Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Bronsåldersvägen 3

Jonstorp

5 rok
150 kvm
3 995 000 kr
Alla bilder

Trivsamt hus på barnvänligt område i populära Jonstorp!

Varmt välkomna till populära Jonstorp och Bronsåldersvägen 3. Ett mycket hemtrevligt och smakfullt hem, beläget på en lugn och attraktiv gata med en härlig insynsskyddad trädgård i soligt västerläge.

Huset disponeras över 150 kvm i två plan med en trädgård som vackert omgärdar hela huset med sina ståtliga syrén- och rhododendrer buskar i vackra färger. På den varierande och väl uppvuxna tomten finns flera uteplatser i olika sollägen. I trädgården finner vi även gott om plats för lekande barn och all det utrymme de önskar. Om man hellre förespråkar lek utanför trädgårdens gränser finner vi en mycket uppskattad gröning med tillhörande lekplats 50m från huset. En riktigt dröm för barnfamiljen!

Under de senaste 5 åren har nuvarande ägare försökt förvalta och ge huset den kärlek det förtjänar genom att renovera rum efter rum. Det har bland annat resulterat i nya syllar, ett nyrenoverat badrum, ett nytt gäst-wc, nya golv i de flesta rummen, ett uppfräschat kök med nya vitvaror och ytskikt, en hel del målarfärg har fått smycka väggarna och husets utsida har fått ovärderliga timmar med en kärleksfull hand.

I detta hus är de sociala ytorna väl tilltagna och upplevs rymliga tack vare alla de fönsterpartier som vetter i soliga väderstreck. Vardagsrummets placering är fantastiskt och går i vinkel mot köket. För familjen som önskar en mer öppen planlösning är detta en väldigt enkel renovering då här inte finns några bärande väggar ut mot husets vardagsrum. Det enda man behöver ta hänsyn till är den fina kaminen som idag är placerad mot en av dessa väggar.

På entréplan kan föräldrarna med fördel husera då vi finner ett av husets sovrum här nere. Intill detta sovrum har vi ett praktiskt gäst-wc medan husets groventré fungerar som en kombinerad tvättstuga/duschrum/ingång med en nyrenoverad bastu.

Ovanvåningen är fantastisk och erbjuder två enorma sovrum (kan givetvis delas av för familjen som är i behov av fler rum), ett ljuvligt allrum samt ett nyrenoverat badrum.

Bilarna parkerar ni bekvämt antingen på husets uppfart eller i fastighetens garage. Framsidan har även den fått sig ett nytt ansiktsuttryck och skapar en härlig och välkomnande känsla.

Låter detta intressant? Då är ni varmt välkomna att boka in en visning med oss på 3etage!

Typ
Friliggande villa
Pris
3 995 000 kr
Boarea
150 kvm
Antal rum
5 rum, varav 3–4 sovrum
Tomtarea
604 kvm
Område
Jonstorp
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Tis 28 Juni
Ring 0735-179336 eller maila hannah@3etage.se för att boka tid!

Hall

Hall med bra avhängningsmöjligheter direkt till höger samt genom tre garderober längre ned. Hallen är centralt placerad i huset och leder oss vidare till resterande rum. Slitstark klinker på golv med behaglig golvvärme, vita målade väggar.

Tvättstuga/bastu/dusch

Fräsch tvättstuga med flera användingsområden. Härifrån når man bland annat fastighetens framsida och kan fungera som en groventré för familjen som förespråkar att ta in skitiga barn det hållet. Vi finner även en rymlig duschhörna, en fantastiskt nyrenoverad bastu samt en tvättavdelning bestående av tvättmaskin, torktumlare, linneskåp, bra arbetsytor och vask. På golvet vilar en svart slitstark våtrumsmatta, kaklade väggar i duschhörnan och väggarna är vitmålade.

Gäst-wc

Fin renoverad gäst-wc där en trevlig Mulberry-tapet har fått smycka ena väggen i rummet. I övrigt är den utrustad med grå klinker på golv, vitmålade väggar, toalett, e mindre kommod, spegel och stänkskydd i grå mosaik. Golvvärme.

