Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Nedrabygatan 14

Mariastaden

6 rok
160 kvm
6 495 000 kr
Alla bilder

Nu erbjuds ett välbyggt, arkitektritat och lyxigt radhus för nästa familj att njuta av!
Här har man verkligen inte sparat på krutet utan huset har allt man kan önska sig utav ett modernt och funktionellt boende i absolut toppklass.

Huset disponeras över två plan och en stenlagd fram- och baksida att njuta av. Här finner vi ett lättskött hem med öppna, luftiga sällskapsutrymmen med fönster från golv till tak som inbringar ett naturligt och fantastiskt ljusinsläpp till hela bostaden. Designen och de påkostade materialvalen är något alldeles extra med stilrent klinkergolv som vilar på hela nedanvåningen och ett välutrustat kök med en stor köksö i öppen planlösning mot allrummet. Från husets sociala utrymmen på nedanvåningen når man husets oemotståndliga baksida och för de som uppskattar att solbada, grilla och relaxa så ligger det i solsäkert söderläge. Husets stenlagda framsida ger plats för tre bilar och familjens cyklar. Laddstolpe finns för elbil.
Utöver detta erbjuds även det sedvanliga ett hus bör innehålla. Med andra ord; fyra bra sovrum, två rymliga badrum, generös tvättavdelning, mycket god förvaring, ett mysigt allrum på ovanvåningen och en känsla som är svår att förklara med ord.
Ett hem ni helt klart ej får gå miste om!
Fri fastighetsskatt första 15 åren sen fastigheten förvärvades.

Härlig näromgivning med Gyhultsskogen och sköna promenadstråk runt knuten. Även förskola samt grundskola finns i närområdet tillsammans med idrottsplats, Ica, restaurang och gym. För er som pendlar är det kort promenad till Maria Station och behöver man komma ut till E4:an eller E6:an år det också snabbt och smidigt. Optimalt läge med andra ord.

Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: roger@3etage.se eller samtal/sms till: 0735179333.
Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 21 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

Typ
Friliggande villa
Pris
6 495 000 kr
Boarea
160 kvm
Antal rum
6 rum, varav 4 sovrum
Tomtarea
244 kvm
Område
Mariastaden
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Lör 4 Februari kl 14:00 - 14:30
Tidsbokning görs till Roger Billsten på 0735179333 eller roger@3etage.se
Planritning Entrevåning
Planritning Ovanvåning

Entrévåning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning direkt till vänster i speglade skjutdörrsgarderober. Det mycket stilfulla och ljusa plankgolvet är genomgående för hela nedanvåningen och väggarna är vitmålade. Komfortabel golvvärme.

KÖK
Stilfullt kök inrett med vita skåpsluckor och integrerad maskinpark. Precis som resten av bostaden är köket smakfullt inrett och det finns ett fönster vid vasken. Köket är välutrustat och erbjuder både god förvaring men också bra arbetsytor tack vare den generösa köksön. Kring köksön samlar man gärna gästerna och hälsar de välkomna tillsammans med en välkomstdrink. Perfekt då det finns en vinkyl inbyggd i köksön.

VARDAGSRUM OCH MATPLATS
Ett underbart rum där arkitekturen är en fröjd för ögat. De stora öppningsbara fönsterpartierna / altandörrarna ger rummet maximalt med ljusinsläpp. Här ryms såväl den stora soffgruppen och den stora matgruppen. Snygg vit trappa leder till ovanvåningen. Vid varma dagar låter man med fördel altandörrarna stå vidöppna för att njuta av husets baksida som vi finner längs med hela vardagsrummet. En lättskött yta med trädäck och gräsmatta där bara fantasin sätter gränserna.

BADRUM
Tidlöst, smakfullt och helkaklat badrum med hotellkänsla. Utrustat med stort duschutrymme som avgränsas med glasvägg, kommod, spegel, med belysning, handdukstork, spotlights i tak samt behaglig golvvärme.

GROVKÖK
Separat entré med gott om plats för familjens kläder och skor. Grovköket är rymligt med tvättmaskin, torktumlare samt skåpsförvaring.

Ovanvåning

ALLRUM
Ett riktigt schysst rum mitt i våningsplanet där alla rum nås. Perfekt rum för kompishäng och spelkvällar. På hela ovanvåningen vilar genomgående samma fina plankgolv som på entrévåningen och väggarna är vitmålade. Här nås även vinden som är enorm.

SOVRUM
Fyra mycket generösa rum. I master bedroom finns dessutom en lyxig walk in closet till förvaring. Riktigt genomtänkta rum med full takhöjd i alla rum, det vill säga inga snedtak som tar yta.

BADRUM
Även här är det stilfullt och sobert helkaklat och välutrustat med badkar, kommod, spegel med belysning, toalett, handdukstork samt behaglig golvvärme.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Friliggande villa
Fast.beteckning
Bytomten 2
Adress
Nedrabygatan 14
Område
Mariastaden
Kommun
Helsingborg
Pris
6 495 000 kr
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rok, varav 4 sovrum
Boarea
160 kvm / Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
2020
Fasad
Puts
Stomme
Lättbetong
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Målad plåt
Tak
Takpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
FTX Mekanisk till- och frånluft med återvinning

Tomten

244 kvm.

Bilplats

Plats för 3 bilar på den stenlagda entrésidan. Som ägare av detta hus är man även del av samfälligheten Bytomten S:1, vilket innebär att man har tillgång till ytterligare en parkeringsplats på parkeringen som ligger på gaveln av Nedrabygatan 20.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Driftkostnader

Uppvärmning
12 547 kr
Hushållsel
18 594 kr
Vatten/avlopp
4 127 kr
Renhållning
3 261 kr
Summa
38 529 kr

Uppskattad driftkostnad per månad. Denna summa varierar beroende på familjesammansättning, ålder på vitvaror samt vanor.

Energideklaration

El

Elbolag:
Elförbrukning:
4492 kWh/år

Försäkring

Folksam. Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 117 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår
2020
Byggnadsvärde
2 419 000 kr
Markvärde
698 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Totalt 2 st pantbrev om 4 400 000 kr.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Detaljplan Ändring Av Dp
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Bytomten GA:1, Samfällighet: Helsingborg Bytomten S:1

Om området

Mariastaden och Maria Park har en miljö med härlig blandning av gammalt och nytt i en varierande arkitektur. Ca 5 km norr om Centrum bor man i en stadsdel med både fantastisk natur samt moderna bostäder. Inom området finns flertalet förskolor, grundskola, vårdcentral, restauranger, stall, fotbollsplaner, gym samt en ICA-affär. Kommunikationerna ner till stan är goda med tät busstrafik och det finns även en tågstation, nämligen Maria Station.

Intresseanmälan