Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Bli en del av 3etage

Vilka är vi?

Det började med att vi var tre personer som ville sätta vår prägel på mäklarbranschen i vår region och tillsammans skapade vi en vision om en unik mäklartjänst som förverkligades genom 3etage. Vi har sedan dess kontinuerligt utvecklats och driver mäklarkontor i Helsingborg och Kullabygden, i framtiden är vårt mål att expandera ytterligare.

På 3etage jobbar vi tillsammans och litar på vår känsla och intuition. Bostadsmarknaden förändras snabbt och genom att tänja på ramarna för den traditionella mäklartjänsten ser vi till att alltid ligga steget före: vi är mäklarna som är med och skapar trender, inte följer dem. Vi älskar när våra kunder vill testa våra nya idéer, den som vågar har allt att vinna.

Vem är du?

Är du en engagerad och driven mäklare som är redo för att ta nästa steg i karriären?

Vi letar efter dig som:

  • Är framåt och initiativrik.
  • Har höga ambitioner men även en realistisk syn på hur de ska uppnås
  • Vill arbeta i framgångsrikt team och utvecklas individuellt genom oss
  • Brinner för försäljning och hög servicekänsla
  • Är registrerad fastighetsmäklare

Om tjänsten

Vi kommer ge dig stöd att komma igång och ge dig möjligheten att arbeta under ett starkt varumärke, ingå i ett tight team och med en ambitiös ledning. Du får alla förutsättningar för att bli en riktigt framgångsrik fastighetsmäklare och du kommer att utvecklas både på det individuella planet som i hur man arbetar i grupp. Vår ambition är att stärka varumärket hos var och en av våra mäklare så du kommer aldrig vara ensam i den saken. Vi söker fastighetsmäklare för både Helsingborg och Kullabygden men hos oss är du aldrig geografiskt begränsad.

Vi ser fram emot din ansökan på info@3etage.se