Sovrum

Sovrum i lagom storlek med fönster i öst. Här ryms utan problem en större säng samt övrigt möblemang i form av exempelvis garderober, skrivbord eller liknande. 3-stavsparkett i vit mattlackad ek på golv och vitmålade väggar.

Kök

Rak fram, sett från hallen, når vi bostadens trivsamma kök. Ett mysigt kök som har fått sig ett rejält ansiktslyft utav nuvarande ägare. Här har man bytt ut kökets alla luckor, kaklat om stänkskyddet mot väggen och bytt flera vitvaror. Invid kökets tegelvägg finner vi en naturlig matplats som rymmer upp till 5 personer. På golvet vilar ljus klinker med mörka inslag och övriga väggar är vitmålade. Kökets maskinpark består av kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. Golvvärme.

Vardagsrum

Ett riktigt härligt rum i vinkel med utgång till husets ljuvliga trädgårdbaksida och med en öppen spis som gör våra ruskiga höstdagar något mysigare. Rummet är stort och inbjudande med massor av härliga ytor att umgås på. Golvet är nylagt sedan knappt två år tillbaka och har ett ljusare intryck som gifter sig väldigt fint mot husets mörkare fönster.

Ovanvåning

Välkomna upp till fastighetens ljusa och smakfulla ovanåvning. Här uppe finner vi två stora sovrum, ett nyrenoverat badrum, en klädkammare samt ett stort allrum.

Allrum

Perfekt allrum på alla sätt. Här får hela familjen plats om man skulle önska ett tv-tum här uppe exempelvis. I detta rum har nuvarande ägare även skapat sitt egna kontor längs med rummets ena vägg, hur snyggt och smart? Ljusare golv och vitmålade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum, renoverat 2019 i sobra färger, utrustat med en duschhörna, vägghängd toalett, bredare kommod, spegel och takfönster för vädring och ljusinsläpp. Golvvärme.

Sovrum 2 och 3

Två väldigt rymliga sovrum där man med fördel kan dela av båda två vid behov. Det ena är utrsutat med en hel garderobsvägg och en lyxig fransk balkong medan det andra är något större och har en annan kontakt med ovanvåningens allrum som ligger precis utanför.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Fast.beteckning
Stora Görslöv 19:177
Adress
Bronsåldersvägen 3
Område
Jonstorp
Kommun
Höganäs
Pris
3 995 000 kr
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rok, varav 3–4 sovrum
Boarea
150 kvm / Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

Byggnadstyp
1 ½ plan med platta på mark
Byggnadsår
1976
Fasad
Tegel/Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Målad plåt
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Direktverkande el, luft/luft värmepump samt öppen spis
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Renovering
2020:
- Hela husets fasad målas
- Nya ytterdörrar
- Gästtoaletten renoveras
- Nya golv i sovrum och vardagsrum
2019:
- Ovanvåningens badrum renoveras
- Nya luckor och kakel i köket
- Ny kyl och frys
- Nya syllar i hela huset, inkl hjärteväggen
2018:
- Ny el i hela huset (bortsett fr. 1 uttag)
- Nya radiatorer i stora delar av huset
- Bastun byggdes
- Ny diskmaskin
2017:
- Nya innerdörrar, golv- och taklister
Övriga byggnader
Stort garage med tillhörande förråd.
Övrigt
Övriga kommenterar från säljaren:
Garageport ej fungerande.

Tomten

604 kvm.

Bilplats

Asfalterad och stensatt uppfart med plats för två parkerade bilar samt garage.

TV- och internetanslutning

TV: ADSL. Bredband: ADSL med förstärkningsdosa.

Driftkostnader

Hushållsel
22 000 kr
Vatten/avlopp
5 800 kr
Sotning
300 kr
Renhållning
2 850 kr
Försäkring
4 300 kr
Summa
35 250 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 874 kr tillkommer)

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen

Energideklaration

Status
Utförd (2017-06-26)
Prestanda
95 kWh/m2/år
Energiklass
F

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Övriga byggnader

Stort garage med tillhörande förråd.

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 302 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår
1976
Byggnadsvärde
1 674 000 kr
Markvärde
628 000 kr
Skatt/avgift
8 874 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 12 st pantbrev om 2 065 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Byggnadsplan
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Höganäs Jonstorp GA:5 ändamål: Vägar

Intresseanmälan