Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Galoppvägen 30

Laröd

4 rok
109 kvm
3 250 000 kr
Alla bilder

Gavelradhus i barnvänliga Laröd

Rymligt och renoverat gavelradhus i barnvänligt område!

Vill ni kunna låta barnen springa och leka i ett bilfritt område? Önskar ni närhet till skola, förskola, grönområden, affär, gym och vårdcentral? Tycker ni att det är en fördel att era barn och grannbarnen kan cykla gemensamt till skolan, fotbollen och gymnastiken? Då är detta boendet för Er!

Med gavelläge ligger detta radhus om 109 kvm. Nuvarande ägare har renoverat det mesta under sina år (se den ambitiösa renoveringslistan i avsnittet fakta) där kanske det snygga köket sticker ut som en extra lyxig detalj. Ett synnerligen välplanerat boende med härlig utemiljö på fram- och baksidan av huset. Här kan man välja om man vill vara i skuggan eller solen. Då huset har gavelläge finns även möjlighet att gå runt fastigheten, vilket är en stor fördel när man ska exempelvis flytta saker från framsidan till baksidan. Tomten är dessutom helt insynsskyddad av buskage och häck vilket skapar en privat oas att landa på, när man kommer hem från arbete och aktiviteter. En stor fördel är att den gemensamma innergården ligger precis utanför, här kan barnen springa fritt och leka på lekplatsen.

Planlösningen är väl genomtänkt med sociala ytor på entréplan och privata/sovrumsytor på ovanplan. På entréplan finner man kök med matplats, det spatiösa och genomgående vardagsrummet, ett badrum med dusch samt förvaring. På ovanvåningen finner vi tre riktigt rymliga sovrum, där varje rum rymmer en rejäl dubbelsäng plus extra möblemang. Där uppe finns ytterligare ett badrum, detta är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Då alla rum är så stora kan barnen ha både säng, skrivbord och lek-/soff-hörna på sina rum. Om man har väldigt mycket tvätt så finns en gemensam fullutrustad tvättstuga att boka i föreningen och till bostaden hör även ett källarförråd om cirka 11 kvm.

BRF Stiglädret stoltserar med välskötta fastigheter, stabil ekonomi och man äger fortfarande fyra hyresrätter som får räknas som en dold tillgång. I föreningen finns både garage- och parkeringsplatser att hyra. Här bor man lugnt och skönt, med goda kommunikationer till staden. En kort promenad bort finns läckra naturområden och rullar man längst ner når man Larödbaden eller hamnplan i Hittarp där man kan njuta av salta dopp i Öresund.

Här bor ni med känslan av en villa, men med bostadsrättsformens alla fördelar. Värme och vatten ingår i avgiften, precis som yttre underhåll av fastigheten, områdesskötsel, sophantering och bostadsrättstilläggsförsäkringen. Varmt välkomna att boka visning!

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
3 250 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
7 645 kr/mån
Boarea
109 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Laröd
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Sön 8 Oktober kl 11:15 - 11:45
Anmälan krävs
Planritning Entréplan
Planritning Ovanvåning

Entré

Här finns plats för avhängning och god förvaring i klädkammare under trappan. Snyggt ljust golv genom alla rum.

Vardagsrum

Genomgående och ljust rum med plats för soffhörna, matsalsbord, piano etc. Utgång till de båda uteplatserna och stora fönster som bringar härligt ljusinsläpp. Samma ljusa fina golv som i hallen.

Kök

Snyggt renoverat kök med gråa luckor som kombineras med ljus bänkskiva i sten som även utgör stänkskydd. Hel kyl och frys, ugn i arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt induktionshäll (80 cm bred) med fläkt. Matplats för 4-6 personer.

Badrum I

Rymligt och fräscht badrum med ljus plastmatta på golvet och kaklade väggar. Spotlights i taket, frostade glasdörrar i duschen, vask, toalett, förvaringsskåp och handdukstork.

En våning upp

Hall med klädkammare. Samtliga golv är enhetliga här uppe.

Sovrum I

Stort sovrum med burspråk. En hel vägg med garderober utgör förvaring.

Sovrum II & III

Dessa är också i väldigt bra storlek att rymma både dubbelsäng och extra möblemang. Det ena har ett trevligt gavelfönster som ger extra ljusinsläpp.

