Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Mäklare i Helsingborg

Hitta ditt nya hem

Vårt löfte till våra kunder är att vår fastighetsmäklartjänst aldrig skall få vara en i mängden, varje bostad har sin egen själ och den vill vi förmedla. Helsingborg och Kullabygden med omnejd är vår hemmaplan och här är det ingen som slår oss på fingrarna. Här känner vi till varje gata, varje kvarter och varje områdes specifika atmosfär. Vi kommer alltid stå upp för vår region och allt den står för. Från Kullens fyr till Glumslövs backar, från knattefotboll i Kullabygden till Södra stå på Olympia – så lovar vi att alltid vara en del av helheten som gör detta till den bästa platsen att bo på.

Vi hittar rätt köpare

VI ÄR NYTÄNKARE

Det började med att vi var tre helsingborgare som delade en passion för staden, bygden och invånarna. Vi hade dessutom mäklaryrket gemensamt och tillsammans skapade vi en vision om en unik mäklartjänst som förverkligades genom 3etage.

Vi tre har nu tredubblats och visionen är starkare än någonsin. Vi mäklare på 3etage har lika mycket ambition som personlighet och arbetar mot samma mål – att ge våra säljare och köpare bästa möjliga service och en trygg affär.

På 3etage jobbar vi tillsammans och litar på vår känsla och intuition. Bostadsmarknaden förändras snabbt och genom att tänja på ramarna för den traditionella mäklartjänsten ser vi till att alltid ligga steget före: vi är mäklarna som är med och skapar trender, inte följer dem. Vi älskar när våra kunder vill testa våra nya idéer, den som vågar har allt att vinna.

På 3etage ser vi alla till att vara bäst på det vi gör, för både vår egen och våra kunders skull. Vi är stolta att få bidra till Helsingborgs och Kullabygdens utveckling, genom människorna som flyttar hit eller flyttar ut – och vårt passionerade arbete.

GODA RÅD ÄR INTE ALLTID DYRA

Vi vet att en stundande och pågående försäljning väcker många frågor. Vad är bostaden värd? När är bra tid att sälja? Hur hittar man rätt köpare? Vad är mäklararvodet? Vi svarar gärna på alla dessa frågor och tar inget betalt alls för det. Kom in på vårt kontor så bjuder vi på en kopp Zoégas och berättar om det vi kan bäst och älskar mest - bostadsaffärer i Helsingborg.

Logotyp info@3etage.se   |   042-300 30 30
Drottninggatan 33   |   252 21 Helsingborg