Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Ramlösavägen 128

Eskilsminne

6 rok
112 kvm
4 295 000 kr
Alla bilder

Funkishus med hörntomt på Eskilsminne!

Välkommen till välskötta Ramlösavägen 128 och denna charmiga 30-tals villa på fint hörnläge. Ett bekvämt och lättskött boende med mycket bra planlösning och en alldeles fantastisk utemiljö.

Villan är riktigt bra placerad på tomten med största delen av trädgården samt det stora trädäcket mot sydväst. Bostaden erbjuder en social och trevlig planlösning på bottenplan, en lugn och privat atmosfär på övre plan samt en praktisk avdelning på källarplan. Uppför några trappsteg och in genom entrédörren välkomnas man in i en rymlig hall. Här finns även en toalett praktiskt belägen. Vidare finner vi det ljusa och härliga vardagsrummet med charmigt vitmålat brädgolv samt Master Bedroom som med sitt gavelläge har fina ljusinsläpp och en braskamin höjer mysfaktorn. Entréplan huserar även ett väl tilltaget kök, separat matsal med stora fönsterpartier samt utgång till den trivsamma terrassen samt ytterligare ett sovrum med en fantastisk fiskbensparkett. Detta sovrum huserar även en kamin och kan användas till allrum för den som vill.

Villan fördelar sig på entréplan, vindsplan samt ett praktiskt disponerat källarplan. Ovanvåningen inrymmer två sovrum, ett badrum med dusch, vind och inte minst en mysig vy över trädgården. Källarplan nås från bostadens hall såväl som genom separat ingång från tomtens infart. På källarplan finner ni en rymlig hall som även ger plats till hela familjens ytterklädesförvaring, toalett som och stort badrum, en rejäl tvättstuga samt ett större rum som idag används som dressing room.

På Eskilsminne bor du i ett familjevänligt område bland lummiga villakvarter och med närhet till stadens centrum och alla dess bekvämligheter. För pendlaren ligger Ramlösa station inom promenadavstånd och E6 nås på bara några minuter.

Sammantaget den perfekta bostaden, både för barnfamiljen men även för er som söker ett lättskött och bekvämt boende med hög trivselfaktor! Njut av grönskande trädgård under sommarhalvåret, underbara sällskapsytor och en väldisponerad planlösning!

Välkommen att boka visning med ansvarig fastighetsmäklare!

Typ
Friliggande villa
Pris
4 295 000 kr utgångspris
Boarea/biarea
112/78 kvm
Antal rum
6 rum, varav 3–4 sovrum
Tomtarea
589 kvm
Område
Eskilsminne
Andreas Schultz
Fastighetsmäklare
andreas@3etage.se 0735-179334 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179334 alternativt andreas@3etage.se
Planritning Entréplan
Planritning Källare

KÖK

Praktiskt kök med fönster som vätter ut mot den lummiga trädgården. Uppfräschat med grå köksluckor, mörk laminatbänkskiva, vitt kakel som stänkskydd samt gott om förvaringsutrymmen i över- och underskåp. Trevlig köksö för extra arbetsyta, som dessutom rymmer ett par barstolar. Köket har en komplett maskinpark bestående av fullhöjds kyl och frys, ugn, spishäll, diskmaskin och fläkt.

SÄLLSKAPSRUM

Entréplan huserar en fantastiskt trevlig planlösning med tre rum i fil varav det ena idag används som Master Bedroom. På golvet i dessa rum vilar genomgående ett charmigt vitmålat brädgolv och väggarna är grått slätmålade. Vardagsrummet inrymmer plats för soffgrupp och har fina detaljer såsom takrosett.

MATSAL

Längst in mot trädgårdssidan finner vi en större matsal med utgång till det härliga trädäcket. Här bara längtar man till såväl mysiga helgmiddagar som sociala tillställningar med vänner och familj! Matsal och vardagsrum är öppet mot varandra vilket skapar en perfekt dynamik och de stora fönsterpartierna i matsalen sammankopplar bostadens sociala ytor med den härligt uppvuxna tomten.

MASTER BEDROOM

Ett stort och ljus master bedroom som med sitt gavelläge har ett fint ljusinsläpp. En kamin höjer mysfaktorn och här ryms såväl den stora dubbelsängen och övrigt möblemang.

GÄST-WC

Gästtoalett, praktiskt beläget i anslutning till hallen. Vitt kakel pryder väggarna och grå på golvet. Utrustat med WC, handfat samt spegel.

SOVRUM 1 & 2 OV

Två bra rum med oregelbunden layout och delvis snedtak som passar utmärkt som sovrum, kontor eller gästrum. Möjligheten finns att ändra planlösningen efter eget behov. Dessa rum blir lätt barnens krypin och favoritdel!

BADRUM OV

Delvis kaklat badrum med plastmatta på golvet. Utrustat med WC, handfat med underskåp, spegel samt duschhörna.

KÄLLARPLAN

Praktiskt disponerat källarplan med en stor gillestuga, bastu, tvättstuga, badrum, toalett samt en stor hall ut mot tomtens infart. Gillestugan används idag som dressing room och passar även utmärkt som ett extra allrum. Det större badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, dusch, handfat samt ordentligt med förvaringsmöjligheter.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Fast.beteckning
Byfogden 31
Adress
Ramlösavägen 128
Område
Eskilsminne
Kommun
Helsingborg
Pris
4 295 000 kr
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rok, varav 3–4 sovrum
Boarea/biarea
112/78 kvm / Areauppgifter enligt säljaren Kontrollmätning har ej utförts

Byggnad

Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Byggnadsår
1939
Fasad
Tegel
Stomme
Sten och trä
Fönster
2-glasfönster och 3-glasfönster
Bjälklag
Gjutna valv
Plåtarbete
Målad plåt
Grundmur
Betong
Tak
Tegelpannor
Grund
Källare
Uppvärmning
Luft/vatten-värmepump Nibe
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Övriga byggnader
Mindre trädgårdsförråd till redskap

Tomten

589 kvm.

Uteplats

Stort trädäck i två nivåer med flera olika sittytor. Utekök med arbetsyta och vatten för soliga sommarkvällar!

Bilplats

Två bilplatser på tomten

TV- och internetanslutning

Bredband: Via Telia.

Driftkostnader

Hushållsel
24 351 kr
Vatten/avlopp
3 600 kr
Renhållning
3 600 kr
Försäkring
4 524 kr
Summa
36 075 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

I elkostnaden ingår både kostnad för uppvärmning och hushållsel

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Övriga byggnader

Mindre trädgårdsförråd till redskap

Ekonomi

Taxeringsvärde
1 888 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
1939
Byggnadsvärde
1 080 000 kr
Markvärde
808 000 kr
Skatt/avgift
8 349 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 12 st pantbrev om 3 358 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Fastighetsplan (1988-03-02) Ändring Av Dp (1986-01-09) Stadsplan (1955-02-05)

Intresseanmälan