Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Domaregatan 7A

Elineberg

3 rok
69 kvm
1 695 000 kr
Alla bilder
Pre sale

Ljus fin trea med stor inglasad balkong!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Välkomna till denna 3a i väldigt gott skick med totalrenoverat badrum på Domaregatan. En välplanerad bostad med stor inglasad balkong i söderläge med utsikt åt grönområde.

Själva lägenhetsytan är optimalt planerad för den lilla familjen eller paret som vill njuta av alla bekvämligheter.
Från hallen i lägenhetens mitt ges tillgång till alla övriga rum och utrymmen och ljuset flödar fritt från fönster i norr och söder.

I lägenhetens hela bredd, utanför kök och vardagsrum löper den riktigt stora och inglasade balkongen som under en stor del av året fungerar som ett extra rum med två olika sitt-ytor. På golvet ligger behaglig matta och tack vare husets placering så är det fri vy över grönområdet i söder och gott om sol under större delen av dagen!

Denna lägenhet har helt enkelt riktigt mycket att erbjuda och väldigt få saker saknas. Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare!

Om Elineberg:
Vid Helsingborgs södra infart, ca 2,5 km från centrum ligger det familjära Elineberg. Det är ett grönskande område som i norr avgränsas av Jordbodalen. Helsingborgs nöjespark Sundspärlan med lekpark för barn, dans, teater, restaurang och café är belägen på promenadavstånd från bostadsområdet och till det gamla fiskeläget Råå med fin badstrand och småbåtshamn är det knappt tre km.
Elinebergs centrum är ett levande och väl fungerande centrum med ett brett serviceutbud av butiker, postservice, pizzeria, apotek, dam- och herrfrisör m.m. I området finns även läkare, träningsinstitut, sjukgymnast och solarium. Goda kommunikationer via buss samt även Pågatågsstationen Ramlösa.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 695 000 kr
Månadsavgift
4 253 kr/mån
Boarea
69 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Elineberg
Andreas Schultz
Fastighetsmäklare
andreas@3etage.se 0735-179334 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179334 alternativt andreas@3etage.se

Rumsbeskrivningar

Hall
Stor och välkomnande hall i lägenhetens mitt. Här finns det gott om avhängningsyta för ytterkläder och skor samt även en praktisk garderob med skjutdörrar. Från hallen nås även den rymliga klädkammaren med plats för stora delar av hushållets behov av förvaring!

Vardagsrum
Stort vardagsrum med parkettgolv och plats för både matsalsmöblemang och soffhörna. Från vardagsrummet finns även utgång till den härligt stora och inglasade balkongen som är i hela lägenhetens bredd. Härifrån har man en fin utsikt över grönområdet framför och sol under stora delar av eftermiddagen och kvällen!

Kök
Stilrent inrett med vita profilerade luckor och kakel ovan arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, ugn med häll och fläkt. Vid fönsterytan finns matplats för 4-6 personer.

Sovrum
Två bra och likvärdigt stora sovrum med fönster i österläge. Plats för både säng och viss övrig möblering.

Badrum
Nyligen totalrenoverat badrum, helkaklat i vitt och svart med dusch, kommod, toppmatad tvättmaskin samt wc.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Domaregatan 7A
Område
Elineberg
Kommun
Helsingborg
Pris
1 695 000 kr
Månadsavgift
4 253 kr/mån
I månadsavgiften ingår värme, VA
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadsår
1959
Våningsplan
3 av 3. Hiss finns ej.

Ekonomi

Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Summa
400 kr

Uteplats

Riktigt stor inglasad balkong i fritt söderläge med sol under större delen av dagen!

Bilplats

Föreningen förfogar över både parkeringsplatser och garage. Kösystem till båda. Garagen kostar 425 kr/mån. P-platserna kostar 95 kr/mån.

Förening

Namn
HSB Brf Ängslyckan
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
743000-1136
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Husen byggdes 1959, samtidigt bildades föreningen. Föreningen innehar 132 bostadsrätter i storlekarna 2-4 rok. Husen har tre våningar utan hiss. Det finns p-platser för 95 kr/mån (kö) samt garageplatser för 425 kr/mån (kö). Samtliga bostäder har indragen kabel-TV och fibernät. Det finns möjlighet att låna både övernattningsrum för 4 personer och festlokal. Föreningen är stabil och mycket omtyckt och har liten omsättning av lägenheter per år. 2008 skedde en relining och föreningens badrum och avloppsstammar renoverades i samband med renoveringen. 2013 byttes även tappvattenstammarna ut. Under 2015 har husfasader, garagebyggnader m.m setts över och rengjorts. Det senaste åren har fastigheternas fönster bytts ut, satt in nya entrédörrar, taken renoverats samt installerat ett nytt passagesystem.

Föreningen är ansluten till HSB-NvSkåne i Hbg som sköter fastighetsservice och den administrativa delen.

Föreningens hemsida: http://angslyckan.se/

Det finns ett vicevärdskontor i källaren på Domaregatan 8, nedgång på gaveln mot gatan. Kontoret är öppet varje helgfri tisdag mellan kl. 18.00-19.00.

För mer information, se föreningens årsredovisning samt stadgar.

Intresseanmälan