Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Karl X Gustavs Gata 32

Tågaborg

3 rok
64.5 kvm
2 595 000 kr
Alla bilder

Sekelskiftesdröm på Tågaborg

Lägenheten är en sann sekelskiftesdröm med vacker oljad fiskbensparkett, läckra takstukaturer, högt i tak och djupa fönsterbräden. Detta är kombinerat med ett renoverat kök och ett lyxigt badrum i sann sekelskiftesanda. För den som saknar balkong så har föreningen en prunkade och magisk utemiljö som är väldigt lättillgänglig från lägenheten. Ett magiskt boende på bästa läge!

Trots sina tre rum och kök som fördelas på endast 64,5m2 upplevs boendet som stort och luftigt. En extremt kvadratsmart lägenhet som rymmer allt du behöver. Belägen en trappa upp, är detta boende perfekt för 1-3 personer då planlösningen är flexibel. Både kök och badrum är renoverat mycket smakfullt. Bostaden har dessutom en tvättmaskin, placerad i köket, för att inte ta någon yta från badrummet. Känslan och skicket är verkligen magiskt och hela fastigheten har blivit så vacker sedan man renoverade allt. För bara ett år sedan fick man nytt tak, renoverade fasaden, satte in helt nya fönster plus nya balkonger. Man har anslutning till den vackra innergården som ligger en halvtrappa ner. Det är verkligen en lugn grönskande oas mitt på Tågaborg. I föreningen finns även en hyreslokal som är uthyrd och genererar extra intäkter. Sammantaget en lägenhet för de som älskar charm, kvalité och design - En sekelskiftesdröm!

Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett härligt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Tågaborg ligger precis ovanför backen, endast 5-10 minuters promenad från havet och centrum. Flertalet parker finns i närheten och för den motionsglade nås Pålsjö skog inom några minuter. Skolor, dagis, närbutik och restauranger finns det också gott om.

Välkomna att boka visning med Martin Persson

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 595 000 kr Utgångspris
Månadsavgift
5 562 kr/mån
Boarea
64.5 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Tågaborg
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Sandra Bryngson
Assisterande mäklare
sandra@3etage.se 0735-340673
Sön 28 April kl 12:40 - 13:10
Anmälan krävs
Planritning karl x gustavs gata 32
Planritning karl x gustavs gata 32

Rumsbeskrivning

Entré/Hall
Vackra glasade pardörrar. Platsbyggd förvaring från golv till tak. Fiskbensparkett, vita väggar. Finns bygglov att öppna upp en ingång direkt till vänster till köket.

Sovrum / Matsal
Direkt till höger från entrén, även här fiskbensparkett. Vacker stuckatur och takrosett. Kan nyttjas som sovrum eller som idag, matsal. Ett mycket vackert rum.

Vardagsrum
Vackra pardörrar mellan matsal och vardagsrum. Pampigt kvadratiskt rum med dubbla fönster. Fiskbensparkett och magiska stuckaturer.

Sovrum
Rymligt sovrum mot gården med fiskbensparkett. Här ryms dubbelsäng och gott om förvaring finns via garderober.

Kök
Påkostat kök från Kvik med exklusiv maskinpark. Vita spegeldörrar, betongbänkskiva och gott om förvaring. Renoverat 2016. Kyl/frys, exklusiv spis från Smeg, diskmaskin, fläkt. Tvättmaskin!

Badrum
Snyggt badrum även det renoverat 2016 i sann sekelskiftesanda. Utsmyckat golv och läcker 15x15 kakel på väggarna. Dusch med glasdörrar, toalett, spgelskåp och vask.

Område

OMRÅDE
En av stadskärnans nordliga stadsdelar med anrik bebyggelse från 1900-talets början. Närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö Skog via Landborgspromenaden. Bland övriga grönområden finns vackert belägna Vikingsbergsparken samt närhet till stranden. I området finns närbutiker och en kort promenad tar dig ner till City med allt vad det har att erbjuda.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Karl X Gustavs Gata 32
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
2 595 000 kr
Månadsavgift
5 562 kr/mån
Ink värme, vatten, kabel-tv
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64.5 kvm / Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1904
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 3. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Förråd i källaren. Tvättstuga i källaren.

Ekonomi

Andel i föreningen
16.11525%
Nettoskuldsättning
11 299 kr. Enligt årsredovisning 2022
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
450 kr
Försäkring
125 kr
Summa
575 kr

Energideklaration

Prestanda
156 kWh/m2/år

Uteplats

En prunkade gemensam innergård med stensatt uteplats och gemensamt möblemang. Perfekt att grilla. Här kan man välja att sitta under bar himmel eller under taket som skjuter ut från gårdshuset. I övrigt är trädgården full av grönska med vacker växtlighet. Dessutom gräsmatta för hopp och lek!

Bilplats

Gratis parkering på områdets gator.

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.. Bredband: Bredband. Leverantör: Com Hem..

Förening

Namn
Brf Tågaborg
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769606-5346
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
6 st
Antal lokaler
2 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Förening består av Sex stycken bostadsrätter och två lokaler. Föreningen bildades 2014.

Under 2022 lät föreningen renovera allt det yttre, dvs fasad, fönster, tak och balkonger. Huset är idag i stort sett underhållsfritt de kommande 15-20 åren.

Föreningen sköter trappstädning själva, man ansvarar för var sjätte vecka. De har gemensam tvättstuga i källaren, där även förråden finns.

Här bor ett gäng stolta medlemmar!

Intresseanmälan