Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Gustav Arnes gata 19

Viken

4 rok
116 kvm
3 295 000 kr
Alla bilder

Nyuppfört bostadsrättsradhus - gavelläge!

Hjärtligt välkomna hem till detta utmärkta boende, beläget på en av Vikens nyaste adresser i det omtalade området ”Växthusen”. Så sent som 2022 uppförde man 45 nya radhus på den gamla potatisåkern och växthusen i Viken.

Med ett barnvänligt och mysigt läge, på en lugn gata med lite trafik, finner ni ett välplanerat bostadsrättsradhus med 4 rum och kök. Färdigställt 2022, så modernt och underhållsfritt det bara kan bli med en egen bilplats, en lättskött trädgårdstäppa med underhållsfri sten samt ett lättillgängligt förråd intill uteplatsen. I just detta radhus finner du en rad härliga tillval, insidan känns lyxig, inredd med ett Marbodalkök i grått, en ljusare 3-stavsparkett samt en platsbyggd etanolkamin som blir vardagsrummets blickfång under de mörka kvällarna på vinterhalvåret. Det unika för detta radhus är just läget. Med endast en granne till vänster om dig, erbjuds en exklusiv hörntomt och en av områdets bättre tomter, i det kanske mest populära väderstrecket, sydväst.

Bostaden i sig disponeras över 116 kvm i två plan. Nedanvåningen är det sociala våningsplanet och erbjuder plats för ett större matbord i köket och en rejäl soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Bortsett från den goda förvaringen under bostadens trapp erbjuds här även en egen tvättstuga med utgång till bostadens trädgårdsbaksida samt ett rymligt och fräscht badrum. På bostadens ovanvåning finner vi tre bra sovrum, ett mindre allrum, ett härligt badrum med ett barnvänligt badkar samt en mycket uppskattad klädkammare i anslutning till ett av sovrummen.

Viken har ett rikt kulturliv med museum, gallerier och ett flertal mycket trevliga caféer samt restauranger samsas på de små gatorna mellan den äldre och nya bebyggelsen. Här bor man nära förskola, skola, vårdcentral och mataffär rakt över gatan. Att bo med närhet till havet har förstås sina fördelar. Från husen i "Växthusen" bor man skrattretande nära havet och kulturlivet är stort. På fredagar samlas man gärna på en av byns restauranger och skålar in den kommande helgen. Eller gör som flera andra, vinterbada! Visste ni att Viken har en egen bastu? Den nyttjas flitigt av Vikens bastubadare, välkommen in i gänget ;)

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
3 295 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
5 487 kr/mån
Boarea
116 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Viken
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se
Planritning Entréplan
Planritning Ovanvåning

HALL

Direkt avhängning antingen genom väggen rakt fram eller till vänster. En fristående garderob utgör den extra förvaringen som kan vara bra att ha i en hall. Ljus parkett på golv och vitmålade väggar som även är genomgående i hela hemmet. Golvvärmeslingor utgör hela bottenvåningens uppvärmning.

KÖK

Härligt tilltalande L-kök med en riktigt trivsam kontakt med bostadens vardagsrum. Köket som kommer från Marbodahl är inrett i en mörkgrå nyans med infällda handtag i luckan och har en fullutrustad maskinpark bestående av fullhöjd kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikro, fläkt och diskmaskin. Köket känns stort och luftigt med rejäla arbetsytor samt god förvaring genom både över- och underskåp.

VARDAGSRUM

Ljust härligt vardagsrum med utsikt över trädgårdsbaksidan. Kontakten med bostadens utemiljö är underbar tack vare de stora fönsterpartierna som vetter i sydväst. Pricken över i:et i detta rum är den specialbyggda etanolkaminen som skapar en riktig mysfaktor en ruggig höstkväll.

BADRUM

Fint helkaklat badrum i de sobra färgerna vitt och grått. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar i klarglas, toalett, handfat, spegelskåp och behaglig golvvärme.

TVÄTTSTUGA

Praktisk och välplacerad tvättstuga med separat utgång till bostadens baksida. Accessen till baksidan är inte bara lyxig, den är även ovanlig och mycket uppskattad när du under sommarhalvåret kan gå raka vägen ut för att hänga din tvätt. Gott om förvaring genom linneskåp och ovanliggande arbetsbänk med vask. Utrustat med värmepanna, tvättmaskin och torktumlare. Vitmålade väggar samt grå klinker på golv.

OVANVÅNING

En snygg vitlaserad trappa tar dig upp till bostadens ovanvåning.

ALLRUM

Allrum, perfekt som extra vardagsrum. Precis som på nedanvåningen finner vi det ljusa parkettgolvet och som i övriga delar av huset, bra ljusinsläpp. Här ryms en mindre soffa samt tillhörande möblemang.

SOVRUM 1,2 & 3

Ett av rummen sticker ut i storlek medan de andra två är något mindre. Möjlighet till att riva väggar finns för att skapa en annan dynamik. I det större sovrummet finner vi en skjutgarderob, i ett annat sovrum finner vi en fristående garderob medan vi i det tredje rummet finner en ljuvlig klädkammare.

BADRUM

Ovanvåningens badrum är helkaklat, inrett med grå klinker på golv samt vitt kakel på vägg. Identiskt i storlek mot nedanvåningens badrum, men här utrustat med ett mindre badkar, kommod, spegelskåp, toalett och golvvärme.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Gustav Arnes gata 19
Område
Viken
Kommun
Höganäs
Pris
3 295 000 kr
Månadsavgift
5 487 kr/mån
Inkl. kallvatten och normalt underhåll. Utöver månadsavgiften tillkommer värme, hushållsel, varmvatten, sopor samt hemförsäkring.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
2022
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning
Ventilation
Frånluft med återvinning
Övriga byggnader
Oisolerat förråd om ca 4,5 kvm

Ekonomi

Andel i föreningen
2.15161%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
1 500 kr
Vatten/avlopp
250 kr
Renhållning
150 kr
Försäkring
150 kr
Summa
2 050 kr

Energideklaration

Status
Utförd
Energiklass
C

Uteplats

Härlig hörntomt med stenläggning på både fram- och baksida. Liten trädgårdstäppa i sydväst.

Bilplats

P-plats 19 tillhör bostaden och ligger precis utanför entrén. 9 besöksplatser finns i föreningen.

Förening

Namn
Brf Växthusen i Viken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-2890
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
45 st
TV/bredband
Fiber, valfri leverantör
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Parkering
Samtliga bostäder har 1-2 parkeringsplatser antingen utanför eller i närheten av sin bostad. 9 besöksplatser finns i föreningen.
Gemensamma utrymmen
Miljöhus för tidningar, plast, metall, papper, ofärgat/färgat glas, finns på Gustav Arnes gata.
Övrigt
Föreningens ekonomiska förvaltare: Simpleko
Allmänt om föreningen
Brf Växthusen i Viken består av 45 bostadsrättsradhus och finns i tre olika storlekar, antingen 115/116 kvm, 120 kvm eller 125/126 kvm. Uppförda av Nordr 2022.

Föreningens årsavgifter höjdes från årsskiftet 22/23 med 10 %.

Intresseanmälan