Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Redaregatan 34

Oceanhamnen

3 rok
75 kvm
3 650 000 kr
Alla bilder

Havsliv och stadsliv

Havsliv, stadsliv och ett rikare liv. Läcker trea med häftig utsikt över hamnen, lekplatsen "Dockan" och in mot staden. Här bor man i Oceanhamnens mest trivsamma förening, BRF Ophelias brygga och kan njuta av salta dopp direkt från trapphuset.

Välplanerad trea med läcker inredning, rikligt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Känslan inifrån lägenheten och från den stora balkongen, där havet är direkt inpå, är verkligen magisk. Kök och vardagsrum har öppen planlösning, här finns två rejäla sovrum i vardera ände av lägenheten och i mitten finns ett läckert badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bokhyllan som är platsbyggd adderar verkligen en extra känsla åt allrummet, något säljarna tänka lämna kvar till nästa köpare.

Ophelias Brygga, ett grönt citykvarter med bland annat solceller på taket och bestående av cirka 120 bostäder plus mängder av gemensamma ytor. Som boende i föreningen kan en dag se ut ungefär så här; man börjar dagen med ett morgondopp från föreningens privata brygga, tar förmiddags kaffet i solskenet på loftgången, lunchen grillar man på föreningens gemensamma gasolgrill och eftermiddagskaffet tar man på bostadens privata balkong. När kvällen närmar sig kryddar man maten och drinkarna från sin odling på en av de två gemensamma tak-terrasserna samtidigt som man njuter av solnedgången. Det råder en trivsam köpenhamns inspirerad känsla över hela kvarteret och föreningen är väldigt aktiva på alla plan. Här finns givetvis gott om cykelparkeringar och som boende i huset är man dessutom medlem i en bilpool och har möjlighet att hyra övernattningslägenhet.

Boka visning med ansvarig mäklare Sandra Bryngson via e-post till: sandra@3etage.se eller samtal/sms till: 0735340673

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 650 000 kr som utgångspris
Månadsavgift
4 484 kr/mån
Boarea
75 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Oceanhamnen
Sandra Bryngson
Fastighetsmäklare
sandra@3etage.se 0735-340673 Intresseanmälan
Martin Persson
Assisterande mäklare
martin@3etage.se 0735-179338
Kontakta mäklaren för visning på 0735-340673 alternativt sandra@3etage.se
Planritning Redaregatan 34

Rumsbeskrivning

Trapphus med badbrygga!
Via trapphuset finns direktaccess till brygga med trappa ner i havet. Perfekt för salta morgon-/kvälls-dopp!

Entré:
Rymlig hall med gott om förvaring via garderober från golv till tak. Praktiskt klinkergolv. Hallförvaringen flyter ihop med köksinredningen.

Kök:
I öppen planlösning med vardagsrummet finner vi det läckra köket, med gråa luckor och läcker stenbänkskiva. Köket är från Vedum och vitvaror från Bosch. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, avfallskvarn, mikro samt kyl/frys. Ovanför kyl och frys finns två läckra vitrinskåp med infälld belysning, perfekt ställa att förvara viner eller finporslinet!
Köksö med bardel, perfekt samlingspunkt för gästerna.

Vardagsrum/Matplats:
Öppen planlösning och magisk kontakt med havet, helt fritt från insyn. En underbar yta som rymmer både soffgrupp och större matsalsmöblemang. Den snygga platsbyggda hyllan adderar verkligen en extra känsla åt rummet. Ljust parkettgolv genom hela lägenheten!

Sovrum:
Rymligt sovrum med inbyggda garderober samt gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord, eller annat möblemang. Utsikt mot staden och hamnen.

Sovrum två:
Beläget mot gården. Även detta i bra storlek, stort nog att rymma dubbelsäng. Trippla garderober utgör förvaring.

Badrum:
Stilrent, helkaklat badrum i sobra gråa toner med spotlights i tak, dusch, wc, handfat med kommod samt en tvättavdelning med tvättbänk, tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Golvvärme!

Rumsbeskrivning

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Redaregatan 34
Område
Oceanhamnen
Kommun
Helsingborg
Pris
3 650 000 kr
Månadsavgift
4 484 kr/mån
Inklusive värme, vatten och tillgång till bilpool.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2020
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Våningsplan
2 av 6. Hiss finns.
Övriga byggnader
Källarförråd, cykelförvaring på gården, gemensam grillplats med gasolgrill, dubbla takterrasser, badbrygga, övernattningslägenhet via grannföreningen.

Ekonomi

Andel i föreningen
1.05701%
Andel av årsavgift
1.018%
Nettoskuldsättning
1 179 220 kr. Enligt år 2023
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
125 kr
Summa
425 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2022-11-29)
Primärtenergital
47 kWh/m2/år
Energiklass
B

Uteplats

Stor balkong med magnifik utsikt! Genensam innergård med exklusiv gasolgrill!

Bilplats

Underjordiskt garage med 50 platser. För att hyra dessa så kontaktar man Aimopark. 3 av platserna är avsedda för bilpoolsavtal med Sunfleet. 4 av platserna är avsedda för lokalhyresgästerna. Föreningen har 11 laddstolpar för elbilar. En garageplats kostar 1929 kr/mån och det är cirka 15 personer i kö.
En kort promenad bort finns utomhusparkering via kommunen för cirka 600kr/mån. Utöver det kommet det uppföras ett stort parkeringshus i närheten.

TV- och internetanslutning

TV: Stadsnätet. Bredband: Stadsnätet.

Förening

Namn
Ophelias Brygga
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-2157
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
124 st
Antal lokaler
4 st
TV/bredband
Stadsnät
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts delat ägande?
Ja
Gårdsplats
Föreningen disponerar dubbla takterasser samt innergård med gasolgrillar till föreningens medlemmar. Dessutom finns det gemensam badbrygga.
Gemensamma utrymmen
Dubbla takterasser samt innergård med gasolgrillar och badbrygga.
Övrigt
Möjlighet till delat ägande: Ja, Minst en av delägarna ska vara bosatt i lägenheten.

Får användas som övernattningslägenhet: Ja, Så länge inga andra bor i lägenheten.
Allmänt om föreningen
Ophelias Brygga är ett havsnära boende på en ö i den nya stadsdelen Oceanhamnen i Helsingborg. Tack vare den nya Varvsbron (gång- och cykelväg) har du nära till caféer, restauranger, butiker, goda kommunikationer och all tänkbar service i centrum.
I Ophelias Brygga finns 124 lägenheter med hög standard och smarta lösningar, samtliga har tillgång till två takterrasser, en brygga och gasolgrill på innergården. Matkvarnar och vacumtoaletter i alla lägenheter, samt solceller på taket, bidrar till en mer hållbar utveckling.
Det finns även fyra affärslokalen i markplan.

Utsikt mot hav och vatten
5 min till Helsingborgs C
Lägenheter med mycket ljus och rymd

Föreningen äger fastigheten Ophelia 1 med adresserna Baltzars gränd 1-3, Redaregatan 30-38 samt Åsa Thors gränd 2.
Bostadsarean är 7.199 kvm och lokalarean 494 kvm och bebyggelsen utgörs av ett flerbostadshus på 5-7 våningar med källare samt garage, två gemensamma takterrasser och en gemensam brygga. Totalt 54 parkeringsplatser, varav 2 handikapp och 3 bilpoolsplatser. Cykelparkering i källare samt på gård. Varje lägenhet kommer disponera ett förråd i källare eller inom respektive lägenhet.
Se ekonomisk plan samt stadgar för mer information.

Intresseanmälan