Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Carl Westmans Allé 6a

Maria Park

4 rok
103 kvm
3 995 000 kr
Alla bilder

Läcker markplansfyra i lummiga Maria Park!

Välkommen att boka visning på denna högkvalitativa lägenhet! Bo flott med generös uteplats i bästa sydvästläge samt mitt i lummig och unik parkmiljö.
Endast ett 20-tal meter från föreningens fastighet parkeras bilen på den gemensamma parkeringsplatsen där laddstolpe finns och härifrån går den stenlagda trädgårdsgången direkt till lägenhetens egna entré. Hela lägenheten har en härlig rymdkänsla tack vare den generösa takhöjden på över 3 meter. Utöver det är det vattenburen golvvärme samt kvalitativa materialval i hela bostaden. Hallen bjuder bra plats för avhängning direkt till vänster i garderob med skjutdörrar samt även viss möjlighet till ytterligare möblering ett par steg in. Golvet i hallen är grå klinker som sedan övergår i ljus ekparkett. Direkt till höger finns serveringsgång in till köket och även här finns möjlighet till förvaring i både skjutdörrsgarderob och skåpsinredning. Det gråa klinkergolvet fortsätter in i serveringsgång och kök. Från hallen finns också tillgång till praktisk gäst-wc, även denna med klinkergolv. Lägenhetens kök är stilrent och tidlöst inrett med skåpsinredning och luckor från Mobalpa medan den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt kombinerad kyl/frys. Vardagsrummet finns invid köket och är riktigt väl tilltaget med gott om plats för både ordentlig soffhörna samt stort matsalsmöblemang! Det är kanske här den väl tilltagna takhöjden och rymdkänslan är allra mest slående! Dessutom finns här utgång via skjutdörr till den stora träterrassen i perfekt sydvästläge med utsikt över föreningens gemensamma trädgård, skog och hagar! Här klipper en robot gräset så man behöver inte göra annat än att njuta. Vacker pergola finns på tomten som kan nyttjas efter önskemål. I mitten av lägenheten ligger det rymliga badrummet med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns både stort duschbadkar, tvättpelare samt handfat och wc. Även här är det givetvis golvvärme för extra komfort! Lägenhetens tre sovrum ligger samlade i fil längs lägenhetens norra sida. De varierar något i storlek och i två av dem är det platsbyggd förvaring i form av garderober.

Välkommen på visning av ett drömboende med radhuskänsla!

Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: roger@3etage.se eller samtal/sms till: 0735179333.
Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 995 000 kr utgångspris
Månadsavgift
6 382 kr/mån
Boarea
103 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Maria Park
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Ons 7 Juni
Tidsbokning görs till Roger Billsten på 0735179333 eller roger@3etage.se
Planritning Planlösning

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och välkomnande hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Plats finns även för avhängning samt viss övrig möblering. Längre in i hallen finns praktisk gäst-wc.

KÖK
Fint kök i hög kvalité från Mobalpa och med maskinpark bestående av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll och inbyggnadsugn från Siemens. Även i köket är det klinkergolv.

VARDAGSRUM
Riktigt stort rum med parkettgolv och plats för både soffhörna och stort matsalsmöblemang med utsikt över trädgården. Från vardagsrummet finns även utgång till den härliga uteplatsen på husets gavel i sydväst med utsikt över föreningens trädgård, skogen och hagarna.

BADRUM
Stort helkaklat badrum i vitt och grått. Här finns ett duschbadkar med glasvägg, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt handfat och wc.

GÄST-WC
Praktisk gäst-wc med handfat och klinkergolv.

SOVRUM 1
Det största av lägenhetens tre sovrum. Stor skjutdörrsgarderob till förvaring. Parkettgolv.

SOVRUM 2
Det mellersta rummet. Detta är något mindre än de båd övriga och kan passa bra som gäst-rum eller arbetsrum. Platsbyggd förvaring längs ena väggen. Parkettgolv.

SOVRUM 3
Rummet längst till höger. Även här är det parkettgolv.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Carl Westmans Allé 6a
Område
Maria Park
Kommun
Helsingborg
Pris
3 995 000 kr
Månadsavgift
6 382 kr/mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, p-plats och förråd.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Fjärrvärme, golvvärme i hela bostaden
Renovering
Våren 2021:
Målat alla innerväggar
Hösten 2021:
Slipat och oljat golv.
Sprutmålat alla innerdörrar
Bytt luckor på badrumsskåp.
Juni 2022:
5 meter bred Markis
Laddbox bil (kopplad till egen mätare)
December 2022:
Nytt Badkar
Övriga byggnader
Miljöhus, förråd samt cykelparkering

Ekonomi

Andel i föreningen
15.5417%
Andel av årsavgift
15.5416%
Nettoskuldsättning
1 025 772 kr
Bostaden är pantsatt
Ja

Energideklaration

Status
Utförd (2019-04-16)
Primärtenergital
153 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Härlig uteplats i bästa solläge mot föreningens trädgård! Här sitter man skyddat och kan följa solens gång över dagen! Markis finns för solskydd.

Bilplats

1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran! Laddstolpe finns.

Förening

Namn
Sigfrid 4
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769611-5729
Föreningen äger marken?
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen anskaffade i maj 2005 fastigheten Helsingborg Maria Park 4, för att uppföra en nybyggnad innehållande 6 st bostadsrätter om totalt 773 kvadratmeter. Byggnationen färdigställdes för inflyttning 2006.

Om området

Mariastaden och Maria Park har en miljö med härlig blandning av gammalt och nytt i en varierande arkitektur. Ca 5 km norr om Centrum bor man i en stadsdel med både fantastisk natur samt moderna bostäder. Inom området finns flertalet förskolor, grundskola, vårdcentral, restauranger, stall, fotbollsplaner, gym samt en ICA-affär. Kommunikationerna ner till stan är goda med tät busstrafik och det finns även en tågstation, nämligen Maria Station.

Intresseanmälan