Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Brommagatan 8

Tågaborg

3 rok
61 kvm
2 250 000 kr
Alla bilder

Sekelskiftespärla med p-plats!

Yteffektiv sekelskiftespärla intill vackra Vikingsbergsparken på Tågaborg, möjlighet till p-plats! Hela fastigheten är nyrenoverad -11 med många charmiga originaldetaljer bevarade. Fleixbel planlösning, p-plats och en supermysig innergård med sittgrupp!

Precis ovanför backen och intill vackra Vikingsbergsparken, på ett av Tågaborgs absolut bästa lägen, finner vi denna sekelskiftespärla med mycket välbevarad charm och nyrenoverade ytskikt. Inne i bostaden möts vi av tilltalande attribut såsom högt i tak, stuckaturer och original snickerier. Hallen fungerar som avskiljare mellan lägenhetens utrymmen och den genomgående planlösningen ger gott om ljus från morgon till kväll. Köket finner vi direkt åt höger från entrén, tidlöst vit inredning med bänkskiva i granit och komplett maskinpark. Mitt emot finns ett rum som idag utnyttjas som sovrum, men har tidigare varit en underbar matsal som legat i fil med vardagsrummet. Då fanns det en öppning mellan rummen, som idag är igensatt, utan någon inverkan på golv. Så med andra ord kan detta enkelt återställas (utan några större kostnader) om man vill ta fram den ursprungliga planlösningen. Är man som nuvarande ägare i behov av två sovrum, så får man plats med både matbord och soffgrupp i det härliga vardagsrummet. Utöver dessa ytor finns ett stort sovrum med nya platsbyggda garderober och skrivbord, samt ett helkaklat och snyggt badrum. Tvättstugan ligger en trappa ner, fördelad på endast 6 lägenheter så får man tid när som. Dessutom har man två st låsbara källarförråd.

Detta är en mycket trivsam förening i en fastighet som totalrenoverades 2011. Utöver 6 underbara lägenheter förfogar föreningen även över 6 p-platser. En riktigt bra ekonomisk tillgång på Tågaborgs välparkerade gator. kostnad för boende är 1000:-/mån. På gården finns gemensam sittgrupp med grillmöjlighet, gräsplätt samt en allmänning.

Sammantaget är detta en riktig liten pärla placerad på mycket trevligt område vid Vikingsbergparken. Skicket är inflyttningsklart och möjligheten till p-plats är guld värd. Varmt välkomna på visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 250 000 kr
Månadsavgift
5 011 kr/mån
Boarea
61 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Tågaborg
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Alexander Larsson
Assisterande mäklare
alexander.larsson@3etage.se 073-5955772
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179338 alternativt martin@3etage.se
Planritning Brommagatan 8 ritning

HALL/ENTRÉ
Laminatgolv i fiskbensmönster, bredspacklade väggar i grå ton. Plats till förvaringsmöbler samt avhängning.

KÖK
Inredningen går i vitt med svart stenbänkskiva, stor och vacker vask av porslin, kyl/frys, diskmaskin, häll med ugn och fläkt i rostfritt. Plats till mindre matplats och förutom ett större fönster finner vi en mindre gluggar som är stiligt placerats vid köksbänkens slut. På marken har ett praktiskt och slitstarkt klinkergolv placerats.

BADRUM
Helkaklat badrum med svart/mörkgrått klinker på golv samt vitt kakel på väggar. Utrustning i form av toalett, vask med förvaring samt dusch.

SOVRUM/MATSAL
Tidigare matsal och kan enkelt återställas genom att ta upp öppningen mellan detta rum och vardagsrummet igen. Idag är det dock ett perfekt sovrum med plats för både säng, skrivbord och garderober. Laminatgolv i fiskbensmönster. Ljusgrå slätputsade väggar med läcker fondvägg, stuckaturer och tidsenliga foder och lister.

VARDAGSRUM
Laminatgolv i fiskbensmönster, ljusgrå slätspacklade väggar, tidsenliga foder och lister samt gott om ljusinsläpp genom dubbla fönster. Beroende på hur lägenheten nyttjas kan man klämma in både matgrupp och soffa i detta rum.

STORA SOVRUMMET
Nyrenoverat 2023. Ljusgrå slätputsade väggar med läcker fondvägg, stuckaturer och tidsenliga foder och lister. Gott om förvaring genom platsbyggda garderober. Sovrummet ligger lugnt placerat mot innergården med öppna ytor framför. Här ryms även arbetshörna.

KVARTER
Bostadsrättsföreningen placeras på lugn del av Tågaborg alldeles intill Vikingsbergsparken. Det mesta har man inom gångavstånd. T.ex. är det endast en kort promenad ner till centrum med sitt rika utbud av kultur, shopping, restauranger mm. Norra Hamnen med sitt folkliv finns inom ett par minuter, likaså Bryggorna på gröningen och Sandstranden vid Fria Bad. För det mer vardagliga utbudet av varor och tjänster ligger Stattena Centrum nära till hands med ett antal matvarubutiker samt två bankkontor. Ica nära butik finns inom kort promenadavstånd.Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Brommagatan 8
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
2 250 000 kr
Månadsavgift
5 011 kr/mån
inkl. värme, vatten.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
61 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1929
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 3. Hiss finns ej.
Renovering
Fastigheten renoverades 2011
Övriga byggnader
Två st låsbara förråd samt mycket fräsch tvättstuga i källaren

Ekonomi

Andel i föreningen
18.05%
Andel av årsavgift
18.05%
Nettoskuldsättning
754 711 kr. Enligt ÅR 2023
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
375 kr
Summa
375 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2019-06-25)
Primärtenergital
190 kWh/m2/år
Energiklass
F

Uteplats

Gemensam uteplats med möblemang och grillmöjlighet

Bilplats

Föreningen har 6 p-platser. Finns möjlighet att övertaga en. kostnad 1000kr/mån,

TV- och internetanslutning

Bredband: Tele 2.

Förening

Namn
Brf Hjorten 6
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769618-1747
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1433 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
2011 köpte föreningen fastigheten och består idag av 6 st lägenheter om 338 m2 samt 6 parkeringsplatser på innergården.
Under samma år genomördes även en totalrenovering då bl.a. stambyte utfördes, alla dörrar byttes, balkonger renoverades, helt ombyggd källare med ny tvättstuga och förråd till samltiga lägenheter, nyrenoverade fönster och trapphus.

För att hålla nere kostnaderna och främja grannsämjan, sköter föreningen själva städning av trapphus och att klippa gräset på gården sommartid enligt rullande schema för de boende i huset.

Intresseanmälan