Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Pålsjögatan 7

Tågaborg

2 rok
66 kvm
2 495 000 kr
Alla bilder

Totalrenoverad och Exklusiv tvåa

Under 2017 har föreningen låtit totalrenovera denna tvåa som tidigare varit en av fem hyreslägenheter som föreningen förfogar över. Med varsam hand, stilsäkra materialval och en finish i högsta klass, har man skapat en social och ljus bostad med en riktigt härlig känsla. Fastigheten uppfördes redan 1931 och detta märks bland annat på den gedigna takhöjden inuti lägenheten, även de stora fönsterpartierna med stenbänkskivor och trapphuset påminner om byggnadsåret. Detta är en riktigt rymlig tvåa stor nog att rymma ett kärlekspar.

Bostaden är belägen på andra våningen, hiss finns från markplan. Föreningen är extremt välskött och förfogar över en pedantiskt skött fastighet. De har även fyra stycken lägenheter som fortfarande upplåts med hyresrätt vilket får ses som en fantastisk tillgång. Dessutom kan föreningens medlemmar utnyttja en komplett gästlägenhet för långväga gäster samt njuta av en grönskande gård med gemensam grill, bord och stolar.

Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett härligt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Tågaborg ligger precis ovanför backen, endast 5-10 minuters promenad till Centrum och havet. Flertalet parker finns i närheten och för den motionsglade nås Pålsjö skog inom några minuter. Skolor, dagis, caféer, närbutik och restauranger finns det också gott om.

Detta är en stilsäker tvåa för den eller dom som söker det där lilla extra att komma hem till varje dag. Varmt välkomna!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 495 000 kr utgångspris
Månadsavgift
4 855 kr/mån
Boarea
66 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Tågaborg
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179338 alternativt martin@3etage.se
Planritning Pålsjög 7

Rumsbeskrivning

Bostaden totalrenoverades 2017. Genomgående ligger ett enstavs ljuslaserat parkettgolv och alla väggar är släta och vitmålade.

ENTRÉ plats för hatthylla till höger. Inbyggda spotlights som sträcker sig ut i köksdelen. Stor klädkammare på höger hand, badrum på vänster hand.

BADRUM riktigt snyggt badrum i sobra kulörer med kakelplattor från Interni. Utrustat med dusch med unidrain brunn, glasvägg från Inr, handdukstork från Inr, toalett, kommod och spegel ovan. Spotlights i taket, golvvärme och fönster.

KÖK exklusivt kök från Kvik med gråa matta luckor och ljus stenbänkskiva. Vitt falsat kakel vid hällen och diskhon är perfekt placerad vid fönsterpartiet med vy över föreningens gård. Komplett maskinpark från Siemens med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt (Eico) och ugn. Här placeras med fördel en mindre matplats samt finns även rum för biblioteksdel eller arbetshörna.

VARDAGSRUM ett riktigt rymligt rum med plats för både matbord och soffgrupp.

SOVRUM är lugnt beläget mot innergården och här får man plats med en dubbelsäng samt finns möjlighet att fylla hela väggen till höger med garderober. Från sovrummet når man balkongen som ligger i sydväst med sol från morgon till eftermiddag.

KVARTER
Tågaborg med sin placering strax norr om centrum är en av stadens mer attraktiva delar. Området erbjuder gott om serviceutbud med Stattena centrum på gångavstånd och mysiga bagerier och butiker i närliggande kvarter. Placeringen vid landborgen gör att man snabbt kan nå flertalet parker, vackra villakvarter och Pålsjöskog.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Pålsjögatan 7
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
2 495 000 kr
Månadsavgift
4 855 kr/mån
ink värme, vatten, kabel-tv, el-abonnemanget och bostadsrättstilläggsförsäkringen. Tillkommer obligatoriskt tillägg om 165 kr / mån för bredband.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1931
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 5. Hiss finns.
Övriga byggnader
Källarförråd, cykelförråd, tvättstuga, övernattningslägenhet

Ekonomi

Andel i föreningen
3.00362%
Nettoskuldsättning
679 567 kr. Enligt ÅR 2022
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
125 kr
Summa
375 kr

Energideklaration

Prestanda
132 kWh/m2/år

Uteplats

Otroligt snygg balkong med trä-trall och glasräcke. Dessutom stor och i klockrent sydväst läge, helt ny för cirka ett år sedan.

Bilplats

Gratis bilparkering erbjuds över stora delar av Tågaborg. Städdagar, dvs p-förbud är tredje måndagen och tredje tisdagen i månaden mellan 08.00-12.00 enligt skyltning. P-hus erbjuder parkeringsplatser under Tågaborgsskolan för ca 800kr/mån, finns även p-plats cirka 300-400 meter från lägenheten att hyra.

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.. Bredband: fr bredbandsbolaget eller comhem. .

Förening

Namn
Brf Jägaren 7
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769624-3471
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 34 lägenheter, 33 bostadsrätter och en hyresrätt ( föreningens nyrenoverad gästlägenhet med kök och badrum) samt 2 lokaler i gatuplan. Allt fördeladt på 5 våningar i detta klassiska funkishus som ritades av Alfred Andreasson som uppfördes 1931. Föreningen bildades 2012. Fastigheten är i det närmaste pedantiskt skött och mycket väl underhållen.

Tidigare underhåll:
-87 ROT-renoverat och stambytt
-12 Ny innergårdsfasad + målning trapphus. December Ombildat till Brf Jägaren 7
-13 Byte av värme och ventilation. Ny eldragning tre-fas inkl jordfelsbrytare och fiberförberedelse. Omläggning av tillfartsramper och förbättrad gårdsmiljö. Målning av fönster, plåt och tak på innergård. Iordningställande av källarföråd och vindsutrymmen. Byte av fönsterlister.
-14 Nyanlagd gräsmatta + nya möbler till gården. Fastighetsavtal Bredband & IP-telefoni med Bredbandsbolaget. Renovering av Tvättstuga, Pålsjögatan.
-15 Automatiska dörrstängare, nytt låssystem, passagesystem och porttelefoni. Målning/renovering av lägenheternas ytterdörrar. Spolning av avloppsrör och stammar. Målning av fönster, plåt och tak mot gatorna. Fasadrengöring, puts och målning mot gatorna. Renovering av tvättstuga, Brommagatan.
-16 Byte av entrépartier. Kompletterar med temperturmätning i samtliga lägenheter. Byte, upprustning och modernisering av hissar för en energismartare och säkrare drift.
-17 Ommålning av trapphus
-18 Byte till modernt styr & reglersystem med web-gränssnitt för värme och ventilation. Installation av stadsnät genom fiber till samtliga lägenheter. Kompletterande målning trapphus och källare. Ny Dörrautomatik.
-19 till -22 Utbytesplan maskinell utrustning i tvättstugor. Helt nya tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt två renoverade varmmanglar.
- 22 Nydesignade balkonger, ommålad och renoverad fasad samt nya fönster mot innergården.
-23 Individuell mätning och debitering av el genom fastighetsgemensamt abonnemang. Boende slipper egna fasta nätavgiften. Förberedelse för gemensam produktion av el från paneler på tak.

För mer info besök föreningens hemsida på www.jagaren7

Intresseanmälan