Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Frösögatan 3D

Rydebäck

4 rok
124.5 kvm
2 995 000 kr
Alla bilder

Fyra välplanerade rum och kök med gigantisk balkong i lugna & familjära Rydebäck!

I det omåttligt populära Rydebäck med dess familjära bostadsområden, skolor, stränder och restauranger finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade lägenhet om fyra rum och kök med en mycket generös och inglasad balkong.

Nu erbjuds en av de stora lägenheterna i den mycket omtyckta Brf Rydebäcks Centrum 1 där det erbjuds både hiss från markplan och parkeringsplats. Beläget på tredje våning möter ett boende skyddat från insyns och med utsikt över trädkronorna. Bostaden med sina 124,5 kvm separerar det sociala och privata med egen entré för bägge delar. Här fördelar sig över vardagsrum med matplats i öppen planlösning, kök med mindre köksö, ett mycket generöst master bedroom och två rymliga sovrum. Det erbjuds även dubbla badrum varav ena med badkar och intill vardagsentrén finns en tvättstuga - med andra ord får hela familjen plats. Lägenheten är genomgående mycket fräsch med ex. nya vitvaror i kök, helkaklade badrum, stora fönsterpartier i vardera rum och goda förvaringsmöjligheter, det erbjuds även en gigantisk & inglasad balkong där hela släkten ryms!

I Brf Rydebäck Centrum 1 bor du med direkt närhet till hela Rydebäck Centrum med dess utbud av närbutik, vårdcentral, bibliotek, restaurang/pizzeria. Föreningen är ekonomiskt stark med en belåningsgrad som anses god. Föreningen har en stabil ekonomi och god belåningsgrad. Här bor du i ett mycket populärt & familjärt område samtidigt som direkt närhet till Helsingborg erbjuds via tåg från Rydebäck station.

Mer information på vår hemsida www.3etage.se
Välkommen på visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 995 000 kr som utgångspris
Månadsavgift
8 117 kr/mån
Boarea
124.5 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Rydebäck
Alexander Larsson
Fastighetsmäklare
alexander.larsson@3etage.se 073-5955772 Intresseanmälan
Sön 8 Oktober
Välkommen på visning! Bokning krävs och sker direkt till fastighetsmäklare Alexander Larsson.
Planritning Planritning

Hall

Bostaden erbjuder dubbla hallar, en för vardagen och en när finbesöket kommer på besök. I den ena finns goda förvaringsmöjligheter med garderober och klädkammare. Den andra fungerar som praktisk groventré med direkt närhet till bostadens tvättstuga. Bostaden är en sammanslagning av två spegelvända tvårummare vilket naturligt skapar en privat del med sovrum och hemmakontor samt en social del intill köket.

Kök

Köket ligger i sitt eget lilla rum men med direkt anknytning till vardagsrum och matplats. Här erbjuds en full maskinpark med spishäll och ugn, kyl & frys (2021), diskmaskin (2020), gott om förvaring i både över- och underskåp samt goda arbetsytor på arbetsbänk samt en mindre köksö.

Vardagsrum / Matplats

I en generös yta samspelar vardagsrummet och matplatsen med ett gott ljusinsläpp från både fönster och balkong i väster. Ytan är en social samlingsplats när vännerna eller släkten är på besök. På golv ligger ett parkettgolv som återfinns i stora delar av bostaden och på väggarna sitter en ljusgrå tapet. Här finns även en stor inbyggd bokhylla, läshörna och utgång till balkong.
Säljarna har även installerat en AC (2013), perfekt för varma sommardagar.

Balkong

Den stora balkongen ger dig gott om utrymme att både umgås, laga mat eller bara vara och njuta av eftermiddagssolen. Här ryms både loungegruppen i ena änden och elgrillen i andra änden - med gott om plats över. Balkongen är mycket rymlig och kan användas långt in på säsongen tack vare de glasade skjutdörrarna. Golvet är smakfullt klätt i trä (2023) likväl ytterväggen som är klädd i träpanel. Här sitter även aggregatet till vardagsrummets AC.

Master Bedroom

Ett sovrum med mycket generös rymd med plats för både den stora king-size sängen, en loungegrupp bredvid och en platsbyggd garderob som är utrustad med ELFA-system och skjutdörrar. Rummet upplevs mycket ljust med både vitt golv och vita väggar, ett smakfullt val som får ytan att upplevas ännu mer luftig.

Sovrum 2 & 3

Sovrum 2 ligger intill tamburen som binder ihop bostadens sociala ytor och den privata delen. Här finns det gott om plats för säng och mindre kontorshörna för barnen att läsa läxorna vid eller plats för bokhyllan att stå. Bakom dörren gömmer sig en integrerad garderob.

Sovrum 3 nyttjas utmärkt som gästrum eller som hemmakontor. Här ryms 120 sängen eller skrivbordet och på andra sidan hyllor till förvaring. Rummet har även balkongens andra ytterdörr.

Badrum & Tvättstuga

Bägge badrummen är helkaklade i ljusa toner av beige och vitt. Till utförande är de spegelvända med vardera handfat sittandes mot väggen.
I badrum 1 vid de sociala ytorna är inredning mörk och erbjuder kommod samt spegelskåp och badkar. I det andra badrummet vid sovrummen erbjuds istället förvaring i ett större träfärgat väggskåp. I detta badrum finns duschhörna.

Tvättstugan har även den ett beige klinker på golvet. Det erbjuds gott om arbetsyta och fina förvaringsmöjligheter i både fullt sidoskåp samt överskåp. Tvättmaskin och torktumlare är från 2020-2021.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Frösögatan 3D
Område
Rydebäck
Kommun
Helsingborg
Pris
2 995 000 kr
Månadsavgift
8 117 kr/mån
inkl. värme, vatten. Föreningen har även tecknat bostadsrättstillägget till hemsförsäkringen.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124.5 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2004
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Våningsplan
3 av 7. Hiss finns.
Renovering
Fjärrvärme installeras för närvarande i Rydebäck. Föreningen kopplas in på fjärrvärmen 2024.

Ekonomi

Andel i föreningen
2.378%
Andel av årsavgift
2.378%
Nettoskuldsättning
717 435 kr. Enligt uppgifter från 2022 års årsredovisning.
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
800 kr
Summa
800 kr

Schablonberäknat. Kostnader är individuella.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-05-02)
Primärtenergital
58 kWh/m2/år
Energiklass
B

Bilplats

Föreningen förfogar över 26 bilplatser. Det ingår ett parkeringstillstånd, garageplats kostar 400kr/mån.

Förening

Namn
Brf Rydebäcks Centrum 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769609-7414
Föreningens ekonomi
Föreningen höjde avgiften 2023 med 10%.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
56 st
Antal lokaler
2 st
TV/bredband
Fiber
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Renoveringar
Föreningen kommer att byta balkongfronterna. Föreningen har även planerat för en fasadrenovering framöver. De följer sin underhållsplan.
Parkering
Föreningen har 26 bilplatser och 2 MC-platser i garagen.
Gemensamma utrymmen
Övernattningslägenhet, gemensam tvättstuga i trapp 3D, barnvagnsrum samt cykelgarage.
Allmänt om föreningen
I föreningen finns 56 lägenheter och 2 lokaler. En övernattningslägenhet med pentry, wc och dusch går att hyra för ca 300 kr/natt. Gemensam tvättstuga finns i nr. 3 d. Samlingslokal finns också att tillgå för ca 300 kr. Träffpunkten som anordnar diverse aktiviteter samt biblioteket ligger i samma hus.
.

Om området

Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna.
Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.
Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9.
Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Resturang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.
Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Intresseanmälan