Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Vågbrytargränd 6

Oceanhamnen

2 rok
68 kvm
2 995 000 kr
Alla bilder

Townhouse känsla i Oceanhmanen

Vad sägs om fem meter i takhöjd, egen uteplats och mysigt privat sovrum på andra våningen? Denna etagelägenhet är verkligen något utöver det vanliga!

När livskvalité står högt i kurs, då är Oceanhamnen det optimala boendet! Med havet och hamnen just utanför dörren och stadens övriga utbud endast ett par minuters trivsam promenad bort så är det svårt att se vad som saknas. I just denna bostad kombineras detta med ett magnifikt vardagsrum med cirka 5 meter i takhöjd, stort härligt kök med matplats för sex till åtta personer, helkaklat badrum med kombimaskin samt ett supermysigt privat sovrum en trappa upp med gott om förvaring via en walk-in-closet! Som om inte det var nog har man en alldeles egen uteplats belägen lugnt och skönt mot föreningens innergård.

Här finns allt; hiss från markplan, garageplats, cykelgarage, växthus, en gemensam takterrass med vidsträckt sundsutsikt plus utegym. Huset är byggt hållbart med rejäla materialval och tidlösa material samt med solpaneler på taket. Sälj bilen och utnyttja de goda möjligheterna till kollektivtrafik eller varför inte någon av de bilpooler som erbjuds i närområdet. Granitor har dessutom en räntegaranti för föreningens räkning som gäller i tre år från det att man tog över fastigheten. Det innebär att föreningen initialt inte i nuläget drabbas av de ökade räntor som vi sett senaste tiden.

Oceanhamnen, Helsingborgs nyaste stadsdel och samtidigt ansiktet mot havet och Europa! En riktigt spännande, innovativ och unik del av staden. Hit, på en alldeles egen ö mitt i hamninloppet, känns det nästan som man kommer till en annan stad när man anländer. Ett antal spännande och kvalitativa restauranger har du just runt knuten och stans övriga utbud nås via en kort promenad över den vackra Varvsbron!

Varmt välkommen att boka din visning av detta unika och trivsamma boende i Helsingborgs mest spännande och omtalade stadsdel med ansvarig mäklare via telefon 0735-179 338 eller martin@3etage.se

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 995 000 kr utgångspris
Månadsavgift
3 892 kr/mån
Boarea
68 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Oceanhamnen
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Andreas Schultz
Assisterande mäklare
andreas@3etage.se 0735-179334
Sön 8 Oktober kl 10:00 - 10:30
Anmälan krävs
Planritning Entréplan
Planritning Ovanplan

HALL

Härligt rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderober längs väggen som skiljer hallen från köket. Här ges även möjlighet till avhängning av ytterkläder.
Från hallen nås vardagsrummet till vänster och köket till höger.

VARDAGSRUM

Ett magnifikt rum om cirka 18 kvm öppet hela vägen upp och cirka 5m i takhöjd. Stora fönsterpartier och pardörrar ut till uteplatsen.

KÖK

Rymligt kök med bra planerade arbets- och förvaringsytor samt plats för matbord. Inredningen med gråa luckor som matchas till en ljus bänkskiva och vitt kakel smälter väl in. Här finns kyl/frys, diskmaskin, ugn, häll, fläkt och micro.

BADRUM

Fullutrustat och helkaklat badrum med kombimaskin, golvvärme och handdukstork samt dusch, handfat och wc plus spotlights i taket, allt man kan behöva!

SOVRUM 1

En trappa upp, här sover man lugnt och skönt. Stort härligt rum med plats för dubbelsäng, skrivbord och extra garderober. Walk-in-closet om cirka 4 kvm!

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Vågbrytargränd 6
Område
Oceanhamnen
Kommun
Helsingborg
Pris
2 995 000 kr
Månadsavgift
3 892 kr/mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fastighetsskötsel och avfallshantering
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
68 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Våningsplan
1 av 5. Hiss finns.
Övriga byggnader
Källarförråd.

Ekonomi

Andel i föreningen
1.4126%
Nettoskuldsättning
1 050 845 kr. enligt årsredovisning 2022
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
450 kr
Vatten/avlopp
175 kr
Försäkring
125 kr
Summa
750 kr

Beräknat enligt schablon

Energideklaration

Status
Utförd (2023-03-28)
Energiklass
B

Uteplats

Stor härlig uteplats mot föreningens innergård. Här kan man med fördel sätta upp odlingslådor med växtlighet som gör uteplatsen mer privat.

Bilplats

Föreningen har 30 st garageplatser. Dessa 30 platser är reserverade för föreningens medlemmar. Förhyrning sker genom separat hyresavtal.

Förening

Namn
Brf Oceanpiren
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-2611
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 2022 då även fastigheterna uppfördes. Föreningen består av 69 bostadsrätter plus en hyreslokal. Föreningen förfogar över ett garage med cirka 30 platser. Till varje bostad hör ett källarförråd och på föreningens mysiga innergård finns ett gemensamt växthus. Föreningen har dessutom en gemensam takterrass med vidunderlig utsikt!

Midroc/Granitor, som bebyggde fastigheten och sålde lägenheterna i samband med detta, har lämnar en räntegaranti till föreningen som innebär att man garanterar den del av eventuell räntekostnad som överstiger 1,9% under de första 3 åren från inflyttning.

Intresseanmälan