Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Hylleblomsvägen 22

Viken

4 rok
81 kvm
2 150 000 kr
Alla bilder

Markplanslägenhet - 4rok - Fantastiskt läge


VÄLSKÖTT OCH BEKVÄMT BOENDE PÅ BÄSTA HÖRNLÄGE

Äntligen är nu en 4:a i de populära "bo-klok-lägenheterna" till försäljning! En av föreningen bästa hörnbostad med en alldeles lagom trädgårdstäppa kan nu bli din. Detta är ett ypperligt boende med fina uppvuxna häckar, beläget intill potatisåkern och de vackra äppelodlingarna. Bostadens utemiljö är fantastisk där nuvarande ägare har lagt mycket kärlek för att skapa en egen privat oas. Uteplatsen inrymmer plats för utemöbler, grillyta, solstolar och även en möjlighet till taktäckt möblemang under balkongen från ovanplan. På motsatt sida finns huvudentré och en större gräsmatta med anslutning till både gemensamt och privat förråd.

Ett smakfullt hem uppfört 2014, inrett med tidlösa materialval som än idag är i god kondition. Bostaden känns stor och luftig tack vare välplanerad och flexibel planlösning, goda möbleringsmöjligheter samt många fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Bortsett från bostadens utemiljö är köket/vardagsrummet helt klart hjärtat i bostaden som ligger centralt och har en öppen planlösning. Här ryms ett lagom stort matsalsbord samt en härlig soffgrupp med tillhörande möblemang.

Bostadens tre sovrum är alla i olika storlekar; ett riktigt stort, ett annat fullt normalt och det tredje något mindre. I samtliga ryms en större säng samt övrigt möblemang. Badrummet är välutrustat och renoverat för ca 5 år sedan och precis som i alla andra bostäder i föreningen är det utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finner vi en stor klädkammare och en hall med avhängningsmöjlighet genom en garderobsstomme.

Här bor du i en välskött förening bestående av åtta flerbostadshus uppfört av Skanska/Boklok.
Viken erbjuder en fantastisk atmosfär, den lilla gemytliga hamnen och närheten till bland annat Kullaberg, Höganäs och Helsingborg. Ett boende som präglas av havets och fiskelägets närhet - att leva och trivas i. Med utmärkt närservice och kommunikationsmöjligheter.

Till huset hör en p-plats och möjlighet till el-bilsladdare finns. Varmt välkomna att boka tid för visning till Hylleblomsvägen 22 med oss på 3etage!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 150 000 kr eller enligt ök
Månadsavgift
6 418 kr/mån
Boarea
81 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Viken
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Tis 10 Oktober
Kontakta Hannah Kjell för att boka tid för visning!
Planritning Planlösning
Planritning Alternativ planlösning

Hall

Trevlig laminat på golv som även är genomgående i hela bostaden. Bra plats för avhängning av ytterkläder genom en garderobsstomme samt klädkammare till förvaring. Härifrån nås det mindre av sovrummen samt badrummet.

Badrum

Fungerar som både badrum och tvättavdelning. Renoverades för ca 5 år sedan där man då valde en mörkare plastmatta på golv samt vita helkaklade väggar. Utrsutat med kommod, toalett, högskåp, dusch, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1

Det mindre av sovrummen. Ca 7m2 stort och perfekt som kontor, gästen eller för ungdomen som önskar ett mindre rum. En garderob utgör rummets förvaring.

Kök

Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Klassiskt inrett med vita skåpsluckor, en ljusare bänkskiva samt grå kakel mot vägg. Ett välutrustat kök med bra avlastningsytor och god förvaring genom både över- och underskåp. Köket är utrustat med dubbel uppsättning av kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Rummet har ett mycket fint ljus genom flertalet fönster och det trevliga hörnläget som givetvis bidrar med ytterligare ljusinsläpp. Härifrån når man även bostadens uteplats och trädgård.

Vardagsrum

Fint rum, bra med plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Från detta rum når man bostadens två andra sovrum.

Sovrum 2

Det största av sovrummen med gott om plats för dubbelsängen, skrivbordshörna, garderober, m.m. Två fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp.

Sovrum 3

Ett mysigt sovrum, lagom stort som rymmer en dubbelsäng och byrå. Även detta är inrett med två stora fönster.

Utemiljö

Områdets kanske bästa läge med gavel mot åker och trädgårdstäppa med altan i sydvästläge. Bostadens förråd placeras ca 15 meter från entrén och från framsidan nås även en av föreningens fina innergårdar.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Hylleblomsvägen 22
Område
Viken
Kommun
Höganäs
Pris
2 150 000 kr
Månadsavgift
6 418 kr/mån
Inkl. vatten, värme, sopor, parkering, förråd, bostadsrättstillägg samt kostnader för räntor, amorteringar och underhåll till föreningen.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 kvm

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2014
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med FTX-återvinning
Våningsplan
1 av 2. Hiss finns ej.
Renovering
Nuvarande ägare har bott här sedan huset uppfördes. Under denna tid har följande vitvaror bytts ut:
Övriga byggnader
Förråd om ca 6-7 kvm

Ekonomi

Andel i föreningen
2.65386%
Andel av årsavgift
2.75494%
Nettoskuldsättning
818 967 kr. Siffror hämtat från årsredovisningen 2022
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
600 kr
Försäkring
250 kr
Summa
850 kr

Driftskostnadena är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
74 kWh/m2/år
Energiklass
C

Bilplats

P-Plats ingår i avgiften

Förening

Namn
Brf Boklok Backalyckan i Viken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-3867
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
42 st
TV/bredband
Fiber
Tillåts delat ägande?
Gårdsplats
Gemensamma inergårdar som disponeras av medlemmarna.
Parkering
P-Plats ingår i avgiften
Allmänt om föreningen
Föreningens fastigheter är uppförda 2014 och består av 42 bostadsrätter. Den totala boytan uppgår till 2 940 kvm. Föreningen är fullvärdesförsäkrad och bostadsrättstillägg inkluderas i avgiften.
Till varje bostad ingår en parkeringsplats samt ett förråd. På området finns ett gemensamt förråd med bland annat trädgårdsredskap som man gärna får låna.

Senaste avgiftshöjningen skedde 2023-04-01. Inga fler avgiftshöjningar är planerade. Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo.

Intresseanmälan