Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Glebers väg 6

Påarp

7 rok
160 kvm
3 995 000 kr
Alla bilder

Barnvänligt enplanshus i hemtrevliga Påarp!

I barnvänliga Påarp, strax utanför Helsingborg centrala delar finner vi detta familjära enplanshus med inredd vind. Den perfekta villan för barnfamiljen med flertalet sovrum, öppen planlösning, lyxigt kök samt en spännande liten ovanvåning som bildar ett perfekt lekrum för barnen. Ett hem med lugn och ro samt kärlek och trygghet för familjen. Bostadens planlösning ger dig idag fyra fina sovrum med möjlighet till ett femte, med andra ord en plats för familjen att växa i. Ett tilltaget kök där matplats med öppen spis samt ett tilltaget vardagsrum ligger intill. Huset är nyligen renoverat och ytskikten mycket fräscha. Större delen av bostadshuset har vattenburen golvvärme och ett härligt naturligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Uteplats med trädäck ligger i bästa solläge där ena delen är under tak och den andra är öppen i rakt söderläge På framsidan är biluppställningsplatsen stenlagd, rymmer flertalet bilar och leder till både groventré med tvättstuga samt den fina entrén där du tar emot gästerna

Påarp är en barnvänlig ort strax utanför Helsingborg. Här finns både ICA närbutik, bageri och skola samt förskola för barnen. Med tåg når du city på enbart 9 minuter.

Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel.

Anmäl ditt intresse till Martin Persson.

Typ
Friliggande villa
Pris
3 995 000 kr
Boarea /biarea
160/20 kvm
Antal rum
7 rum, varav 4–5 sovrum
Tomtarea
702 kvm
Område
Påarp
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Alexander Larsson
Assisterande mäklare
alexander.larsson@3etage.se 073-5955772
Sön 28 April kl 11:30 - 12:00
Anmälan krävs
Planritning Planritning entreplan
Planritning Planritning ovanvåning

Entré

Stenlagd entré med biluppställningsplats för flertalet bilar. Med en groventré för vardagen och en finentré när gästerna kommer på besök skapas praktikalitet. Finentrén leder till både de sociala ytorna på nedervåning samt ovanvåningens allrum. Här finns även en gäst-wc och plats för nättare förvaring. I finentrén börjar den parkettliknande klinkern med golvvärme som följer genom större delen av bostaden.

Kök

Köket går i toner av naturen, en sober kombination av vita luckor och läckert trä. Maskinparken är fullt utrustat med induktionshäll, fläkt, kyl & frys, integrerad diskmaskin samt ugn och micro i arbetshöjd. Med sin U-form ges mycket arbetsyta, något som välkomnas i alla hem. Den nätta bardisken på motsatt väg ger en perfekt lunchplats eller serveringshylla.

Vardagsrum

Vardagsrummet och matsalen går i ett. Stora fönsterpartier i väster, braskamin och gedigna sällskapsytor där hela släkten kan samlas. Runt om längs med innertakets kant sitter spotlights för stämningsfull belysning

Sovrum 1

Detta rum kan vi kalla för Master Bedroom. Större än övriga 3 sovrum med dubbla fönster för ett trevligt och naturligt ljusinsläpp. På golv ligger ett grått laminatgolv.

Sovrum 2, 3 & 4

Alla sovrummen är snarlika till storleken och belägna mot tomtens framsida. Väggarna är vita och golvet är av grått laminat. Perfekta i storleken för familjens barn eller som gästrum/mindre arbetsrum.

Kontor/sovrum 5

Kontoret ligger intill vardagsrummet och är tilltaget i sin storlek. Om familjen är större kan även detta rum användas som ett Master Bedroom. Här med golvvärme och egen dörr till trädäcket.

Badrum & Gäst-WC

Bostadens Badrum är helkaklat med sobra färger av natursten med duschhörna, toalett och vask samt en vit inredning runt om till förvaring. Bakom ett skjutdörrsparti gömmer sig bostadens värmepanna.
Gäst-WC är även den helkaklad med ljusa toner och en fondvägg av mörkare kakel, placering är praktisk intill finentrén.

Tvättstuga

Tvättstugan gränsar med sin ytterdörr till finentrén, även här ligger ett klinkergolv för vardagens bestyr när barnen varit ute och lekt. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare åker smutstvätten från fotbollsträningen rakt in, praktiskt och smidigt.

Ovanvåning

Ovanvåningen utgörs av en inredd vind och fungerar som allrum idag. Med två mindre förvaringsutrymmen bakom skjutdörrar och en generös yta är detta kanske tonåringens egna lilla kryp in och sovrum 6?

Trädgård & uteplats

Trädgården är på många sätt och vis optimal för familjelivet med sin inhängning. Framsidan ramas in med en läcker mur och baksidan med sitt soliga läge av ett högt träplank. Här kan hela barnen springa och leka, kasta boll med hunden medan du själv ligger på trädäcket och fångar solens strålar under högsommarvärmen. Överlag en lättskött tomt med ytor för en fotbollsmatch eller två.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Fast.beteckning
Måbäret 1
Adress
Glebers väg 6
Område
Påarp
Kommun
Helsingborg
Pris
3 995 000 kr
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rok, varav 4–5 sovrum
Boarea/biarea
160/20 kvm / Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

Byggnadstyp
1 plan med inredd vind
Byggnadsår
1957 (Tillbyggnad 2017)
Fasad
Puts
Stomme
Lättbetong i ytbyggnadsdelen och tegel i övrigt
Fönster
3glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Frånluftvärmepump (nibe 730), luft/luft, elradiatorer plus kamin
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renovering
2014/2015
-Tillbyggnad och ombyggnad av huset plus totalrenovering
-Isolering med 50mm frigolit och putsfasad.
-Nya 3-glas fönster i hela huset
-Vattenburen golvvärme (ej sovrummen)
-Ny badrum toalett
2021 Målning samt fogning
2022 Ny köksbänk

Tomten

702 kvm. Tomtarea 702 m² (friköpt). Insynsskyddad tomt med stort trädäck i söderläge mestadels under tak. Gräsmatta framför huset perfekt för lek och skoj.

Bilplats

Stor stenlagd uppfart med plats för två bilar. Gratis parkering på gatan.

Driftkostnader

Uppvärmning
32 000 kr
Vatten/avlopp
4 100 kr
Renhållning
3 800 kr
Summa
39 900 kr
(fastighetsavgift/skatt på 9 525 kr tillkommer)

Driftkostnaderna är individuella och skiljer sig åt efter enskild förbrukning. I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för el.

Energideklaration

Status
Utförd (2023-06-16)
Primärtenergital
104 kWh/m2/år
Energiklass
D

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 676 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår
1987
Byggnadsvärde
2 196 000 kr
Markvärde
480 000 kr
Skatt/avgift
9 525 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 6 st pantbrev om 2 974 400 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Stadsplan

Intresseanmälan