Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Svartelandsvägen 54

Jonstorp

9 rok
305 kvm
6 500 000 kr
Alla bilder

1-Plans - 305m2 -Pool - Lantligt - Privat

Mellan Jonstorp och Farhult placeras denna pärla som genom åren genomgått omfattande renoveringar och idag är ett smått unikt och häftigt hem. Stora sociala avdelningar tillsammans med ett riktigt fint poolområde gör att man aldrig kommer behöva lämna detta hem. Husets hjärta får köksavdelningen anses vara. Här har man trevlig kontakt med trädgårdssidan genom stora skjutpartier. Köket flyter samman med vardagsrummet och matplatsen, dessa delar är utmärkt disponerat med plats för de största möblerna om man så vill. Från soffan njuter man även av en fin vy ner över fälten mot Skälderviken. Från husets centrala delar når man sedan dubbla flyglar. Den ena består av 3 sovrum tillsammans med ännu ett vardagsrum. Här finner vi master bedroom som dessutom har ett tillhörande walk in closet. Denna avdelning har även ett riktigt fint badrum. Andra flygeln är planerad med 2-3 sovrum, gym/biosalong, motorcykelgarage samt stort badrum/tvättavdelning. Slutligen ankommer vi trädgårdssidan. Den stora altanen skapar förutsättningar som är riktigt trevliga med stor pool, gott om uteplatser och uterum. Söderläget ger bästa förutsättningar för att kunna hänga här under stora delar av året.

Denna bostad är vardagslyx utöver det vanliga. Att bo här kommer garanterat innebära många middagar och stora bjudningar, Utemiljön är som ett stort vardagsrum som flyter samman med köket på ett utmärkt vis - genomtänkt, häftigt och njutbart helt enkelt!

Området
Här bor man i direkt närhet till allt det fina Kullabygden har att erbjuda. I området finns det flertalet fina restauranger såsom Tunneberga och Svanshalls krog. Med massor av trevliga gårdsbutiker och närheten till hav och bad så är detta en av de mysigaste platserna i denna region. Jonstorp erbjuder dessutom närservice genom Ica Butik, post och skola (0-9). Jonstorp nås dessutom från cykelväg från bostaden.
Typ
Friliggande villa
Pris
6 500 000 kr
Boarea
305 kvm
Antal rum
9 rum, varav 5 sovrum
Tomtarea
1 795 kvm
Område
Jonstorp
Alexander Persson
Fastighetsmäklare
alexander@3etage.se 0735-179331 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179331 alternativt alexander@3etage.se

Budgivning

Högsta bud 5 900 000 kr
Planritning Situationsplan PDF finns under dokument
Planritning Entréplan Pdf finns under dokument

Hall/Entré

Klinker på golv och bra avhängning för ytterkläderna. Härifrån nås även gäst W/C.

Vardagsrum/Matrum

Denna avdelning är lika stor som en normalstor villa. Vardagsrum flyter på ett fint sätt samman med matplats och kök. Plats för största möbler finns och dessutom har man en mysig kakelugn som värmer under kallare delen av året. Från soffavdelningen har man en fin vy över fälten ner mot Skälderviken. Parkett på golv och tapetserade väggar.

Kök

Kök och vardagsrum har olika golv. Parketten är husets gamla som man slipade upp. Keramikgolvet kommer från Konradssons. Köket kommer från italienskt Arredo3. Kyl, frys kommer från Whirlpool och ugnarna från Siemens. Allt har integrerats i väggen. Fläkt från Gorenje. Bänkskivan kommer från AmfiTop och tillverkas av ett norskt företag som heter Fürstenberg Solid Surface. Skivan skräddarsys efter önskemål med osynliga skarvar kring vaskar och hörn.
I öns bänkskiva har man fällt ner en induktionshäll från Siemens. Fin idé var att smyga in fiberoptik i och under kanter. När det skymmer ute anar man ett diskret ljus. Det fungerar även som praktisk nattbelysning. Lägg märke till öns aluminiumsockel som är oval. Formen svaras upp med en konkav sockel i skåpsväggen bakom.

