Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Bröderna Pihls gränd 7

Oceanhamnen

3 rok
86 kvm
6 750 000 kr
Alla bilder

3:a på ett av de bästa lägen i Oceanhamnen - Obruten utsikt - Välplanerat och exklusivt

Upplev Helsingborgs magi från denna fantastiska trea som med sin utsikt gör detta till ett av de bästa lägena man kan bo på i Sundets Pärla! Just denna del av Oceanhamnen kommer ej få bebyggelse framför vilket i sin tur borgar för fantastisk utsikt även i framtiden. Bostaden placeras på vån tre och direkt från entrén får man uppleva horisonten och utsikten ner mot Öresund. Hela bostaden ger ett exklusivt intryck med påkostad 1-stavsparkett genom hela boendet och påkostat kök från HTH med såväl espressomaskin som vinkyl. Vid entré placera stort badrum med både dusch och badkar. Här finner vi även bostadens tvättavdelning samt bra förvaring. Riktigt stora stora fönsterpartier ger en spektakulär utsikt över horisonten från den öppna planlösningen och balkongen. Dispositionen är perfekt med bra plats för såväl soffa och matplats. Vid köket finner vi en social köksö som sammanfattar denna del av bostaden på ett trevligt vis. Slutligen har vi dubbla sovrum varav master bedroom är av modellen större och gästrummet/kontoret är lite mindre.

Sammanfattningsvis ett boende utöver det vanliga. Att bo med denna magnifika utsikt som granne är en lyx som få har chansen att göra i Helsingborg. Varmt välkommen att boka in er på visning med oss på 3etage!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
6 750 000 kr
Månadsavgift
4 965 kr/mån
Boarea
86 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Oceanhamnen
Alexander Persson
Fastighetsmäklare
alexander@3etage.se 0735-179331 Intresseanmälan
Lör 4 Maj kl 11:00 - 12:00
Välkommen att boka in er på visning, anmäl er online eller kontakta mäklare!
Planritning Planritning

Hall/Entré

Hall och entré gränsar på ett bra vis av badrum och gästrum. Här finner vi även bra avhängning av ytterkläder samt garderob. 1-stegs parkett golv från Khärs som sedan löper genom hela boendet.

Badrum/Tvättstuga

Stort och påkostat badrum som dessutom fungerar som bostadens tvättavdelning. Här erbjuds både badkar och dusch. I övrigt trevlig inredning genom tvättkommod, toalett, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaring genom skåp. Helkaklade väggar och klinker på golv samt spotts i tak.

Vardagsrum

Stor avdelning som är halvöppen mot köket och binds samman genom köksö (halvö). Här njuter man av en riktigt trevlig vy genom stora fönsterpartier. Förutom soffgrupp så ryms det förstås en bra matplats. Från vardagsrummet nås även stor balkongen som med sitt infällda läge ger skydd och bekvämlighet även när vädret ej tillåter. Samma 1-stavs parkett som i resterande delar av bostaden.

Kök

Snyggt och påkostat kök från HTH. Förutom gott om förvaring genom inredning och bra arbetsytor så har man även vardagslyx genom espressomaskin och vinkyl. Köksön är en naturlig plats att hänga runt och väl tilltagen maskinpark erbjuds genom integrerad fullhöjds kyl & frys, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin.

Master Bedroom

Rejält tilltaget sovrum med plats för största av sängar. Dessutom riktigt bra förvaring genom garderobsvägg. Samma snygga 1-stavs parkett på golv.

Gästrum

Mindre av sovrummen som är perfekt för gästen kombinerat med kontor. Samma snygga golv och förvaring genom mindre garderob.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Bröderna Pihls gränd 7
Område
Oceanhamnen
Kommun
Helsingborg
Pris
6 750 000 kr
Månadsavgift
4 965 kr/mån
Inklusive värme, kallvatten, fastighetsskötsel och avfallshantering. Byggherren har räntegaranti i tre år från föreningens övertagande, vilket initialt innebär skydd mot ökade räntor.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 kvm / Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2021
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
3 av 5. Hiss finns.

Ekonomi

Andel i föreningen
1.5%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Vatten/avlopp
80 kr
Försäkring
100 kr
Summa
180 kr

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
61 kWh/m2/år
Energiklass
B

Uteplats

Stor skyddad balkong i västerläge

Bilplats

Föreningen har 30st p-platser i garage under byggnaden, 20st av platserna har el-laddningsmöjlighet. Det finns även bilpool i garaget.

Separat kölista. Kostnad är från 1 600 kr/månad.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Förening

Namn
Brf Oceanpiren
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-2611
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 2022 då även fastigheterna uppfördes. Föreningen består av 69 bostadsrätter plus en hyreslokal. Föreningen förfogar över ett garage med cirka 30 platser. Till varje bostad hör ett källarförråd och på föreningens mysiga innergård finns ett gemensamt växthus. Föreningen har dessutom en gemensam takterrass med vidunderlig utsikt!

Midroc/Granitor, som bebyggde fastigheten och sålde lägenheterna i samband med detta, har lämnar en räntegaranti till föreningen som innebär att man garanterar den del av eventuell räntekostnad som överstiger 1,9% under de första 3 åren från inflyttning. Besök gärna www.brfoceanpiren.se för mer info.

Intresseanmälan