Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Hylleblomsvägen 92

Viken

4 rok
110 kvm
3 195 000 kr
Alla bilder

Gavelradhus i Viken!

Välkommen till detta ytterst välplanerade och ombonade hem på ett mycket omtyckt läge i Viken.

Götenehus lät under 2017 uppföra 21 bostadsrättsradhus som numera är ett uppvuxet, rofyllt och barnvänligt område, en bit bort från de största vägarna och med direkt närhet till grönområden, lekplatser, skolor, förskolor och service. Husen har modern arkitektur och fasaderna är klädda i den stilsäkra kombinationen puts och trä. Gedigna uteplatser på såväl fram- som baksida och dessutom med generösa uppfarter plats för två bilar. Bostadsrättsföreningen består främst av den yngre generationen som försöker hänga med i dagens utveckling. Med det sagt installerades nyligen solceller på samtliga bostäder och till varje bostad finner vi en laddstolpe.

Detta bekymmersfria gavelradhus disponeras över 110 kvm i två fulla plan och erbjuder 2-4 sovrum, 1-2 allrum, två fina badrum samt ett högkvalitativt kök från vedum. Bostadens tomt är områdets största och jag skulle vilja påstå även den bästa, pga gavelläget. Medan barnen härjar fritt med grannbarnen på gatan har man god uppsikt från husets framsida där man samtidigt kan avnjuta morgonkaffet i solen. Husets trädgårdsbaksida bjuder in till härliga middagar på det stora trädäcket i kvällssolen och den lagom stora gräsplätten ger plats för lek till barnen.

Ett praktiskt och fint boende med all tänkbar service runt husknuten. Här bor man i ett tryggt område med flertalet barnfamiljer runt omkring sig. Varmt välkomna att boka visning med oss på 3etage!

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
3 195 000 kr
Månadsavgift
5 088 kr/mån
Boarea
110 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Viken
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se
Planritning Entréplan
Planritning Befintlig ovanvåning
Planritning Alternativ planlösning ovanvåning

Entréplan

Välkomna in!
På husets entréplan finner vi behaglig, vattenburen, golvvärme med en fin ekparkett på golv medan samtliga väggar är vitmålade.

Hall

Praktisk hall med slitstark mörk klinker på golv samt vitmålade väggar. Förvaring finner vi genom en garderob eller en klädkammare under trappan längre ned i hallen.

Badrum med tvättavdelning

Helkaklat fräscht badrum inrett i en klassisk stil med mörkgrå klinker på golv samt vita större plattor på vägg. Badrummet är utrustat med en egen tvättavdelning med bra avlastningsytor och förvaring genom två överskåp. Utöver dessa egenskaper finner vi en stor duschhörna, toalett, kommod, spegelskåp och fönster för ljus och vädringsmöjlighet.

Kök

Bostadens kök är inbjudande och ljust med vita över- och underskåp där överskåpen går hela vägen upp till tak. Ett väldigt trivsamt och socialt kök, utformat som ett U med en ände bestående av en liten köksö. Köket kommer från kvalitetsmärket Vedum och är utrustat med vitvaror från Electrolux där maskinparken består av fullhöjd kyl och frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin och mikro. Tack vare bostadens hörna finner vi ovanför kökets vask ett litet fönster som skapar extra karaktär till rummet.

Vardagsrum

Ett mycket trivsamt rum med stora moderna fönsterpartier från golv till tak, med utsikt över husets trädgårdsbaksida. Precis som i köket finner vi även i detta rum ett fönster som ingen annan bortsett från hörnhusen har. Ett långsmalt fönster som ger massor av ljusinsläpp och en extra fönsterkarm för att kunna sätta personliga ting. I övrigt ryms här ett stort matbord samt ett lagom stort soffmöblemang.

Ovanvåning

Välkomna upp!
Precis som på nedre plan vilar ett klassiskt fint parkettgolv i ek och de flesta väggarna är vitmålade.

Sovrum 1 och 2

Två bra sovrum med härlig utsikt över bostadens trädgårdsbaksida. Det ena rummet har en underbar skjutgarderob med spegelglas medan det andra har en fristående garderob som sväljer det mesta till exempelvis ett barn.

Sovrum 3-4/Allrum

Ett rum som idag har skärmats av med gardiner för att fungera som ett sorvum och ett kontor. Önskar man istället göra två riktiga rum av detta går det givetvis att göra med små enkla medel. Standardutförandet var ett litet allrum samt ett sovrum.

Badrum

Detta badrummet skiljer sig från nedanvåningens då vi bland annat finner ett trevlig badkar, men även färgvalen skiljer sig åt. Väggarna är klädda med stora vita plattor medans badrummets golv går i en beige nyans. Utöver dessa egenskaper finner vi en kommod, ett högskåp, spegelskåp, toalett, handdukstork samt behaglig golvvärme på golv.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Hylleblomsvägen 92
Område
Viken
Kommun
Höganäs
Pris
3 195 000 kr
Månadsavgift
5 088 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadsår
2017
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning
Våningsplan
1. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
TIllhörande förråd om ca 5 kvm.

Ekonomi

Andel i föreningen
4.91534%
Andel av årsavgift
5.16411%
Nettoskuldsättning
1 200 000 kr. Siffror hämtat från föreningens senaste årsredovisning 2022
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
1 500 kr
Vatten/avlopp
300 kr
Försäkring
250 kr
Summa
2 050 kr

Driftstkostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. Varje månad läses elen av och debiteras retroaktivt till varje medlem. Efter installationen av föreningens solceller debiteras varje medlem 950kr/mån (denna månadskostnad kommer successivt att minska för varje år), förhoppningen är att bostadsinnehavarens elräkning reduceras i takt med att solcellerna får jobba. Vad gäller vattenförburkningen fungerar det på samma sätt som hushållselen. Den läses av varje månad och debiteras retroaktivt.

Bilplats

Stenlagd uppfart med plats för två bilar. En laddstolpe finns.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Förening

Namn
Brf Stubbarps Lycka i Viken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769631-8943
Föreningen äger marken?
Antal lägenheter
21 st
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Väsentliga händelser i föreningen:
• 21 Laddboxar installerade (totalentreprenadkostnad 530.000, stöd från Naturvårdsverket (250.000)
• Laddboxar tillagda och försäkrade hos Dina Försäkringar
• Varje medlem betalar 100kr/mån fram till 2032-12-31 för sin laddstolpe.
• Alla åtgärder på 2-års besiktning åtgärdade.
• Under året har 123.710:- återbetalats till medlemmar pga. för hög vattendebitering.
* Installation av solceller gjordes Q1 2024. För detta betalar varje medlem fram till 2044 950kr/mån. Denna månadsagift kommer successivt minska med åren. En investering till alla boende då respektiva hushållsräkning kommer minska beroende på produktion av el.

Intresseanmälan