Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Gustavslundsvägen 326

Gustavslund

88 kvm
2 950 000 kr
Alla bilder

Välkommen till Gustavslundsvägen 326 och detta fräscha och ljusa radhus med attraktivt gavelläge. Här bor man insynsskyddat, enkelt och bekvämt, med en stensatt uteplats och carport/parkering runt hörnet!

Radhuset fördelar sig på ett plan med 88 väldisponerade kvadratmeter. Här erbjuds generösa sociala ytor i form av ett gigantiskt vardagsrum som rymmer både en väl tilltagen soffgrupp och en härlig matplats. I vardagsrummet går med enkelhet att, om man önskar, skapa ytterligare ett rum om behovet för detta finns. Vidare finner man ett stilrent kök i vitt, med utrymme för matplats. I anslutning till köket finner man tvättstugan, som är utrustad med tvättmaskin samt kondenstumlare. Från köket nås även bostadens två sovrum, båda i bra storlek. Badrummet är fräscht med kaklade väggar och badkar. Från hallen nås även gäst-toaletten samt den vackra kaminen som erbjuder både värme och estetik.

Sammantaget ett väldigt trevligt och fräscht radhus där familjen verkligen kommer att trivas!

På Gustavslund bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till skolor, lekplatser, grönområden och närservice. I området finns ett rikt och aktivt föreningsliv med möjligheter att aktivera hela familjen. Här finns även bra kommunikationer med buss in till Helsingborgs centrum och för bilpendlaren når du E4/E6 på ett par minuter.

Skynda på visning!

Typ
Radhus
Pris
2 950 000 kr
Boarea
88 kvm
Tomtarea
157 kvm
Område
Gustavslund
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179337 alternativt ella@3etage.se
Planritning

Kök

ENTRÉPLAN
Stor hall med goda avhängningsmöjligheter direkt i anslutning till entrén. Genom entrén öppnar bostaden upp sig och samtliga rum förutom sovrummen nås från hallen. Rakt fram i entrén finns en vacker kamin (-13) som erbjuder både värme och en hög mysfaktor. Väggarna är både vitmålade samt rutiga. På golvet ligger en slittålig klinker som sedan bryts av med ett enstavs-golv som man även finner i köket.

KÖK
Kök i modern tappning som är inrett med vita luckor som möts av vitt kakel på vägg samt en svart slittålig bänkskiva. Köket har en komplett maskinpark bestående av fullhöjd kyl och frys, ugn, spishäll, diskmaskin och fläkt. Intill det stora fönsterpartiet finner vi en naturlig matplats som rymmer upp till sex personer.

TVÄTTSTUGA
Från köket nås den helkaklade tvättstugan, som består av en tvättmaskin (-18) samt en kondenstumlare. Här finns även värmesystemet.

SOVRUM 1
Ett stort och ljust master bedroom med härlig heltäckningsmatta. Här ryms såväl den stora dubbelsängen och övrigt möblemang. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober.

SOVRUM 2
Mindre sovrum, perfekt för barnrum, hemmakontor eller varför inte en stor och härlig klädkammare. Idag finner vi förvaring längs med rummets ena kortsida. På golvet vilar ett parkettgolv och väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är luftigt och generöst i storlek. Här erbjuds flera härliga fönsterpartier ut mot den insynsskyddade uteplatsen. Ett rum med goda möbleringsmöjligheter där det ryms såväl en stor soffa som ett större matsalsbord. Om man önskar skapa ett extra sovrum så fungerar detta utmärkt! På golvet vilar en ekparkett och väggarna har en beige nyans.

BADRUM
Fräscht badrum med kaklade väggar och plastmatta på golv. Badrummet är utrustat med ett badkar, toalett, kommod med vask samt spegelskåp ovan.

Gäst-toalett
Enkel och stilren gäst-wc som är utrustad med toalett, vask samt spegel. På golvet ligger klinker och väggarna är tapetserade.

Kort fakta

Typ
Radhus
Fast.beteckning
Arne 76
Adress
Gustavslundsvägen 326
Område
Gustavslund
Kommun
Helsingborg
Pris
2 950 000 kr
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
88 kvm / Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
1976
Fasad
Tegel med träpanel
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Erge-valv/trä
Tak
Papp
Grund
Torpargrund
Uppvärmning
Fjärrvärme, luft/luftvärmepump
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft med forcering
Övriga byggnader
Förråd

Tomten

157 kvm.

Uteplats

Stensatt uteplats med förråd. Fri från insyn. Perfekt avkopplingsyta med plats för sittgrupp.

Bilplats

I samfällighetsavgiften ingår det en carport till radhuset. Fri parkering på resterande parkeringsplatser.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Driftkostnader

Hushållsel
15 000 kr
Vatten/avlopp
5 232 kr
Väg/samfällighetsavgift
7 400 kr
Summa
27 632 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

I hushållselen så ingår även driften för luft/luftvärmepumparna. Medlemsavgiften går till all ytterbelysning inom området, gräsklippning, snöröjning och sandning av hjärtgångar, vändzoner och parkeringsutrymmen. Dessa områden sopas också en gång varje år. Avgiften betalar också installationen av fiberkabel till varje hushåll. I avgiften ingår även tömning av sorterade sopor från sophusen samt nyplantering och annat underhåll av området. Även styrelsearvode ingår. Mer info om samfälligheten: https://brunnsberga.se

Energideklaration

Status
Utförd (2011-12-06)
Prestanda
202 kWh/m2/år

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Övriga byggnader

Förråd

Ekonomi

Taxeringsvärde
1 426 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår
1976
Byggnadsvärde
870 000 kr
Markvärde
556 000 kr
Skatt/avgift
8 349 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 3 st pantbrev om 2 000 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Stadsplan
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Ramlösa GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Intresseanmälan