Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Trillevallen

819 000 kr
Alla bilder

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt i idylliska Trillevallen ca 2,5 mil från Åre. Har har du möjligheten att välja hus och husleverantör själv för att verkligen få det just ditt sätt. Trillevallen som destination anses vara den mest expansiva och moderna fjälldestinationen med stora investeringar i skidsystem och på helhetsupplevelsen. Här finns skidåkning för alla åldrar och nivåer. Allt från utförsåkning i lössnö och pistade nedfarter till ett gediget längd- och skoteråkningssystem. För barnen finns ett tryggt och separat område med snälla backar samt en funpark. Blir ni trötta på skidåkning finns det mycket annat som Trillevallen kan erbjuda som ex hundspann, skotertur, isfiske mm. Vill man ha lite puls ligger Åre bara 15 min bort med bil.

Det finns två tomtområden att välja på – Tjäder och Fjällripan, där tomterna varierar i storlek mellan 542-1225 kvm och i pris mellan 495-879.000 kr.

Tomtområde Fjällripan;
Inom övre planområdet inryms tomter om 647-1225 kvm med priser från 779.000 kr. Varje tomt får bebyggas med en största byggnadsarea exkl verandor och uthus på högst 15% av tomtarean. Tomterna får bebyggas med friliggande hus inrymmande en våning med souterrängplan alternativ inredd vind.

Välkommen att kontakta säljaren för mer info på 042-4901315 , ch@trillevallen.com eller besök trillevalllen.com

Typ
Tomt
Tomtarea
647 kvm
Pris
819 000 kr
Kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan