningen är ansluten till HSB-NvSkåne i Hbg som sköter fastighetsservice och den administrativa delen.

Föreningens hemsida: http://angslyckan.se/

Det finns ett vicevärdskontor i källaren på Domaregatan 8, nedgång på gaveln mot gatan. Kontoret är öppet varje helgfri tisdag mellan kl. 18.00-19.00.

För mer information, se föreningens årsredovisning samt stadgar.

Om området

Vid Helsingborgs södra infart, ca 2,5 km från centrum ligger det familjära Elineberg. Det är ett grönskande område som i norr avgränsas av Jordbodalen. Helsingborgs nöjespark Sundspärlan med lekpark för barn, dans, teater, restaurang och café är belägen på promenadavstånd från bostadsområdet och till det gamla fiskeläget Råå med fin badstrand och småbåtshamn är det knappt tre km.
Elinebergs centrum är ett levande och väl fungerande centrum med ett brett serviceutbud av butiker, postservice, pizzeria, apotek, dam- och herrfrisör m.m. I området finns även läkare, träningsinstitut, sjukgymnast och solarium. Goda kommunikationer via buss samt även Pågatågsstationen Ramlösa.

Intresseanmälan