Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Pålsjögatan 7

Tågaborg

3.5 rok
94 kvm
2 995 000 kr
Alla bilder

Magiskt ljus och stor balkong

Magiskt ljusinsläpp får man i denna rymliga 3,5a belägen på fjärde våningen med hiss från markplan samt stor härlig balkong i västläge!

En pampig bostad med högt i tak, läckra valv, stora sociala ytor och härliga fönsterpartier. Hela 94 kvm fördelar sig över kök som ligger semiöppet mot det ljusa vardagsrummet. Härifrån når man den magiska västerbalkong där man har fri utsikt över närliggande innergård. Intill vardagsrummet ligger halvrummet som utgör en större matsal med plats för hela släkten. I lägenheten finns två sovrum av modell större (båda utrustade med garderober), varav det ena har ett riktigt trevligt burspråk. I hallen når man såväl badrum som gästtoalett m tvättmaskin och här finns även en klädkammare. Sammantaget får man här en extremt ljus och trevlig bostad där många personer kan umgås samtidigt!

Föreningen är väldigt välskött och förfogar över en pedantiskt skött fastighet där samtliga stora renoveringar är gjorda. Exempelvis är föreningen just i detta nu på gång att installera solceller på taket. Perfekt investering för en grön miljö och för att hålla nere kostnaderna. Föreningens medlemmar kan utnyttja en komplett gästlägenhet för långväga gäster samt njuta av en grönskande innergård med gemensam grill, bord och stolar.

Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett härligt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Tågaborg ligger precis ovanför backen, endast 5-10 minuters promenad till Centrum och havet. Flertalet parker finns i närheten och för den motionsglade nås Pålsjö skog inom några minuter. Skolor, dagis, caféer, närbutik och restauranger finns det också gott om.

Varmt välkomna att boka visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 995 000 kr utgångspris
Månadsavgift
6 471 kr/mån
Boarea
94 kvm
Antal rum
3.5 rum
Område
Tågaborg
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Sön 23 Juni
Kontakta Martin Persson för att boka tid för visning!
Planritning Pålsjög 7 ritning
Planritning Pålsjög 7 alternativ

Rumsbeskrivning

ENTRÉ m klädkammare. Parkettgolv.

BADRUM med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Dusch med badkar, tvättställ, spegelskåp samt toalett. Öppningsbart fönster.

GÄSTTOALETT kaklade väggar och plastmatta på golvet. Tvättmaskin, tvättställ och toalett.

KÖK vita skåpsluckor och bänkskiva i laminat / rostfritt. Hel kyl och frys, diskmaskin, ugn med häll, fläkt.

VARDAGSRUM ligger öppet mot MATSALEN. Här ryms större soffgrupp och ett riktigt långbord för 10-12 personer. Parkettgolv.

BALKONG nås från vardagsrummet och ligger i västerläge med sol hela dagen. En magisk plats!

SOVRUM 1 rymligt med plats för dubbelsäng och arbetsplats i burspråk. Garderober.

SOVRUM 2 även detta är riktigt stort med plats för dubbelsäng, eller som idag, delbart för två barn. Garderober.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Pålsjögatan 7
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
2 995 000 kr
Månadsavgift
6 471 kr/mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstilläggsförsäkringen. Tillkommer obligatorisk kostnad för bredband om 165:-/mån.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3.5 rum
Boarea
94 kvm / Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1931
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
4 av 5. Hiss finns.
Renovering
Se detaljer i Årsredovisningen.
Övriga byggnader
Källarförråd, cykelförråd, tvättstuga, övernattningslägenhet

Ekonomi

Andel i föreningen
4.26504%
Andel av årsavgift
3.97742%
Nettoskuldsättning
888 678 kr. Enligt årsredovisning 2022
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
125 kr
Summa
525 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2020-04-29)
Primärtenergital
139 kWh/m2/år
Energiklass
F

Uteplats

Helt ny och stor västbalkong med exklusiv trätrall och glasräcke. Här lyser solen från förmiddag till kväll och man har trevlig utsikt över närliggande innegårdar.

TV- och internetanslutning

TV: ComHem. Bredband: ComHem och Fiber.

Förening

Namn
Brf Jägaren 7
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769624-3471
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
34 st varav 33 st hyresrätt(er)
Antal lokaler
1 st
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 34 lägenheter, 33 bostadsrätter och en hyresrätt ( föreningens nyrenoverad gästlägenhet med kök och badrum) samt 2 lokaler i gatuplan. Allt fördelat på 5 våningar i detta klassiska funkishus som ritades av Alfred Andreasson som uppfördes 1931. Föreningen bildades 2012. Fastigheten är i det närmaste pedantiskt skött och mycket väl underhållen.

Tidigare underhåll:
-87 ROT-renoverat och stambytt
-12 Ny innergårdsfasad + målning trapphus. December Ombildat till Brf Jägaren 7
-13 Byte av värme och ventilation. Ny eldragning tre-fas inkl jordfelsbrytare och fiberförberedelse. Omläggning av tillfartsramper och förbättrad gårdsmiljö. Målning av fönster, plåt och tak på innergård. Iordningställande av källarföråd och vindsutrymmen. Byte av fönsterlister.
-14 Nyanlagd gräsmatta + nya möbler till gården. Fastighetsavtal Bredband & IP-telefoni med Bredbandsbolaget. Renovering av Tvättstuga, Pålsjögatan.
-15 Automatiska dörrstängare, nytt låssystem, passagesystem och porttelefoni. Målning/renovering av lägenheternas ytterdörrar. Spolning av avloppsrör och stammar. Målning av fönster, plåt och tak mot gatorna. Fasadrengöring, puts och målning mot gatorna. Renovering av tvättstuga, Brommagatan.
-16 Byte av entrépartier. Kompletterar med temperturmätning i samtliga lägenheter. Byte, upprustning och modernisering av hissar för en energismartare och säkrare drift.
-17 Ommålning av trapphus
-18 Byte till modernt styr & reglersystem med web-gränssnitt för värme och ventilation. Installation av stadsnät genom fiber till samtliga lägenheter. Kompletterande målning trapphus och källare. Ny Dörrautomatik.
-19 till -22 Utbytesplan maskinell utrustning i tvättstugor. Helt nya tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt två renoverade varmmanglar.
- 22 Nydesignade balkonger, ommålad och renoverad fasad samt nya fönster mot innergården.
-23 Individuell mätning och debitering av el genom fastighetsgemensamt abonnemang. Boende slipper egna fasta nätavgiften. Förberedelse för gemensam produktion av el från paneler på tak.

För mer info besök föreningens hemsida på www.jagaren7

Intresseanmälan