Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Trillevallen

3 114 000 kr
Alla bilder

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt i idylliska Trillevallen ca 2,5 mil från Åre. Har har du möjligheten att välja hus och husleverantör själv för att verkligen få det just ditt sätt. Trillevallen som destination anses vara den mest expansiva och moderna fjälldestinationen med stora investeringar i skidsystem och på helhetsupplevelsen. Här finns skidåkning för alla åldrar och nivåer. Allt från utförsåkning i lössnö och pistade nedfarter till ett gediget längd- och skoteråkningssystem. För barnen finns ett tryggt och separat område med snälla backar samt en funpark. Blir ni trötta på skidåkning finns det mycket annat som Trillevallen kan erbjuda som ex hundspann, skotertur, isfiske mm. Vill man ha lite puls ligger Åre bara 15 min bort med bil.

Om Forsgrens Timmerhus;
Sedan 1954 har vi byggt över 7000 kvalitetshus, som gett trygghet och värme åt våra kunder. Vårt signum har sedan starten varit kvalitet och energisnåla lösningar, något vi fortfarande har som ledstjärna. Vi har valt några av våra mest populära modeller genom åren och samlat dem under namnet handplockat. Förutom modellerna har vi också redan plockat ut de mest populära konstruktionsvalen. På så sätt gör vi din resa till drömboendet enklare, snabbare och till en lägre kostnad, men med samma välkända kvalitet som alltid.

Trillevallen samarbetar med Forsgrens Timmerhus och förverkligar drömmen av ett eget fjällhus genom deras husmodeller handplockat där vi på Trillevallen erbjuder en komplett lösning för ett bekymmersfritt boende i vår vackra fjällvärld, välj mellan handplockat nr 2 eller 4.

Handplockat no:4 i Trillevallen på tomtområdet Fjällripan;
En trevlig husmodell med fina gemensamhetsytor med härligt ljusinsläpp genom de stora panoramafönstrena och ett apparatrum som ger mer plats i badrum/bastu. Ryggåstaket i vardagsrummet ger illusionen av att huset är större än det verkligen är. Fyra sovrum gör att huset passar den lilla som stora familjen och med sovloftets möjliga fyra sovplatser finns möjligheten till totalt 10 sovplatser. Husmodellen har en boarea på 88 kvm och byggnadsarea på 110 kvm. Detta hus placeras bäst på Trillevallens tomtområde Fjällripan med tomtpriser från 819.000 kr. En riktig pärla för Trillevallens fjällvärld.

Pris för Åre Stamgärde 4:124 om 659 kvm och Handplockat nr 4 är från 3 114.000 kr
(Grund- och byggherrekostnader ingår ej samt att husen på bilderna kan innehålla tillval som inte omfattas av grundpriset)

Välkommen att kontakta säljaren för mer info på 042-4901315, ch@trillevallen.com eller besök trillevalllen.com

Typ
Tomt
Tomtarea
659 kvm
Pris
3 114 000 kr
Kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan