Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Hofverbergsgatan 11

Stattena

2.5 rok
64 kvm
1 995 000 kr
Alla bilder

2,5:a Stattena

En av Brf Nyponets ytterst välplanerade 2,5:or! Denna är dessutom i riktigt bra skick med nyare kök, fint badrum och västerbalkong på tredje våningen!
Den sammanlänkade ytan mellan hall, matplats, in mot vardagsrummet åt ena hållet och köket åt det andra, ger lägenheten en unik känsla. Lägg därtill kvalitativa materialval genomgående så har du en lägenhet att trivas i!

I hallen, vid entrén, finns det en smart större garderob med avhängningsutrymme för ytterkläder samt plats för skor.
Rakt fram från hallen finns umgängesytan och lägenhetens mittpunkt som utgörs av ett rymligt matrum. Detta rum blir lätt samlingspunkten vid middagar av fler anledningar än maten!

Vardagsrummet intill är även det väl tilltaget och härifrån finns också utgången till den mysiga balkongen som med sitt höga läge ger en fin utsikt bort mot Pålsjö Skog och sommarens solnedgångar över trädkronorna! Västerläget ger dessutom sol från strax efter lunch och långt in på kvällen under stora delar av året.

Köket finns på motsatt sida om matplatsen och är stilrent inrett med inredning från Ikea bestående av vita släta luckor.

Lägenhetens sovrum är riktigt rymligt med inbyggd skjutdörrsgarderob samt även gott om plats för både dubbelsäng och diverse möblering utöver det.

Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte och är helkaklat i neutrala, moderna färger samt inrett med dusch, handdukstork, handfat och wc.

Varmt välkommen att boka visning av denna trivsamma och inflyttningsklara lägenhet i mycket stabil och välskött förening!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 995 000 kr utgångspris
Månadsavgift
3 592 kr/mån
Boarea
64 kvm
Antal rum
2.5 rum
Område
Stattena
Andreas Schultz
Fastighetsmäklare
andreas@3etage.se 0735-179334 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179334 alternativt andreas@3etage.se
Planritning Planlösning

HALL

Välkomnande hall som nås via säkerhetsdörr. Golvet här är parkett och direkt till höger vid entrén finns en inbyggd garderob, perfekt för att hänga undan ytterkläder och skor! Golvet här är ekparkett och i taket är det infällda spotlights.

MATRUM

Rakt fram från hallen ligger lägenhetens hjärta och naturliga samlingspunkt, matrummet. Spotlights som är placerade i taket längs väggarna förhöjer även de känslan i rummet!
Parkettgolv.

KÖK

Fint kök med inredning från IKEA, släta vita luckor, vit bänkskiva och klinkergolv i ljus nyans. Den maskinella utrustningen är inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad kyl/frys och diskmaskin samt induktionshäll.

VARDAGSRUM

Det stora vardagsrummet är ljust med parkettgolv och stort fönster åt balkong i västerläge. Från balkongen är det trevlig utsikt åt nordväst bort mot Pålsjö Skog och sommarens solnedgångar.
Västerläget ger dessutom många soltimmar under dagen!

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för både stor dubbelsäng och förvaring i form av garderober eller byråer. Förvaring finns redan idag genom en inbyggd garderob med skjutdörrar.

BADRUM

Badrummet är helkaklat i samband med föreningens stambyte 2005. Kakel och klinker går i ljusa och gråa nyanser och inredningen i övrigt består av dusch, handfat, handdukstork och wc.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Hofverbergsgatan 11
Område
Stattena
Kommun
Helsingborg
Pris
1 995 000 kr
Månadsavgift
3 592 kr/mån
I månavg ingår värme, vatten, kabel-tv och brf-tillägget på hemförsäkringen. Det tillkommer en obligatorisk avg. om 95:-/mån för bredband via fiber.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2.5 rum
Boarea
64 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1956
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
3 av 4. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Källarförråd, vindsförråd, cykelförråd samt tvättstuga, torkrum och en föreningslokal.

Ekonomi

Andel i föreningen
0.80556%
Andel av årsavgift
0.80556%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Summa
400 kr

Kostnaden är enligt schablon och kan variera beroende på användningsgrad och abonnemangsform.

Energideklaration

Status
Utförd (2018-04-16)
Primärtenergital
123 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Balkong i härligt soligt västerläge med utsikt åt solnedgångarna över Pålsjö Skog!

Bilplats

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2. Bredband: Föreningen är ansluten till fibernät via Ownit. Kosnaden är obligatorisk om 95 kr i månaden för varje lägenhet för 100/100 mbit hastighet..

Förening

Namn
Brf Nyponet
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
743000-1144
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
128 st
Antal lokaler
2 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen gjorde 2016 en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad.
Under 2016 installerades säkerhetsdörrar i alla lägenheter. 2023-24 planeras fönsterbyte och inom 10 år takrenovering. Amorteringar och fonderingar för fönsterbytet har kontinuerligt gjorts under flera år vilket gör att föreningen inte räknar med att behöva höja avgifterna pga detta.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för hemförsäkringen.

Intresseanmälan