Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Hylleblomsvägen 42

VIKEN

2 rok
53 kvm
1 595 000 kr
Alla bilder
Pre sale

2:a i populära Viken med egen trädgårdstäppa i söder samt egen parkeringsplats!

Välkommen till Hylleblomsvägen 42 och denna yteffektiva och fina bostad i Viken. En perfekt 2:a i populärt gavelläge, markplan, en egen stor uteplats i söder, fin uppvuxen trädgård och egen parkeringsplats. Här är det svårt att inte trivas!

Genom entrén tar en praktisk hall emot oss, här finner vi avhängning av ytterkläder samt en fristående garderob. Från hall når vi bostadens badrum som är stort till ytan och som även fungerar som tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Vidare tar vi oss in i köket varifrån man har en öppen och generös planlösning mot vardagsrummet. Genom hela denna avdelning löper en snygg och genomgående ek laminat och gavelläget tillsammans med stora ljusinsläpp ger ett trevligt och behagligt ljus. Dispositionen erbjuder naturlig placering av möbler med matplats invid kök och bra plats för soffgruppen. Från vardagsrummet når vi bostadens ljuvliga uteplats och den härligt uppvuxna trädgården. Det upphöjda trädäcket är bra placerat och erbjuder en sittgrupp för ca 8 personer. Läget känns privat och lugnt med öppna fält som din nästa granne.

Vidare från vardagsrummet nås sovrummet där dubbelsängen tillsammans med förvaring- eller skrivbordsmöbel ryms. En fantastisk klädkammare gömmer sig bakom en av väggarna som ger plats för allt du kan tänkas behöva.

Sammantaget ett riktigt fint och prisvärt boende i Viken. De 53 kvadratmetrarna är perfekt planerade för att få ett så väldisponerat hem som möjligt. Här bor man i lugna kvarter med närhet till all service som Viken erbjuder.

Bostaden planeras läggas ut på den öppna marknaden inom kort! För mer info, vänligen kontakta ansvarig mäklare Hannah Kjell.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 595 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
3 218 kr/mån
Boarea
53 kvm
Antal rum
2 rum
Område
VIKEN
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se
Planritning

HALL

Praktisk entré med avhängning av ytterkläder samt fristående garderob. Vita släta väggar och eklaminat på golv.

BADRUM

Fräscht och stilrent badrum i bra storlek där vi även finner en rymlig tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, bra arbetsyta samt förvaring genom ett linneskåp. Grå plastmatta på golv och kaklade vita väggar. Inredning genom dusch, tvättkommod, spegel och toalett.

KÖK

Stilrent kök i öppen, modern planlösning mot bostadens vardagsrum. Här finner vi generösa arbetsytor och god förvaring i form av vita över- och underskåp. En fin bänkskiva i laminat och ett trevligt stänkskydd i en grå nyans. Rummet är väl tilltaget och rymmer utan problem en matplats för 6-8 personer. Maskinparken består av en kombinerad kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin.

VARDAGSRUM

Trivsamt och ljust rum i öppen planlösning mot köket som rymmer en lagom stor soffgrupp samt tillhörande möblemang. Genom rummets stora fönsterparti når man bostadens ljuvliga uteplats och trädgård. Eklaminat på golv och vita släta väggar.

SOVRUM MED KLK

Genom en skjutdörr når vi bostadens sovrum som ger plats åt den stora dubbelsängen samt exempelvis en kontorshörna invid rummets andra fönsterparti. Härifrån nås även bostaden klädkammare. En fantastisk sådan med plats för allt du kan tänkas behöva.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Hylleblomsvägen 42
Område
VIKEN
Kommun
Höganäs
Pris
1 595 000 kr
Månadsavgift
3 218 kr/mån
Inkl. värme, VA, kabel-TV och p-plats.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Ekonomi

Andel i föreningen
1.80296%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
100 kr
Summa
350 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
73 kWh/m2/år
Energiklass
C

Uteplats

Fantastisk uteplats med en stor uppvuxen trädgård som vetter i ett soligt söderläge. Stora uppvuxna buskar, vackra planteringar och härlig omgivning bland öppna fält invid.

Bilplats

Till bostaden hör en parkeringsplats. Bra med gästparkeringar.

Förening

Namn
Brf Boklok Backalyckan i Viken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-3867
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
42 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Föreningens fastigheter är uppförda 2014 och består av 42 bostadsrätter. Den totala boytan uppgår till 2 940 kvm. Föreningen är fullvärdesförsäkrad och bostadsrättstillägg inkluderas i avgiften.
Till varje bostad ingår en parkeringsplats samt ett förråd. På området finns ett gemensamt förråd med bland annat trädgårdsredskap som man gärna får låna.

Senaste avgiftshöjningen skedde 2021-01-01. Föreningens ekonomiska förvaltare är Akevo.

Intresseanmälan