Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Täppevägen 25

Gamla Viken

7 rok
179 kvm
7 995 000 kr
Alla bilder

Gamla Viken - Lugna kvarter - Närhet till havet - Stor tomt

Varmt välkommen till Täppevägen 25 som placeras på näst intill hemlig del av Gamla Viken. Just denna bostad erbjuder dessutom en stor trädgård med minimal insyn och sol på trädgårdssidan under eftermiddagen och kvällen. Väl på plats möts vi av en trevlig uppfart med skyddande carport för bilen. Trädgården mäter nästan 1100m2 och är inramad med gott om beväxtlighet för att på så vis göra den insynsskyddad. Trädgårdsidan erbjuder stor altan som placeras åt väst/nordväst viket innebär eftermiddags & kvällssol under vår, sommar samt tidig höst. Från trädgården nås även källaren genom gavelingång. När huset en gång i tiden byggdes så lät man schakta tomten så att huset hamnade så högt som möjligt på tomten, detta gör att ger ett högt och ljust läge samt utmärker det huset på ett fint vis.
Väl inne i bostaden ankommer vi praktisk entré med avhängning av ytterkläder genom garderober. Från entré nås även övre plan genom trapp och skulle man vilja bygga ihop med källardelen så görs det lämpligast från denna avdelning (under nuvarande trapp). Rakt fram från entré ankommer vi ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Hela huset är byggt med gott om burspråk vilket ger trevig ljus och karaktär i alla avdelningar. Från vardagsrum nås man även altanen genom altandörr. Köket är väl tilltaget och erbjuder bra plats för såväl matlagning som förvaring. Köket erbjuder även matplats invid burspråk. Huset är planerat med gott om sovrum och på detta plan finner vi ett större samt ett mindre. Det mindre kan med fördel även användas som kontor och härifrån nås även trädgården genom altandörr. Mellan sovrummen finner vi grovkök som även fungerar som tvättavdelning. Slutligen nås även badrummet som är i fint skick med toalett, dusch samt tvättkommod. Övre plan är även det väl tilltaget. Direkt från trapp ankommer vi ett stort allrum med gott om ljusinsläpp genom takfönster och stor takkupa. Allrummet delar på ett bra vis av ovanvåningens tre sovrum. Två av sovrummen är lik-stora och perfekta för ungdom eller barn medans det sista är av större storlek med egen klädkammare. Ovanplan erbjuder även ett stort badrum med jacuzzi samt nås balkong från allrummet.

Sammantaget är detta ett rejält hus med fina möjligheter för nästa ägare att sätta sin prägel på. Storleken och planlösningen ger möjligheter för den stora familjen och den outnyttjade källardelen är en spännande del att ta tag i. Boendet placeras i mycket trevliga kvarter där man med badrocks avstånd till havet. Helt enkelt en unik chans för den som vill bosätta sig i Gamla Viken!

Typ
Friliggande villa
Pris
7 995 000 kr
Boarea /biarea
179/107 kvm
Antal rum
7 rum, varav 5 sovrum
Tomtarea
1 083 kvm
Område
Gamla Viken
Alexander Persson
Fastighetsmäklare
alexander@3etage.se 0735-179331 Intresseanmälan
Sön 22 Maj kl 14:00 - 15:00
Ring eller maila för att anmäla ditt intresse!
Planritning Entréplan
Planritning Ovanplan

Hall/Entre

Avhängning av ytterkläder genom garderober. Laminat på golv och tapetserade väggar. Härifrån nås även övre plan och vill man skapa kontakt med källaren så görs det lämpligast från denna plats.

Vardagsrum/Matrum

Sort vardagsrum med plats för både vardagsrumsdel och matgrupp. Dubbla burspråk tillsammans med utgång till altanen gör att man har fin kontakt med utemiljön. Parkett på golv och tapetserade väggar.

Sovrum

Större av sovrummen på nedre plan. Förvaring genom garderober, parkett på golv och tapetserade väggar.

Sovrum/Kontor

Mindre av sovrummen som även skulle kunna fungera som kontor. Laminat på golv och tapetserade väggar. Här finner vi även utgång till trädgården genom altandörr.

Grovkök

Grovkök och tvättavdelning. Plastmatta på golv och utrustat med torkskåp, tvättmaskin, vask samt skåpsförvaring.

Badrum

Helkaklat fint badrum från 2019. Kakel och klinker i ljusa färger samt utrustat med golvvärme, dusch, toalett och tvättkommod.

Kök

Stort kök med gott om plats för matlagning och bra förvaring genom inredning. Maskinpark bestående av fullhöjds kyl & frys, spishäll med ugn, fläkt och diskmaskin. I köket finner vi även bra matplats för 4-6 personer. Laminat på golv och tapetserade väggar.

Allrum

Stort och ljust allrum på övre plan. Bra plats för soffgrupp samt ytterligare möblering. Trevliga ljusinsläpp genom takfönster samt stor takkupa varifrån man även når balkong inåt trädgården. Parkett på golv samt tapetserade väggar.

Sovrum

Ett av dubbla likstora sovrum. Perfekt för ungdom eller barn. Går att slå ihop till ett stort efter behov. Parkett på golv samt tapetserade väggar.

Sovrum

Det andra av spegelvända sovrum. Perfekt för ungdom eller barn. Går att slå ihop till ett stort efter behov. Parkett på golv samt tapetserade väggar.

Sovrum

Större av sovrummen på övre plan. Här ryms den stora sängen och man har även en stor klädkammare som löser förvaringen på bästa sätt. Parkett på golv samt tapetserade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum från 2014. Fräscht oh fint skick och utrustat med golvvärme, toalett, tvättkommod samt jacuzzi.

Källare

Idag en råkällare men torr och fin. Perfekt för den som vill utöka sina kvadratmetrar med mer ytor.

Utemiljö

Marken lät schaktas vid byggnation så att huset skulle hamna upphöjt på tomten. Trädgården är i övrigt väldigt insynsskyddad med gott om beväxtlighet runt om. Trädgård sidan placeras åt väst-nordväst vilket innebär sol under eftermiddag och kväll. Från norra gaveln nås även källardelen. Fint anlagd uppfart till huset där man även finner carport och förråd.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Fast.beteckning
Viken 147:6
Adress
Täppevägen 25
Område
Gamla Viken
Kommun
Höganäs
Pris
7 995 000 kr
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rok, varav 5 sovrum
Boarea/biarea
179/107 kvm / Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Byggnadsår
1986
Fasad
Tegel/Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster isoler
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Målad plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Källare
Uppvärmning
Luft/Vatten
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Renovering
Vattenburet värmesystem 2010
Badrum nedre plan 2019
Badrum övre plan 2014
Övriga byggnader
Carport samt förråd

Tomten

1 083 kvm. Stor tomt med sol

TV- och internetanslutning

TV: Fiber/Parabol. Bredband: Fiber.

Driftkostnader

Uppvärmning
19 000 kr
Hushållsel
7 000 kr
Vatten/avlopp
4 500 kr
Renhållning
3 000 kr
Försäkring
6 000 kr
Summa
39 500 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 874 kr tillkommer)

Osäkra priser på energi i dagsläget.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
85 kWh/m2/år
Energiklass
F

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Övriga byggnader

Carport samt förråd

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 176 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår
1986
Byggnadsvärde
2 527 000 kr
Markvärde
2 649 000 kr
Skatt/avgift
8 874 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 9 st pantbrev om 3 000 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Byggnadsplan Stadsplan

Intresseanmälan