Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Snösparvsgatan 6

Mariastaden

5 rok
112.6 kvm
3 795 000 kr
Alla bilder

Toppfräscht boende med läcker utemiljö!

På lugnt läge nära Kungshultsskogen bjuds det på ett stilrent och modernt radhus i tegel med en helt magisk trädgård. Ett perfekt boende för familjen så väl som för par som inte vill lägga tid på trädgårdsarbete men som ändå önskar ha ett villaliv. Ord är överflödiga - titta på bilderna och njut.

Brf Linnéa består av 37 bostäder som stod klara för inflyttning under maj 2019. Alla bostäder har uteplatser både mot öst och väst. Egen biluppställningsplats och förråd på tomten ingår. Fasaderna består av snyggt rött tegel med vackra tegelomfattningar kring fönster och dörrar. Man har tänkt på miljön så på bostadstaken ligger sedum. Arkitekten har varit generös med fönsterstorlekar och takhöjd, så det är mycket ljusa och luftiga bostäder som växt fram. Majestätisk och genomtänkt planlösning i etage.

Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: roger@3etage.se eller samtal/sms till: 0735179333

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
3 795 000 kr som utgångspris
Månadsavgift
5 292 kr/mån
Boarea
112.6 kvm
Antal rum
5 rum
Område
Mariastaden
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179333 alternativt roger@3etage.se
Planritning Entrevåning
Planritning Ovanvåning

Rumsbeskrivning

Parkera bilen bekvämt på den stensatta biluppställningsplatsen vid entrén. Här finns även ett förråd till cykeln, barnvagnen och trädgårdsredskap. Plats finns för utemöbler på entrésidan om man vill ta sin fika här eller njuta av kvällssolen. Vi kliver in och möts av en praktisk hall med klinkergolv samt bra plats för att hänga av sig ytterkläderna. Här finns även ett stilrent helkaklat duschrum med tvättmaskin samt torktumlare. Vidare nås det ljusa köket och här liksom i resten av bostaden ligger ljuspigmenterad ekparkett. En generös matplats bjuds det på liksom gott om skåpsförvaring. Fina stilrena tillval och högkvalitativa vitvaror ger ett lyxigt intryck. Majestätisk takhöjd upp mot andra våningen ger fantastisk rymd som måste upplevas på plats. Vidare nås vardagsrummet och via de stora fönsterpartierna flödar ljuset in. Här har man dessutom utgång till den mysiga trädgården som rymmer både lounge och matplats med utekök. Ett lättare soltak går att dra för vilket förlänger säsongen något. Ett luftigt sovrum med bra förvaring finns också på entréplanet och under trappan upp finns ett förråd. Golvvärme på hela entréplanet.

Väl uppe på ovanvåningen har man det öppet ner till köket så ljuset får flöda fritt. Även på detta plan ligger samma snygga parkett. Här uppe har man ett mindre allrum som går att dela av till sovrum. På ovanvåningen bjuds det på ytterligare ett helkaklat duschrum med takfönster samt två sovrum varav det största har ett mycket generöst biutrymme som kan ha många användningsområden utöver förvaring. Bara fantasin sätter gränserna.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Snösparvsgatan 6
Område
Mariastaden
Kommun
Helsingborg
Pris
3 795 000 kr
Månadsavgift
5 292 kr/mån
I avgiften ingår sophämtning och vatten. Medlemmarna behöver själva teckna fjärrvärme samt elabonnemang och fiber/bredband.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112.6 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Förråd på entrésidan.

Ekonomi

Andel i föreningen
2.876%
Andel av årsavgift
2.876%
Nettoskuldsättning
1 253 574 kr. Med Årsredovisning 2022 som underlag
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Övrigt
2 456 kr
Summa
2 456 kr

Driftkostnad per månad. I kostnaden för uppvärmning ingår värme och hushållsel. Denna summa varierar beroende på familjesammansättning samt vanor.

Energideklaration

Status
Utförd (2022-10-20)
Primärtenergital
67 kWh/m2/år
Energiklass
B

Uteplats

Stensatt entrésida samt trädgård med överbyggt trädäck som nås från vardagsrummet.

Bilplats

Stensatt biluppställningsplats vid entrén.

Förening

Namn
HSB BRF Linnea
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769625-1888
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Brf Linnéa består av 37 bostadsrätter som stod klara för inflyttning under Maj 2019. Föreningen äger fastigheterna Solfångaren 35 och Jordvärmen 1. Föreningen är försäkrad i Länsförsäkringar och bostadsrättstillägget ingår i avgiften. Man har ej några planerade renoveringar då byggnaderna är i stort sett nybyggda. Man ska spola stammar och ledningar 2024 och då sker även 5-årsbesktningen. AVgiften kommer höjas 6% från årsskiftet. Besök gärna föreningens hemsida www.linnea.hsbbrfwebb.se

Om området

Mariastaden och Maria Park har en miljö med härlig blandning av gammalt och nytt i en varierande arkitektur. Ca 5 km norr om Centrum bor man i en stadsdel med både fantastisk natur samt moderna bostäder. Inom området finns flertalet förskolor, grundskola, vårdcentral, restauranger, stall, fotbollsplaner, gym samt en ICA-affär. Kommunikationerna ner till stan är goda med tät busstrafik och det finns även en tågstation, nämligen Maria Station.

Intresseanmälan