Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Bergstensgatan 8

Viken

4 rok
140 kvm
4 995 000 kr
Alla bilder

Varmt välkommen till Bergstensgatan 8 i dessa populära och familjevänliga kvarter på Vikens Ry. Huset är uppfört i bästa atriumstil där arkitekten noggrant låtit husen planeras för att inte ge avkall på vare sig ljus, utemiljö eller familjära bekvämligheter. Från entrén möts man ögonblickligen av en spännande, öppen planlösning och ett fantastiskt ljus. Från atriumgården löper fönster och utgångar från alla berörda rum och taket är vinklat inåt gården vilket ger rejäl takhöjd och dynamik. Kök, vardagsrum och matplats har en perfekt disposition vilket förstärks av flertalet utgångar ut mot innergården som skapar flera avdelningar att umgås på. Köket är riktigt bra planerat med gott om arbetsytor och fina materialval. Matplatsen och köksön är mittpunkten i denna mycket trevliga del av huset. Slutligen når vi sista delen av villan som helt och hållet har anpassats för familjen med dubbla ungdomsrum, stort "master bedroom" och lyxigt badrum. I denna del placeras även ett rejält grovkök med tvättavdelning, förvaring, teknikavdelning och grovköksingång. Slutligen når vi den eftertraktade innergården. Huset är vinklat så att atriumdelen vetter mot väster vilket ger ett perfekt ljus och ultimat eftermiddagssol. Hela denna del är stensatt och ger gott om skydd och värme samtidigt som man alltid endast har ett steg tillbaka till huset, helt enkelt ultimata uteplatsen!

Sammantaget ett fantastiskt boende för såväl familjen som för det kräsna äldre paret. Atriumstilen med den skyddade uteplatsen är lika sällsynt som det är trevligt. Genomgående hög nivå på material och arkitektur tar detta hus till den högsta nivån som dessa delar av Viken har att erbjuda. Varmt välkommen att boka in er på visning!

Typ
Friliggande villa
Boarea
140 kvm
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Tomtarea
494 kvm
Pris
4 995 000 kr
Fastighetsmäklare
Alexander Persson
alexander@3etage.se 0735-179331 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning.
Planritning Planlösning

Hall/Entré

Praktisk och välformad hall med förvaring genom skjutdörrsgarderober. Klinker på golv och slätputsade väggar.

Badrum/Gäst WC

Badrum eller gästtoalett. Här finner vi dusch, toalett samt tvättkommod. Vitt kakel på väggar och mörkgrå klinker samt golvvärme och infällda spotts.

Vardagsrumsdel

Stort utrymme om nästan 40m2. Genom hela bostaden löper ett riktigt fin 1-stavigt askgolv i ljusa toner, så även här. Fönsterpartier mot atriumgården ger trevligt ljus och taklutningen skapar fin dynamik. Släta ljusa väggar samt förberett för kamin.

Grovkök

Generös avdelning där vi även finner grovköksingången. Fungerar som tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, vask och förvaring. Klinker på golv och putsade väggar.

Sovrum 1 & 2

Likstora sovrum som är perfekta för ungdomarna. Samma ljusa askgolv samt släta ljusa väggar. Förvaring genom garderober.

Master Bedroom

Större av sovrummen. Bra plats till stor säng och trevlig kontakt med innergård genom seperat altandörr. Samma snygga golv som i resterande delar av bostaden. Förvaring genom stor ”Walk In Closet”.

Badrum

Stort lyxigt badrum. Utrustat med såväl badkar som dusch. Dubbelkommod, toalett och spotts i tak. Vitt kakel på väggar och mörkgrå klinker på golv. Dessutom förvaring genom väggskåp.

Kök/Matplats

Köket placeras mitt i huset och här samlas man naturligt runt boendets absoluta mittpunkt. Inredningen kommer från Marbodal och går i grått. Gott om förvaring erbjuds och bra arbetsytor genom stora köksbänkar. Köket har även en trevlig köksö för häng och matlagning. Utgångar ut mot innergården gör att denna avdelning får högsta betyg för socialt umgänge. Dessutom en fin maskinpark från Siemens. Samma enstaviga ljusa askgolv samt släta putsade väggar.

Utemiljö

Atriumgården ligger perfekt placerad i västerläge. Här finner vi skyddad och stensatt uteplats med plats för både sittgrupper och solstolar. Framför finner vi gräsmatta som tar dig runt hela huset. På framsida har man biluppställningsplats, carport och förråd.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Fast.beteckning
Stubbarp 29:10
Adress
Bergstensgatan 8
Område
Viken
Kommun
Höganäs
Pris
4 995 000 kr
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
4 rok, varav 3 sovrum
Boarea
140 kvm / Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

Byggnadstyp
1 plans villa
Byggnadsår
2015
Fasad
Puts samt trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster isoler
Bjälklag
Betong
Plåtarbete
Grå/Metallic
Tak
Papp
Grund
Betong/Platta
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump/vattenburen golvvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Övriga byggnader
Förråd samt carport

Tomten

494 kvm. Lättskött trädgård med omgivande gräsmatta samt stenarbeten.

Uteplats

Atriumdelen möjliggör en riktig trevlig uteplats mellan huskropparna. Denna del är skyddad och fungerar som ett extra vardagsrum.

Bilplats

Biluppställningsplats samt carport med tillhörande förråd.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Driftkostnader

Uppvärmning
15 000 kr
Hushållsel
5 000 kr
Vatten/avlopp
4 000 kr
Renhållning
2 500 kr
Försäkring
3 000 kr
Summa
29 500 kr

Individuella värden.

Energideklaration

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Övriga byggnader

Förråd samt carport

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 972 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
2015
Byggnadsvärde
2 399 000 kr
Markvärde
573 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 1 st pantbrev om 3 158 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Detaljplan
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Höganäs Stubbarp GA:11 ändamål: Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Höganäs Stubbarp GA:12, Samfällighet: Höganäs Stubbarp S:52

Om området

Lugnt och familjärt återvändsområde. För barnen så finns det cyckelstigar och gångar som tar en till både skolor och andra delar av viken.

Kommunikation

Gott om kommunikation buss till Höganäs samt Helsingborg

Närservice

Skolor och fritids från förskola till nionde klass. Gott om matbutiker, vårdcentral och tandläkare.

Parkering

Förutom egen uppställningsplats och carport så finns det gästparkering i kvarteret.

Övrigt

Viken har ett stort utbud av restauranger och dessutom riktigt fin hamn, sandstränder och badbryggor.

Intresseanmälan