Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Flintvägen 17B

Farult

4 rok
125 kvm
2 695 000 kr
Alla bilder

Beach-house känsla i natursköna Farhult!

Natursköna Farhult är en populär ort som många besöker under sommarhalvåret, främst för sin långgrunda strand men även för den vackra miljön och alla gamla fritidshus man hittar här. Det lilla samhället har visat sig vara populärt vilket har medfört ett intresse för att utveckla byn genom att uppföra fler bostäder, men främst då permanentbostäder. Det är precis så området på Flintvägen blev till. Boenden tänkta för den lilla familjen, paret eller för er som älskar byn men som vill slippa kommande underhåll i nuvarande bostad och nu bo bekymmersfritt med mycket låga driftskostnader. 2021 uppfördes 20 radhus/lägenheter i två plan, 103 och 125 kvm stora, samtliga med generösa uteplatser/terrasser i solsäkra väderstreck samt solcellspaneler på tak.

Denna 4-rummare disponeras över 125 kvm med ingång från markplan där en trappa sedan leder dig upp till själva bostaden. Här andas det kvalitet med ett HTH kök, vitvaror från Siemens, stora panoramafönster, en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en terrass där hela vänskapsskaran får plats.

Som boende i denna välfungerande förening bor man billigt med låga driftskostnader och laddstolpar till samtliga bostäder. Bilen parkerar du bekvämt i anslutning till ditt boende och ett praktiskt förråd finner vi precis bredvid bostadens ingång.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Hannah Kjell på 3etage Fastighetsmäklare för att boka tid för visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 695 000 kr eller enligt ök
Månadsavgift
6 096 kr/mån
Boarea
125 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Farult
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se
Planritning
Planritning

I hela bostaden vilar ljusare 3-stavsparkett med infälld, vattenburen golvvärme.

Hall

Ingång från markplan i nära anslutning till bostadens biluppfart. God plats för exempelvis barnvagn, el-kick, eller bara för familjens alla ytterkläder som ryms i hallens två garderober. Slitstark klinker på golv samt vitmålade väggar.

Kök

Bostadens kök ligger centralt placerat i bostaden och är helt klart hjärtat i hemmet. Ett påkostat grått HTH-kök med vitvaror från kvalitetsmärket Siemens, stenbänkskiva och ett exklusivt kakel i 120x60 plattor mot vägg. Ett mycket socialt kök med öppen planlösning mot bostadens luftiga vardagsrum. Här ryms utan problem en större matgrupp för upp till 10-12 personer. Nuvarande ägare har låtit måla samtliga väggar i blått vilket verkligen gifter sig med det grå/blå köket. Kökets maskinpark är integrerad och består av; kyl, frys, induktionshäll, ugn, mikro och diskmaskin.

Vardagsrum

Ljuvligt rum med flera möbleringsalternativ och fantastiska fönsterpartier som bidrar till ett magiskt ljusinsläpp. En fin dag kan man även från soffans hörn njuta av havet och den vackra omgivningen. För familjen som är i behov av ytterligare ett sovrum finns här en möjlighet att skärma av detta rum, se mer på den alternativa planlösningen.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når man ett av bostadens sovrum. Ett sovrum i en något mindre storlek, perfekt som gästrum, kontor eller för det lilla barnet. Två garderober utgör rummets förvaring och en fransk balkong för vädring, ljusinsläpp och känsla.

Badrum med tvättavdelning

Underbart badrum med stor avdelning för tvätt och klädvård. Detta är ett badrum att trivas i (om man nu kan formulera sig på så vis ??). Badrummet känns varmt, rogivande och mysigt, kanske är det för att stora delar av badrummets väggar är målade medan en mindre del är kaklad. Tvättavdelningen är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, avlastningsbänk med vask och bostadens värmepump. I övrigt finner vi en stor duschhörna, kommod, spegel med infälld belysning och toalett.

Sovrum 2 och 3

Två trivsamma sovrum, ett något mindre, det andra betydligt större. Utanför sovrummets dörrar finner vi en härlig garderobsvägg utrustat med sex garderober. Båda sovrummen vetter åt söder mot föreningens lugna gata.

Terrass

En terrass man gärna bjuder över hela sin vänskapsskara till för att avnjuta en god middag tillsammans. För på denna terrass får nämligen alla plats. I jämförelse med föreningens alla terrasser är denna unik i sitt slag då den inte sitter ihop med grannens hus. Detta ger goda fördelar såsom fler soltimmar och en luftigare känsla generellt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Flintvägen 17B
Område
Farult
Kommun
Höganäs
Pris
2 695 000 kr
Månadsavgift
6 096 kr/mån
Inkl. fastigheternas underhåll och elbilsladdare. Exkl. värme, hushållsel, VA, sopor och bredband. En obligatorisk avgift för vatten tillkommer om 469 kr/mån. Varje bostad har individuella el-mätare. Föreningen debiterar idag en schablonavgift för din uppvärmning samt hushållsel som uppgår till 450 kr/mån. För dig med el-bil inkluderas din förbrukning i denna utgift. Detta kan komma att förändas om föreningen väljer att debitera bostadsrättsinnehavarna med elbil för sin förbrukning.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning, vattenburen golvvärme
Ventilation
FTX
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
TIllhörande förråd om ca 4 kvm

Ekonomi

Andel i föreningen
5.4008%
Andel av årsavgift
5.42743%
Nettoskuldsättning
818 000 kr
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
450 kr
Vatten/avlopp
469 kr
Renhållning
175 kr
Försäkring
250 kr
Summa
1 344 kr

Energideklaration

Uteplats

Ljuvlig terrass i rakt västerläge. Just denna terrass sticker ut från mängden då den inte sitter ihop med huskroppen bredvid vilket medför fler soltimmar.

Bilplats

Två parkeringsplatser i direkt anslutning till bostaden.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Förening

Namn
Brf Blickfånget
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769638-5652
Föreningen äger marken?
Antal lägenheter
20 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Parkering
Samtliga bostäder innehar 1-2 parkeringsplatser precis utanför sin ingång. En laddstolpe/bostad.
Övrigt
Varje bostad innehar ett förråd om ca 4 kvm i nära anslutning.
Allmänt om föreningen
Brf Blickfånget består av 20 bostadsrätter i natursköna Farhult.
Föreningen har installerat solceller på samtliga av deras fastigheter vilket bidrar till mycket låga driftskostnader i föreningen och för dig som bostadsinnehavare.

Intresseanmälan