Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Ladugatan 87

Mariastaden

5 rok
112.8 kvm
3 195 000 kr
Alla bilder

Bostadsrättsradhus med fantastiskt läge och underbar utsikt!

På Ladugatan i Mariastaden bor man rofyllt och barnvänligt med en fantastisk utsikt över åker och Pilshults gård. 2015 färdigställde NCC 41 bostadsrättsradhus på ett nyetablerat läge i byn som snabbt visade sig bli ett mycket populärt område, främst för barnfamiljerna. Med direkt närhet till grönområden, lekplatser, skola och förskola gör detta boende till ett både praktiskt och fint hem som underlättar vardagen på många sätt. Även strategiskt läge för pendlaren med snabb access ut till motorväg. Åker man kollektivt är det kort promenad till busshållsplats eller så tar man tåget vid Maria Station.

Letar man efter ett stilfullt och bekymmersfritt boende med en lättskött och trivsam uteplats så kan detta radhus passa er alldeles perfekt. Ett hemtrevligt boende fördelat på ca 112 kvm i två plan, bekväm uppfart med nyinstallerad laddstolpe, plats för 1-2 parkerade bilar och ett tillhörande förråd på tomtens baksida. Lägg där till en bostad med fokus på sociala ytor, ett fint kök med goda arbetsytor och förvaring i en delvis öppen planlösning mot ett vardagsrum som inhyser både soffgrupp och matsalsmöblemang. Bostadens vackra fönsterpartier är generösa och bidrar till ett underbart ljusinsläpp till hela hemmet, på såväl nedre- som övre plan. Från det rymliga vardagsrummet når vi bostadens trädgårdsbaksida. Här kliver man direkt ut på ett stort trädäck med en härligt grönskande utsikt över omgivningen.

Vidare finner vi en rymlig hall med god förvaring, dels genom två garderober, dels genom en bra klädkammare. Nedanvåningens badrum är rymligt och klassiskt inrett i grått och vitt med en stor duschhörna. I dessa radhus finner vi en egen tvättstuga, något många familjer värdesätter högt.

På våning två finner vi de mer privata delarna. Här uppe välkomnas man av ett ljust och inbjudande allrum (går att göra om till ytterligare ett sovrum om behov finns) samt tre mycket bra sovrum. Ovanvåningens badrum är även det rymligt och utrustat med badkar.

Sammantaget det perfekta boendet för familjen som vill ha alla de fördelarna med att bo i hus men inte är intresserade av att varken behöva anlägga trädgård, renovera eller ha det stora ansvaret som kommer med att äga ett hus.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hannah Kjell för att boka in en visning. Telefon: 0735-179336 alt mail: Hannah@3etage.se

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
3 195 000 kr eller enligt ök
Månadsavgift
4 600 kr/mån
Boarea
112.8 kvm
Antal rum
5 rum
Område
Mariastaden
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Mån 17 Juni
Ring 0735-179336 eller maila hannah@3etage.se för att boka tid!
Planritning Entrévåning
Planritning Ovanvåning

Entréplan är utrustat med vattenburen, behaglig golvvärme.

Hall

Genomgående i bostaden är den stilrena ekparketten som vilar i samtliga rum bortsett från badrum, tvättstuga och hall.

Praktisk entré med slittålig klinker i en mörkgrå kulör och goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster genom en större garderob. En klädkammare finner vi längre ned i hallen.

Badrum

Stort helkaklat badrum, inrett med grått och vitt kakel. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar, toalett, kommod, spegel samt behaglig golvvärme.

med infälld belysning, tvättmaskin & torktumlare med praktisk arbetsbänk och förvaring. Behaglig golvvärme och dimbara spotlights i tak. Härifrån når man bostadens uppvärmningssystem (fjärrvärmeväxlare).

Tvättstuga

En alldeles perfekt tvättstuga utrustat med en god arbetsbänk, bra förvaring i form av överskåp samt en praktisk vask. Den maskinella utrustningen består av en tvättmaskin, torktumlare samt fjärrvärmeväxlare.

