Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Sälj med oss

PASSIONERADE

Det är mycket som gör oss till de passionerade mäklare som vi är. Vi älskar staden, läget, potentialen och människorna. Att vi även brinner för hemmet och allt därtill innebär att vi kan sälja bostäder från och till hjärtat.

FLEXIBLA

Det finns många standardiserade sätt att sköta ett mäkleri. Vi jobbar inte så. Ingen bostadsaffär är den andra lik och våra kunder efterfrågar olika, därför jobbar vi flexibelt och med ett öppet sinne för förnyelse. Vi tar initiativ och vi uppmuntrar. På så vis håller vi oss i framkant och kan kalla oss själva för nytänkande mäklare.

VÅRA FYRA FASER

Vi har koll på läget och vi roddar affären i den mån du vill eller behöver. Här ska du känna dig trygg med hur saker och ting hanteras och vi vill att du ska känna att du har kontroll över processen. Vi utgår alltid från våra 4 faser där du har möjlighet att lägga till eller ta bort sådana tjänster som vi erbjuder.

Våra fyra faser

Vi hittar rätt köpare

Våra 4 faser

För oss är det viktigt att du känner att du har den kontroll du har behov av vid försäljningen av din bostad.
Nedan kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder i respektive fas av försäljningen.

Förberedelser

Förberedelserna är a och o för hur presentationen och därmed intresset för din bostad blir. Att lägga upp en bra strategi inför en försäljning kan vara helt avgörande för slutpriset. Olika säljare har olika önskemål och det är något som vi på 3etage ser till att tillgodose.

Lansering

När förberedelserna är färdiga är det dags att fotografera bostaden. Vi ser till att fånga din bostads allra charmigaste och bästa sidor, med hjälp av vår exceptionella fotograf. Vi jobbar även med rörliga presentationer och drönarfoton- eller filmer.

När det att dags för objektet att komma ut på marknaden ser vi till att bilderna samspelar med den säljande beskrivningen och tillsammans förmedlar rätt känsla för att hitta rätt köpare.

Marknadsföring

Marknadsföring handlar inte bara om att synas, minst lika viktigt är att man tilltalar rätt målgrupp. Marknadsföringen har kommit att bli en av våra främsta styrkor och vi har lyckats skapa en etablerad profil på såväl sociala medier som bostadsmarknaden. Vi har alla redskap och förutsättning som krävs för att skapa trafik till din bostad.

Avslut

Resultatet av allt redan nedlagt arbete mynnar ut i budgivningen.

Vår avslutningsfas och arbetsmetod har visat sig framgångsrik genom att vara firman som slår flest rekordnoteringar i regionen. Vi ser inte detta som något facit på hur en process bör se ut, utan snarare som motivator för att fortsätta ta vara på varje unik kund och bostadsaffär. Du kan känna dig trygg med oss som mäklare och att vi går mot avslut med lika delar kyla som känsla för hur situationen ser ut.

Alexander Larsson

Fastighetsmäklare

​Roger Billsten

FASTIGHETSMÄKLARE

Sandra Bryngson

Fastighetsmäklare

HANNAH KJELL

Fastighetsmäklare / delägare

DEREK HARRIS

FOTOGRAF

Felicia Hildingsson

STYLIST

SYLVIA OLSSON

MÄKLARKOORDINATOR

Alexander Persson

Fastighetsmäklare / delägare

​ANDREAS SCHULTZ

Fastighetsmäklare / delägare

MARTIN PERSSON

Fastighetsmäklare / delägare

PRE SALE

Timing är viktigt när man ska köpa och sälja bostad. I vår tjänst "PRE SALE" förbereder vi er försäljning fullt ut med fotografering, skapande av beskrivning och till viss del även bearbetning av marknaden. Det innebär att ni kan leta efter ert nya hem i lugn och ro och när ni har hittat ert nya hem så trycker vi på knappen och påbörjar försäljningen. På detta sätt kan man undvika tidskrävande förberedelser och korta ner försäljningsprocessen.