Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Målgatan 3

Höganäs Nedre

3 rok
71 kvm
2 750 000 kr
Alla bilder

55+ Boende - Centralt läge nära hav och strand - Lummig parkliknande miljö

Varmt välkommen till Målsgatan 3 och detta mycket trevliga 55+ boende där man verkligen inte sparat på något för att på så sätt skapa ett boende som överträffar förväntningarna. Här njuter man av en perfekt planerad 3:a som placeras på andra våningen av sex. Förutom väldisponerade kvadratmetrar så finner vi även inglasad balkong om ca 9m2 som placeras i soligt syd/väst läge - en given plats under nästan hela året. Hallen och entrén fungerar som avskiljare mellan bostadens olika delar. På höger hand placeras dubbla sovrum varav det större även erbjuder gott om förvaring genom skjutdörrsgarderob. På vänster hand nås först gäst W/C och sedan badrummet. Det senare är stort till ytan och fungerar även som bostaden tvättavdelning. Slutligen nås kök och vardagsrum som med sitt gavelläge och sina stora fönsterparti skapar en ljus och trevlig atmosfär. När träden dessutom får grönska så kommer en siluett av grönska skapa en lummig och trevlig omgivning att njuta av ifrån den inglasade balkongen!

Förutom ett trevligt hem så erbjuder detta 55+ boende mervärde på många olika vis. Här kan man vid behov ta hjälp av en bovärd för mindre bestyr. Man har även tillgång till övernattningslägenhet, samlingslokal och flertalet fina gemensamma uteplatser. Slutligen anordnas väldigt mycket trevliga aktiviteter och gemenskapen är en viktig del av helheten för att skapa en så trivsam miljö som möjligt. Varmt välkommen att boka in er på visning med oss på 3etage!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 750 000 kr
Månadsavgift
5 506 kr/mån
Boarea /biarea
71/9 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Höganäs Nedre
Alexander Persson
Fastighetsmäklare
alexander@3etage.se 0735-179331 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179331 alternativt alexander@3etage.se
Planritning Planlösning

Entré/Hall

Praktisk entré med avhängning av ytterkläder genom garderob. Korridoren som följer delar sedan av bostaden olika delar på ett praktiskt vis. Ljus parkett på golv och släta vita väggar samt har ägare installerat en trevlig spottsskena.

Gäst W/C

Välgjord gäst W/C med kakel på golv, tvättkommod samt toalett.

Badrum/Tvättavdelning

Helkaklat badrum i grå sobra toner. Påkostad inredning genom tvättkommod, duschväggar av glas och toalett. Dessutom handukstork, spotts i tak och golvvärme. I badrummet placeras även tvättmaskinen och torktumlare med överliggande bänk och förvaring genom skåp - mycket praktiskt!

Sovrum 1

Större av sovrummen. Här finns plats för största av sängar och förvaring löses genom stor skjutdörrsgarderob. Släta ljusa väggar och samma parkettgolv som i resterande delar av bostaden.

Sovrum 2

Mindre av sovrummen som även fungerar som kontor. Släta ljusa väggar och parkett på golv..

Vardagsrum/Allrum

Perfekt disponerat för soffgrupp och matplats om man så vill. Hela denna del av bostaden placeras på gavel med rejäla ljusinsläpp. När träden grönskar så infinner sig även en riktigt trevlig och lummig känsla. Härifrån nås även den inglasade balkongen som med sina 9 m2 är en given plats under nästan hela året. Samma ljusa parkett som i övriga delar av bostaden samt ljusa släta väggar.

Kök/Matplats

Modernt och ljust kök med trevlig matplats vid köksfönstret. Inredningen gå i vitt med gott om förvaring och bra arbetsytor. Köket är förstås fullutrustat med infälld ugn & Micro, fullhöjds kyl & frys, induktionshäll, fläkt och vask.

Inglasad balkong

Med sina 9m2 och öppningsbara partier så är detta en plats som verkligen är tänkt för att användas under hela året. Läget i syd/väst skapar fint ljus och den omkringliggande botaniken ger ett lummigt och mysigt intryck.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Målgatan 3
Område
Höganäs Nedre
Kommun
Höganäs
Pris
2 750 000 kr
Månadsavgift
5 506 kr/mån
Inkl skötsel av området, vatten, värme, sopor och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Varmvatten och hushållsel tillkommer med ca 400kr/månad.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea/biarea
71/9 kvm / Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2020
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-Återvinning
Våningsplan
2 av 6. Hiss finns.
Övriga byggnader
Förråd, gemensam tvättstuga, samlingslokal och övernattningslägenhet.
Övrigt
FTX återvinning

Ekonomi

Andel i föreningen
1.93966%
Andel av årsavgift
1.93966%
Nettoskuldsättning
924 292 kr
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Summa
400 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2022-09-07)
Primärtenergital
75 kWh/m2/år
Energiklass
C

Uteplats

Riktigt trevlig inglasad balkong i bästa syd/väst läge. Ca 9m2.

Bilplats

Separat kö med 33 st parkeringsplatser och 8 st carports

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Förening

Namn
Bonrum Brf Idrottsplatsen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-8130
Föreningens ekonomi
Föreningen har 3 olika lån med bindningstider som innebär att 1/3 kommer att förhandlas i mitten av 2025 och 1/3 kommer förhandlas i mitten av 2026.
Föreningen äger marken?
ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
49 st
TV/bredband
Fiber
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
ja
Gårdsplats
Flertalet uteplatser i lummig miljö
Parkering
33 st parkeringsplatser och 8 st carportar
Gemensamma utrymmen
Samlingslokal, gästlägenhet och tvättstuga
Övrigt
55+ boende
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 3 fastigheter med sammanlagt 49 st lägenheter. Föreningen är ett sk 55+ boende vilket innebär att minst en i hushållet måste ha passerat 55 års ålder. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt lummiga och fina innergårdar, övernattningslägenhet för gäster (300kr/dag) och gemensamhetslokal. Att bo här innebär även att man är del av en trevlig gemenskap med event och happenings om man så vill, För mer info besök gärna föreningens hemsida. https://brf-idrottsplatsen.se/.

Intresseanmälan