Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Vi är 3etage

Det började med att vi var tre helsingborgare som delade en passion för staden, bygden och invånarna. Vi hade dessutom mäklaryrket gemensamt och tillsammans skapade vi en vision om en unik mäklartjänst som förverkligades genom 3etage.

Vi tre har nu tredubblats och visionen är starkare än någonsin. Vi mäklare på 3etage har lika mycket ambition som personlighet och arbetar mot samma mål – att ge våra säljare och köpare bästa möjliga service och en trygg affär.

På 3etage jobbar vi tillsammans och litar på vår känsla och intuition. Bostadsmarknaden förändras snabbt och genom att tänja på ramarna för den traditionella mäklartjänsten ser vi till att alltid ligga steget före: vi är mäklarna som är med och skapar trender, inte följer dem. Vi älskar när våra kunder vill testa våra nya idéer, den som vågar har allt att vinna.

På 3etage ser vi alla till att vara bäst på det vi gör, för både vår egen och våra kunders skull. Vi är stolta att få bidra till Helsingborgs och Kullabygdens utveckling, genom människorna som flyttar hit eller flyttar ut – och vårt passionerade arbete.

Läs om Våra fyra faser

Möt vårt team

Sandra Bryngson

Fastighetsmäklare

HANNAH KJELL

Fastighetsmäklare / delägare

DEREK HARRIS

FOTOGRAF

Felicia Hildingsson

STYLIST

Alexander Persson

Fastighetsmäklare / delägare

​ANDREAS SCHULTZ

Fastighetsmäklare / delägare

MARTIN PERSSON

Fastighetsmäklare / delägare

Test

rub 1

tst 1

rub 2

test 2