Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Mesanvägen 5

Hittarp

5 rok
150 kvm
8 995 000 kr
Alla bilder

Mycket inbjudande 1½ plans villa med källare!

Här erbjuds en unik arkitektritad 1½ plans villa med källare i attraktiva Hittarp bara ett stenkast ifrån sundet och bad! Huset är perfekt beläget på generös tomt med soligt trädäck både i söder och väster på gemytliga Mesanvägen 5. Gillar man ett boende lite utöver det vanliga med många öppna ytor samt sundsutsikt och generösa ytor samt sol på tomten till sen kväll så kan detta hus passa alldeles ypperligt.
Mesanvägen 5 är en rofylld och mysig gata och med direkt närhet till grönområden, lekplatser samt skola. Villan har en unik arkitektur med en häpnadsväckande ovanvåning som ger huset rikligt med ljus via takfönsterpartierna.

På entréplan får man stora sociala ytor med en köksö som delar av köket från vardagsrummet som rymmer soffgrupp i ena delen samt övrig matsalsmöblering i andra. I anslutning till vardagsrummet finns två sovrum, båda i samma storlek, dessa två rum har ett anslutande badrum. Vid själva entrén finns tvättavdelningen som är generös till ytan samt bra arbetsytor och bra förvaring.

Upp för trappan kommer vi till ovanvåningen som bjuder på en fantastiskt öppen yta, var du än står ser man sundet nalkas med sin glimrande skönhet! Ovanvåningen delas upp av en landgång mellan sällskapsytan och master bedroom, det generösa sovrummet har även här en härlig utsikt över sundet samt bjuder på ett eget badrum och en "walk in closet".
Utöver detta en trappa ner finner vi den inredda källaren, med många bra rum; ett rum som går att använda som kontor, en sällskaps del som gjord för tonåringen, ytterligare ett rum som kan bli ett gym eller yoga rum, sedan finns ytterligare ett avlångt rum som är förråd idag. Sist men inte minst ett tredje badrum!

Välkomna att boka visning!

Typ
Friliggande villa
Boarea/biarea
150/65 kvm
Antal rum
5 rum, varav 3 sovrum
Tomtarea
816 kvm
Pris
8 995 000 kr eller högstbjudande
Fastighetsmäklare
Fredrik Lönn
fredrik@3etage.se 0728564460 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning.

ENTRÉ
Här möts man av härlig öppen planlösning, valnötsparkett och vita väggar genomgående i hela huset.

TVÄTTAVDELNING
Rymlig med bra arbetsyta, grått klinkergolv, bra förvaring via Elfa skjutdörrsförvaring. Maskinparken består av tvättmaskin från 2017 och torktumlare från 2007, belysningen kommer via spotlights i taket.

KÖKSAVDELNINGEN
Vit skåpinredning från HTH, svart bänkskiva. Köksö avlång stor med takhängd fläkt, svart bänkskiva med nersänkt vask, induktionshäll samt bra arbetsytor eller bara en plats att hänga på och bara "chilla". Maskinparken består av modellen större kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt spotlights i taket.

VARDAGSRUM/MATSALSDEL
Öppet upp i nock, två utgångar till trädäcket i västerläge. Rymlig yta att förvalta där man i ena änden av rummet kan ha matsalsmöblemanget och i andra soffmöblemanget.

SOVRUM 1 & 2
Båda lika stora, båda med riktigt bra skjutdörrsgarderober.

BADRUM ETT
Helkaklade väggar i vitt kakel och grått klinker på golvet. Elegant bänkskiva med 2 handfat ovan. Vägghängd wc samt hörndusch.

ÖVRIGT ENTRÉPLAN
Vattenburen golvvärme genomgående.

OVANPLAN
Bedårande öppen planlösning med takfönster åt båda håll men framförallt ut mot sundet åt väster. Landgång över till andra delen av detta plan men ändå kontakt med entréplan via öppenheten på varje sida landgången. I övrigt genomgående valnötsparkett och vita väggar.

SOVRUM 3
Master bedroom, väldigt generöst med takfönster ut mot sundet samt eget badrum med snyggt svart klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns även vägghängd wc, svart kommod med handfat och hörndusch. Sist men inte minst en rymlig "walk in closet"..


KÄLLARE
Här nere ligger grått klinkergolv genomgående, vitputsade väggar. Tre bra rum som kan användas både till gym, kontor, ungdomsrum eller vad som behagas.
Finns även en bra förrådsyta för kläder eller varför inte bara bevara sina viner. Källaren bjuder även på ett rymligt duschrum med grått klinker på golvet samt vitputsade väggar, här finns dusch avdelad robust glasvägg, wc samt handfat med vit kommod. Även härifrån kan man nå trädgården via en separat utgång.Byggnad

Byggnadstyp
1 ½ plan med delvis källare o krypgrund
Byggnadsår
1948/2007 se kommentar (Totalrenoverat/ombyggt 2007)
Fasad
Swisspearl/Tegel
Stomme
Trä
Fönster
2-glasfönster isoler underhållsfria
Bjälklag
Betong/Trä
Grundmur
Betong
Tak
Plåt
Grund
Betong
Uppvärmning
Fjärrvärme samt två Luftvärmepumpar
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Renovering
2007 och 2017
Övriga byggnader
Garage

Tomten

816 kvm.

Uteplats

Trädäck i västerläge samt söderläge

Bilplats

Plats för 2 bilar samt garage

TV- och internetanslutning

TV: TELE 2/4G (Fiber finns i gatan). Bredband: TELE 2/4G (Fiber finns i gatan).

Driftkostnader

Övrigt
43 200 kr
Summa
43 200 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Energideklaration

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Övriga byggnader

Garage

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 629 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
1970
Byggnadsvärde
3 340 000 kr
Markvärde
2 289 000 kr
Skatt/avgift
8 349 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 7 st pantbrev om 2 912 500 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Byggnadsplan Ändring Av Dp

Intresseanmälan