Kök

Bostadens kök ligger i anslutning till vardagsrummet med delvis öppen planlösning. Köket är ljust och luftigt med rejäla arbetsytor och fantastisk förvaring genom vita över- och underskåp. Köket är fullutrustat med en grå bänkskiva, grått kakel mot vägg, fullhöjd kyl och frys, spis, ugn, fläkt, diskmaskin och micro. Genom kökets ena fönster håller man stenkoll på barnen som kickar på gårdens lugna gata utanför. Intill detta fönster finner vi idag en mindre matplats som givetvis kan möbleras efter tycke och smak. Läshörna? Lekhörna? Frukosthörna? Eller önskar man kanske rent av förlänga köket?

Vardagsrum

Ett härligt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgårdsbaksidan. Ljusinsläppet är med andra ord underbart och rummet i sig erbjuder plats för både soffa och matgrupp. Rummets väggar är vitmålade som möts av en liggande trä-fondvägg. Härifrån når vi bostadens trädgårdsbaksida. En baksida som är rena rama drömmen för en småbarnsfamilj. Inga bilar, en gräsmatta som inte du själv behöver ta hand om, öppna fält. Ja men du hör ju själv, hur underbart?

Ovanvåning

Välkomna upp!
En ovanvåning som går att göra om efter familjens behov.

Allrum

Idag fungerar ett av ovanvåningens rum som ett andra vardagsrum. Perfekt för barnen, eller som ett stort lyxigt hemmakontor kanske? Vitmålade väggar som möts av en grå fondvägg.

Sovrum 1 och 2

Två mindre sovrum men som fungerar alldeles perfekt som barnrum/lekrum/gästrum. Ljuvlig utsikt ut mot fälten/baksidan. Vitmålade väggar.

Sovrum 3

Master bedroom rymmer en större säng och en stor garderobsvägg. Vitmålade väggar.

Badrum

Helkaklat snyggt badrum, inrett i precis samma kulörer som nedanvåningens. Skillnaden här uppe är att rummet är utrustat med ett barnvänligt badkar, toalett, kommod, spegelskåp och handdukstork. Dimbar spotlights i tak (?) samt behaglig golvvärme.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Ladugatan 87
Område
Mariastaden
Kommun
Helsingborg
Pris
3 195 000 kr
Månadsavgift
4 600 kr/mån
Exklusive uppvärmning, vatten, hushållsel och renhållning.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112.8 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
2015
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Våningsplan
1 av 1. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Förråd

Ekonomi

Andel i föreningen
2.44%
Andel av årsavgift
2.44%
Nettoskuldsättning
1 132 769 kr. Beräknat med hjälp av uppgifter i föreningens senaste årsredovisning 2022
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
760 kr
Hushållsel
808 kr
Vatten/avlopp
415 kr
Renhållning
379 kr
Försäkring
150 kr
Summa
2 512 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. Hushållets elnätskostnad är ej inräknat i denna kalkyl. Den uppgår till ca 0,7 öre/kWh.

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
90 kWh/m2/år
Energiklass
C

Uteplats

Altan, trädäck, mot fälten samt stensättning som tillsammans omgärdas av häckar och staket på husets framsida.

Bilplats

Stensatt biluppställningsplats med nyinstallerad lappstolpe. Föreningen har dessutom 22 stycken extra parkeringar för boende och gäster.

TV- och internetanslutning

TV: Anslutet till kabelnät. Bredband: Fiber.

Förening

Namn
Brf Mariastaden
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-8881
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1433 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Brf Mariastadens hus färdigställdes 2015 och består av 41 radhus. Föreningen äger fastigheterna Silon 1, Vanna 1 och Slåttern 1. Bredablick sköter förvaltningen. För mer information ladda ner Årsredovisning samt Stadgar.

Intresseanmälan