Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Alexander Persson

alexander@3etage.se
042-300 30 31
0735-17 93 31

Alexander är en av fyra delägare på firman. Är född och uppvuxen i en klassisk mäklarfamilj så branschen har han i blodet. Gillar energi och försöker alltid ta med det till arbetsplatsen.

1. Vad gör du när du inte jobbar?
När jag är ledig så försöker jag hinna med allt annat. Familj och träning samt köps det och säljs en hel del antikviteter och då företrädesvis från mitten av förra seklet.

2. Hur är du som mäklare?
Energi är en viktig del av all försäljning så försöker alltid hålla den delen uppe genom processen. Sedan är det alltid kul att slå rekord så försöker alltid sträva efter det. Förutom dessa ting så lägger jag mycket fokus på hemmet i sig, allt från inredning till presentation.

3. Vad är ditt bästa tips inför en försäljning?
Många tittar på mäklares prestationer men jag tror det är minst lika viktigt med att kolla över mäklarfirmors prestation. Välj en firma som satsar på sina objekt och som får bostaden att sticka ut på marknaden.

Detta säger kollegorna:
Kullabygdens bidrag till 3ETAGE! Träningsflitig allkonstnär med en imponerande förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt, en riktig jonglör och stämningshöjare på kontoret!

Kapaciteten spänner över marknadens alla delar där Alexander har en beundransvärd skicklighet att lösa även de klurigaste knutar genom hela affären