Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

SYLVIA OLSSON

sylvia@3etage.se
042-300 30 30
0735-17 93 30

Omtänksam som få och dessutom en av medarbetarna som varit med längst. Sylvia är klippt och skuren för rollen som koordinator. Ordning och reda helt enkelt!

1, Vad gör du på din fritid?
Varannan vecka när killarna är med mig är det full rulle och jag umgås med dem så mycket jag kan! Fast jag har stora barn är det ibland inte så lätt att ta vardagen själv med dem. När jag är ensam försöker jag ta det lite lugnt och göra saker som jag själv tycker om.

2, Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag gillar blandningen mellan att träffa folk och ha administrativt arbete. Hade tyckt det varit tråkigt att sitta på ett kontor där man inte får träffa nya människor. Gillar pulsen och att det är många bollar i luften.

3, Vad är det svåraste med att jobba som koordinator?
Lika mycket som jag gillar att ha många bollar i luften är det också min största utmaning att hinna med och inte missa något. Jag är beroende av att all information kommer mig tillhanda för att kunna göra ett bra jobb vilket är olika från objekt till objekt.

Detta tycker kollegorna om Sylvia:
Med två tonårsgrabbar är det ordning och reda som gäller i hemmet. Egenskaper som Sylvia bär med sig även till kontoret. Här tar hon hand om hela gänget och är spindeln i nätet vad gäller bankkontakter, tillträden och organisationen på företaget.