Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Plöningegatan 3

Höganäs

4 rok
105 kvm
2 295 000 kr
Alla bilder

Pittoreskt & unikt parhus!

Detta söta parhus om ca 105 kvm fördelar sig på 2-plan med en mycket attraktiv planlösning och ett överlag väldigt fräscht skick! Efter övertagandet av nuvarande ägare har köket totalrenoverats. Här möts vi idag av en riktigt trevlig finish med läckra materialval och en unik design där man har vågat ta ut svängarna. Kökets trevliga köksö bidrar till god förvaring men även som god arbetsyta och en perfekt plats för frukostintaget under veckorna! Vidare in i vardagsrummet erbjuds en perfekt planlösning med flera möbleringsalternativ där såväl soffa och matgrupp ryms utan problem. Härifrån nås även bostadens stora och lummiga trädgård som erbjuder sol från tidig morgon till sen kväll. Grovköket är praktiskt med tvättmaskin, torktumlare, god förvaring och utgång till en av trädgårdens uteplatser. I övrigt finner vi även två fräscha badrum, ett på vardera våningsplan samt tre bra sovrum. Samtliga av bostadens sovrum finns på ovanvåningen och är rymliga i storleken med goda förvaringsmöjligheter.

Sammantaget det perfekta boendet för den lilla familjen och för den som söker ett fräscht och inflyttningsklart hem i centrala Höganäs. En kort promenad bort finns Höganäs hela utbud av affärer, restauranger, service och hamn.

Varmt välkomna på visning!

Typ
Parhus
Boarea
105 kvm
Antal rum
4 rum, varav 3–3 sovrum
Tomtarea
411 kvm
Pris
2 295 000 kr eller högstbjudande
Fastighetsmäklare
Hannah Kjell
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Ons 1 April
Kontakta Hannah Kjell för att boka tid för visning!
Planritning
Planritning

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

ENTRÉ
Lagom stor hall med avhängning direkt till höger. Efter att ha gjort entré öppnar bostaden upp sig och samtliga rum nås från hallen. Längre ned i bostaden finner vi ett outnyttjat utrymme under trappan. Denna plats är perfekt till övrig förvaring om detta är något man önskar mer av. En av väggarna är klädd med en rå osb-skiva som ger ett unikt intryck medan övriga väggar är bredspacklade och vitmålade. På golvet vilar en snygg ljus parkett.

KÖK
Modernt och stilfullt kök i läcker färgkombination som har totalrenoverats det senaste året. De svarta underskåpen bryts av med en massiv bänkskiva i trä och vitt stänkskydd på vägg. Längs väggen finns en upphängd kroklist- som uppfyller både en funktionell funktion som en estetisk! Väggarna är målade i en vacker grön nyans som ger det stilrena köket en ytterligare touch. Den trevliga köksön bidrar inte bara till både god förvaring och arbetsyta, den erbjuder även två trevliga sittplatser. Perfekt för frukostintaget i veckorna! Maskinparken består av induktionshäll, fläkt, ugn, kyl/frys från SMEG samt en integrerad diskmaskin. På golvet vilar precis som i hallen det ljusa parkettgolvet.

VARDAGSRUM
Rymligt och luftigt vardagsrum med optimal planlösning. Här finns enkelt plats med både en soffgrupp, en gedigen matplats samt en arbetshörna alternativt läshörna. På golvet vilar originalparketten och väggarna är vitmålade.

GROVKÖK
Genom köket når vi bostadens grovkök. Ett praktiskt utrymme med direkt access till bostadens trädgård. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, vask och god förvaring i form av två garderober. På golvet vilar blå plastmatta och väggarna är vitmålade.

BADRUM
Stort och fräscht badrum med plastmatta och målade väggar i ljusa kulörer. Här finner vi en stor duschhörna, wc, tvättställ samt spegelskåp.

OVANPLAN

BADRUM MED KLÄDKAMMARE
Badrummet på övre plan likt det andra badrummet går i ljusa kulörer. Här finner vi ett badkar, tvättställ och spegelskåp. Tack vare takfönstret skapas här ett härligt ljus. Bredvid tvättstället finns en dold dörr som öppnas upp till en mycket praktisk och stor klädkammare. Unikt!

SOVRUM 1
Master bedroom är det största av sovrummen med infällda platsbyggda garderober. Detta genererar större yta till rummet där en dubbelsäng enkelt får plats. I andra hörnan finns extra utrymme till en fåtölj eller skrivbord. På golvet vilar ett fint ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 2
I sovrum 2 finns även här gott om utrymme med plats för säng med tillhörande möblemang. I ena hörnet finns en funktionell garderob. På golvet vilar även här ett ekparkettgolv och väggarna är målade i en gul nyans tillsammans med lekfulla tapeter.

SOVRUM 3
Lagom stort sovrum med plats för såväl en mindre säng som övrigt möblemang. En garderob utgör rummets förvaring.

Byggnad

Byggnadstyp
1 ½ plans parhus
Byggnadsår
1987
Fasad
Puts
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Målad plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Gaspanna
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Renovering
Köksrenovering 2019
Ytskiktsrenovering 2019
Övriga byggnader
Garage/Förråd

Tomten

411 kvm. En fantastisk hörntomt i perfekt sydvästläge med sol från tidig morgon till sen kväll! Flertalet mysiga uteplatser runtom hela huset.

Bilplats

Parkera bekvämt på husets uppfart eller i bostadens garage.

TV- och internetanslutning

TV: ADSL.

Driftkostnader

Uppvärmning
17 000 kr
Hushållsel
3 000 kr
Vatten/avlopp
3 500 kr
Renhållning
2 250 kr
Försäkring
4 000 kr
Summa
29 750 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
158 kWh/m2/år
Energiklass
F

El

Elbolag:
Höganäs Energi

Försäkring

Folksam. Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Övriga byggnader

Garage/Förråd

Ekonomi

Taxeringsvärde
1 219 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
1987
Byggnadsvärde
906 000 kr
Markvärde
313 000 kr
Skatt/avgift
8 349 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 1 st pantbrev om 1 658 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Höganäs Bjälken GA:1, Samfällighet: Höganäs Bjälken S:1

Intresseanmälan