Badrum II

Stort badrum med ljus plastmatta och kaklade väggar. Detta är utrustat med badkar, vask, toalett, tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring!

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Galoppvägen 30
Område
Laröd
Kommun
Helsingborg
Pris
3 250 000 kr
Månadsavgift
7 645 kr/mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bostadsrättstilläggsförsäkringen, renhållning etc.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
1993
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Renovering
2018
-Målning vardagsrum, kök, hall nedre, trappa, hall övre samt två sovrum.
-Nya trappräcken och mattor på trappsteg.
-Nya köksblandare, duschblandare nere samt tvättställsblandare uppe och nere, tappventil uppe.
-Ny vattenklosett uppe.
-Nya väggskåp samt arbetsbänk badrum övre.
-Ny torktumlare.
-Nytt skärmtak samt målat bärverk.
-Nytt elskåp inne, nya eldragningar i kök för motoriserad soplåda samt ugn/micro.
-Nytt kök och vitvaror.
-Öppnat vägg mellan kök och vardagsrum.
-Nytt golv kök och hall.

2019
-Ny vattenklosett nere.
-Ny inredning klk övre.

2020
-Nytt tralldäck med plank baksida.
-Nytt golv vardagsrum och klk.
-Ny tvättmaskin.

2021
-Målning, spegel och ny belysning badrum övre.
-Fondvägg vardagsrum.
-Ny grind ute.

2022
-Nytt golv ovanvåning.
-Belysning baksida.

2023
-Solfilm fönster sovrum mot innergård samt badrum övre.
-Installerat spotlights, målning samt badrumsarmatur badrum nere.
Övriga byggnader
Finns förrådsbyggnad utanför huset samt till bostaden hör ett källarförråd om cirka 11 kvm och tvättstuga i den gemensamma byggnaden.

Ekonomi

Andel i föreningen
7.19475%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
900 kr
Försäkring
125 kr
Summa
1 025 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2019-04-14)
Prestanda
148 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Uteplats 1: Framför huset finns ett stort härligt trädäck, helt insynsskyddat. En del av trädäcket har tak vilket gör att man kan nyttja det även de regniga dagarna. Perfekt söderläge.
Uteplats 2: En ännu lummigare oas finner vi på andra sidan. Stort trädäck som snyggt inramar ett träd samt staket. Kvällssol!

Bilplats

15 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. ca 364:-/mån.
6 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. ca 100:-/mån.
Gratis parkering på gatan utanför.

Förening

Namn
BRF Stiglädret 2
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769616-1053
Föreningens ekonomi
Föreningen arbetar aktivt med att underhålla fastigheterna, amortera ner sina lån och bibehålla attraktiva avgifter. Under 2022 amorterade föreningen hela 1,1 miljon på sina lån. Lånen är strimlade i tre olika, där ett bands om 2022-01-01 på 3 år, övriga två lån löper med attraktiva räntor till och med 2025-06 och 2025-12. Man sätter löpande av medel till underhållsfonden och har en stabil kassa på cirka 860 000kr. Föreningen valde vid årsskiftet att ta höjd för ökade kostnader (ränta, underhåll etc) och höjde avgifterna med hela 25%. Hur de gör inför nästa år har de inte tagit något beslut på.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
TV/bredband
Fiber
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2019. Ett axplaock av utförda renoveringar: Takmålning 2021, Spolat alla rör 2021, FTX aggregat högdelen bytt 2020, fjärrvärmeväxlare i radhus utbytt 2022, nytt fjärrvärmeaggregat i högdelen 2014, nya garageportar 2018byte av fiberboxar för stadsnät till 1Gb 2020.

Där är de närmsta åren inget större planerat underhåll.
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga
Allmänt om föreningen
Brf Stiglädret övertog fastigheten Helsingborg Stiglädret 2 1 april 2014. Totalt finns en boarea om 1903 kvm fördelat på 23 st lägenheter varav 12 st är i radhusform. Kallgarage med 15 platser samt ytterligare 6 parkeringsplatser. Av bostäderna upplåts 4 st med hyresrätt, vilket får anses som en väldigt bra tillgång för föreningen. Dessa bostäder har en total area om 339 kvm och kan inbringa stora intäkter den dagen dom sägs upp och säljs av. Därav blir även siffran lån/kvm lite missvisande då föreningen har x antal miljoner låsta i dessa bostäder.

Intresseanmälan