Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Ekerödsgatan 32

Mariastaden

3 rok
67 kvm
1 950 000 kr
Alla bilder

MODERN TREA MED ATTRAKTIVT GAVELLÄGE PÅ MARIASTADEN!

Välkommen till en modern och välplanerad trerums gavellägenhet där livet är enkelt och elegansen är självklar! Varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo för att skapa en atmosfär av rymd och funktionalitet. Med stilrena materialval och en genomtänkt design är detta hemmet där du verkligen kan trivas från första stund.

Stig in i det generösa vardagsrummet och känn hur ljuset strömmar in genom de stora fönsterpartierna, som ger en otrolig utsikt över omgivningarna och fyller rummet med energi och liv. Med direkt access till den rymliga och härliga balkongen i sydvästläge, kan du dessutom njuta av soliga eftermiddagar och kvällar med din favoritbok i handen. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt där kök och vardagsrum smälter samman och gör det möjligt för dig att vara delaktig i varje ögonblick, oavsett om du lagar mat i det moderna köket eller umgås med vänner och familj i vardagsrummet.

Mariastaden är en växande stadsdel som är omringat av mysiga grönområden med närhet till Helsingborgs centrum, Pålsjö skog och havet. Här bor du i ett fridfullt och barnvänligt område med gott om skolor, förskolor, lekplatser och cykelvägar. Det är ett strategiskt läge för pendlaren med snabb access ut till motorvägen och med närhet till tåg- och bussförbindelser. I Mariastadens centrum som ligger ett kort promenadavstånd från lägenheten finns en omtyckt mataffär, pizzeria, vårdcentral, gym, restauranger m.m.

Varmt välkommen på visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 950 000 kr
Månadsavgift
5 952 kr/mån
Boarea
67 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Mariastaden
Sandra Bryngson
Fastighetsmäklare
sandra@3etage.se 0735-340673 Intresseanmälan
Ons 19 Juni
Ring 0735-340673 eller maila sandra@3etage.se för att boka tid!
Planritning

HALL

En välkomnande hall med plats för avhängning. Den erbjuder även gott om plats för förvaring i den inbyggda garderoben med spegelskjutdörrar. På golvet ligger ett ekparkett som är genomgående i hela bostaden och väggarna är vita. Från hallen når du sovrum 2, badrummet, kök och vardagsrum.

VARDAGSRUM

Ett ljust och öppet vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och som smälter samma med köket på ett snyggt sätt. Här får du plats med en soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Genom vardagsrummet når du även den stora härliga balkongen i soligt sydvästläge som blir en förlängning av vardagsrummet, samt sovrum 1 med klädkammare. Väggarna är vita.

KÖK

Ett stilrent kök som öppnar upp sig mot det moderna vardagsrummet. Med den öppna planlösningen är det enkelt att laga en läcker måltid samtidigt som du umgås med familj och vänner. Köket erbjuder en maskinpark från Cylinda som består av kombinerad kyl & frys, integrerad diskmaskin, ugn, inbyggd mikrovågsugn samt häll och fläkt. Skåpsluckor i tidlös vit färg och gråmelerad laminat bänkskiva som snyggt bryter av mot det vita. Mellan skåpen och arbetsytan pryds väggen med vita kakelplattor. Här får du plats för dina köksredskap och porslin. Plats för ett matbord för 4 personer. Väggarna är vita.

SOVRUM 1

Stort ljust sovrum med en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaring och där du kan organisera dina kläder och skor på ett praktiskt sätt. I sovrummet får du plats med en dubbelsäng, sängbord och annat önskat möblemang. Väggarna är vita.

SOVRUM 2

Ett ljust mysigt gästrum/barnrum med tre garderober. Här får du plats med en mindre säng eller annat önskat möblemang. Väggarna är vita.

BADRUM

Ett helkaklat badrum med stilrena materialval. På golvet ligger ett mörkgrått klinker och väggarna är klädda i vitt kakel. Dusch med duschdörrar i glas, stor vit kommod där du får plats med dina hygienartiklar och spegel med belysning ovan, WC, handdukstork och golvvärme. Här finns också tvättmaskin och torktumlare från Cylinda och ovanpå vilar en ljus bänkskiva i laminat. Vägghängda skåp som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Ekerödsgatan 32
Område
Mariastaden
Kommun
Helsingborg
Pris
1 950 000 kr
Månadsavgift
5 952 kr/mån
Inkl. Värme, kallvatten & sophämtning. Individuell mätning/debitering av varmvatten i varje lägenhet. Kommunalt VA. Hushållselen mäts och betalas separat. Föreningen har ett gemensamt el abonnemang. Avgiften är reglerad för 2024.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2023
Fönster
Isolerglasfönster
Uppvärmning
Bergvärme kombinerat med solcellsanläggning samt el-vattenburen värme
Ventilation
FTX ventilation
Våningsplan
4 av 6. Hiss finns.
Övriga byggnader
Miljöhus, underjordiskt garage, cykel förråd, barnvagns- och rullstolsrum.

Ekonomi

Andel i föreningen
3.023%
Nettoskuldsättning
964 881 kr. Siffror hämtat från föreningens ekonomiska plan.
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
200 kr
Summa
450 kr

Schablonberäknat. Kostnader är individuella.

Energideklaration

Status
Utförd (2023-05-24)
Prestanda
2685 kWh/m2/år
Primärtenergital
52 kWh/m2/år
Energiklass
B

Bilplats

Underjordiskt garage, förhyrda p-platser och fri parkering i området.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiberanslutning med multimediauttag i varje lägenhet. Avtal tecknas på egen hand för TV/bredband och telefoni..

Förening

Namn
BRF VeloCity 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769638-4143
Föreningens ekonomi
Enligt den ekonomiska planen beräknas årsavgifterna höjas med 1,5% per år.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
35 st
TV/bredband
Fiberanslutning med multimediauttag i varje lägenhet. Avtal för TV/bredband tecknas på egen hand.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Ja
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Byggnaden är uppförd 2023 och har därför inget initialt renoveringsbehov.
Gårdsplats
Grönytor, planteringar, odlingslådor och träd
Parkering
11 garage - och 4 parkeringsplatser. Separat kö tillämpas. 1 garageplats innehas av bilpool.

- Garageplats 680 kr
- Parkeringsplats 400 kr

Bil- och cykelpool finns i föreningen. Fyra elbilar, två elcyklar och två elvespor kommer finnas tillgängliga för uthyrning till föreningens medlemmar.
Gemensamma utrymmen
Barnvagns- och rullstollsrum, cykelrum, underjordiskt parkeringsgarage. Underjordiskt sophanteringssystem. Sopkärl kommer finnas även finnas uppställda på innergården.
Övrigt
Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt förråd.
Allmänt om föreningen
Bostadsföreningen VeloCity 1 äger fastigheten Filbulan 1 i Helsingborgs kommun. Fastigheten består av 35 lägenheter uppdelade i 6 plan. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter med bostadsrätt, och i förekommande fall lokaler, för nyttjande utan tidsbegränsning.

Intresseanmälan