Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Kantorsgatan 22

Pålsjö Hage / Maria Park

2 rok
53 kvm
2 195 000 kr
Alla bilder

Stor balkong med milsvid utsikt!

Modernt, öppen planlösning, wood on wall, ljust enstavs golv, stora fönster och enorm balkong om 10 kvm i perfekt solläge. Här bor livsnjutaren som parkerar bilen i carporten och tar hissen upp till fjärde våningen. När man kommer hem efter jobb kopplar man av på balkongen, tänder grillen och blickar ut över av en trevlig utsikt mot Pålsjö skog!

Nu ges möjligheten att vara omgärdad av underbar natur i en toppfräsch bostad som har öppen planlösning samt stor balkong med milsvid utsikt.
De nybyggda husen som uppfördes av PEAB stod färdiga 2019. Man har lagt vikt vid miljö, hållbarhet och ett boende med hög kvalitet på både materialval samt arkitektur. Livet på Kantorsgatan 22 kommer ge er en behaglig vardag med många sköna dagar på balkongen samt härligt umgänge i den sociala och öppna umgängesytan i kök/vardagsrum. Fjärde våningen av fem ger magiskt ljusinsläpp och fritt från insyn. En stor fördel är att man har egen tvättavdelning i bostaden så att man slipper gå iväg med tvätten eller passa tvättider. Bilen parkeras bekvämt utanför fastigheten och likaså cykeln. Förrådet till bostaden är placerat i direkt anslutning till bostaden vilket är både bekvämt och tryggt. Finns förnärvarande ledig p-plats a 400kr/mån och carport a 600kr/mån (2023-06-29).

Området som ligger mellan Pålsjö Östra och Maria Park har närhet till ICA både på Ringstorp samt Mariastaden. Flera förskolor och grundskolor finns i absolut närhet och likså vårdcentral, apotek, pizzeria och gym. När andan faller på har man bekvämt avstånd till centrums alla butiker, kaféer och nöjen. Sommartid är det enkelt att besöka hamnen och dess trevliga restauranger. För att inte tala om stranden på Fria bad eller Pålsjö kallbadhus. Är man motionsintresserad bjuder Pålsjö skog på upplyste motionsslingor, tennis- samt padelbanor. Stadsbussar trafikerar i närområdet och Maria Station ligger inte långt bort. Optimalt läge med andra ord.

Flexibel inflytt! Ta chansen innan marknaden!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 195 000 kr som utgångspris
Månadsavgift
2 994 kr/mån
Boarea
53 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Pålsjö Hage / Maria Park
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179338 alternativt martin@3etage.se
Planritning Kantorsgatan 22

VARDAGSRUM/KÖK

Köket och allrummet är en viktig del av hemmet, om inte den viktigaste. Här ska man självklart kunna tillaga kulinariska läckerheter men även umgås med familj och vänner på samma gång. Det vita köket är från Vedum och vitvarorna är moderna med induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin plus kyl/frys. Rummet är cirka 25 kvm stort och bjuder på gott om plats för rejält matsalsmöblemang och soffgrupp. Från allrummet nås den stora balkongen om cirka 10 kvm, med glasad dörr och stort fönsterparti suddas känsla mellan inne och ut bort. Här, liksom i övriga bostaden ligger ett snyggt enstavs parkettgolv (Kährs Nouveau Snow ).

DUSCHRUM

Helkaklat duschrum med egen tvättavdelning innehållande tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva och väggskåp. Allt i sobra och stilrena materialval.

SOVRUM 1

Det sovrummet är på ca 12 kvm och har en modern karaktär med wood on wall uppsatt bakom sängen. Förvaring ges via garderober med skjutdörrar.

ENTRÉ

Välkomnande entré med samma snygga golv. Här får man direkt en trevlig vy in mot allrumet, genom fönsterna och vidare ut mot Pålsjöskog. Vid entrén finns även bostadens förråd om ca 4 kvm.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Kantorsgatan 22
Område
Pålsjö Hage / Maria Park
Kommun
Helsingborg
Pris
2 195 000 kr
Månadsavgift
2 994 kr/mån
inkl v/va, Telia Tripple Play tillkommer med 222 kr/mån.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
4 av 5. Hiss finns.
Renovering
Tillval:

Badrum:
Klinker 30x60 plattor
Duschset med takdusch

Kök:
Kakel 60x60 plattor
Integrerad diskmaskin
Integrerad kylfrys
Svarta/Rostfria vitvaror (fläkt,ugn,micro)

Sovrum:
Wood on wall

Övrigt:
Kährs Nouveau Snow (ekparkett)
Övriga byggnader
Cykelrum

Ekonomi

Andel i föreningen
1.2424%
Andel av årsavgift
1.2424%
Nettoskuldsättning
728 391 kr. Enligt Årsredovisning 2022
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
125 kr
Summa
475 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2019-11-07)
Prestanda
59 kWh/m2/år
Energiklass
B

Uteplats

Stor balkong i perfekt västläge om cirka 10 kvm

Bilplats

I föreningen finns det 44 parkeringsplatser, 13 carportplatser. Finns förnärvarande en ledig p-plats och en ledig Carport. P-plats kostar 400 kr/mån och carport 600 kr/mån. 16 platser har laddstolpe.

Förening

Namn
Pålsjö Hage
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-0615
Föreningens ekonomi
Inga beslutade avgiftsändringar enligt information från styrelsen (2023-06-26).
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
58 st
TV/bredband
Telia TriplePlay, 222 kr/mån.
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Renoveringar
Ta in offert för solceller.
Parkering
Pplats kostar 400 kr/mån och det finns 44 st varav 16 st med laddstolpe. Carportsplats kostar 600 kr/mån och det finns 13 st.
Allmänt om föreningen
Brf Pålsjö Hage består av 58 lägenheter. Fastigheten förvaltas av HSB.

Intresseanmälan