Östra flygeln

Egen avdelning med 3 sovrum, allrum samt stort badrum. Sovrummen är alla av bra storlek där det största även har en fin walk in closet. Parkett på golv och tapetserade väggar. Barrummet är rejält med såväl badkar som dusch. Dubbelhandfatt från Svedbergs. Rummet har tre olika typer av belysning. I taket har man fällt in spots och i spegeln finns lampor som ger bra ljus vid sminkning. Här och var i rummet hittar man också lite diskret effektbelysning. Badrummet är klätt med ett kakel som heter Cacao och som finns i Höganäs sortiment. Badkaret är lite speciellt med den vikta profilen. Det är formgivet av Norman Foster som också har ritat Berlins riksdagshus och Hong Kong Airport m.m. Karet heter Wislo Foster och är köpt på VVS-huset i Helsingborg.

Västra flygeln

Västra flygeln består av dubbla sovrum, tvättavdelning/badrum, gym/biorum samt motorcyckelgarage. Gymmet med bioavdelningen är riktigt trevligt och alla rummen håller bra storlek. Tvättavdelningen är riktigt stor med toalett samt dusch och ägaren har även låtit inredda ett motercyckelgarage i denna avdelning.

Utemiljö

Stor tomt omgärdar huset. Från köket når man poolområdet där en del består av lärkaltan samt andra delen är betongsatt, väldigt smakfullt. Poolen är rejäl och här har man även jacuzzi. Gott om uteplatser och ett påkostat uterum för lite kyligare dagar. Bilderna talar sitt tydliga språk, detta är en utemiljö utöver det normala.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Fast.beteckning
Björkeröd 5:18
Adress
Svartelandsvägen 54
Område
Jonstorp
Kommun
Höganäs
Pris
6 500 000 kr
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
9 rok, varav 5 sovrum
Boarea
305 kvm / Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

Byggnadstyp
1 plans villa
Byggnadsår
1991 (2005)
Fasad
Mexitegel
Stomme
Tegel/Trä
Fönster
2-glasfönster/ 3-glasfönster
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Målad plåt
Grundmur
Sten
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Luft/Vatten
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Renovering
Sedan 2005 har bostaden totalrenoverats då innefattande bl.a.

- Planlösning
- Poolområde
- Uterum
- Badrum
- Tvättavdelning
- Kök
- YtskiktÖvriga byggnader
Förråd

Tomten

1 795 kvm. Delvis omgärdad av mur med poolområde och stor gräsmatta.

Uteplats

Mängder med uteplatser.

Bilplats

Carport/motorcyckelgarage samt uppfart

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Driftkostnader

Uppvärmning
25 000 kr
Hushållsel
7 000 kr
Vatten/avlopp
4 000 kr
Renhållning
3 500 kr
Summa
39 500 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 874 kr tillkommer)

Inkluderat uppvärmd pool

Energideklaration

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Övriga byggnader

Förråd

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 049 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår
1995
Byggnadsvärde
3 434 000 kr
Markvärde
615 000 kr
Skatt/avgift
8 874 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 9 st pantbrev om 3 130 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Rättigheter förmån
Förmån: Avtalsservitut: Brunn, 12-IM7-90/25217.1
Förmån: Officialservitut Väg, 12-FAR-630.2
Rättigheter last
Last: Officialservitut Väg, 12-FAR-630.1

Om området

Här bor man i direkt närhet till allt det fina Kullabygden har att erbjuda. I området finns det flertalet fina restauranger såsom Tunneberga och Svanshalls krog. Med massor av trevliga gårdsbutiker och närheten till hav och bad så är detta en av de mysigaste platserna i denna region. Jonstorp erbjuder dessutom närservice genom Ica Butik, post och skola (0-9). Jonstorp nås dessutom från cykelväg från bostaden.

Intresseanmälan