Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Karl X Gustavs gata 33

Tågaborg

2 rok
75 kvm
3 195 000 kr
Alla bilder

125 kvm privat trädgård på Tågaborg i fantastisk fastighet anno 1905.

Med en helt privat trädgård om ca 125 kvm som bara du har tillgång till. Och med en smakfullt, exklusivt renoverad lägenhet med allt du kan tänkas behöva, bor du här insynsskyddat på ett av Helsingborgs mest eftertraktade områden - Tågaborg.

I den smakfulla patriciervillan som totalrenoverats 2016/2017 erbjuds nu möjligheten att förvärva denna unika lägenhet som går i en perfekt kombination av gammalt och nytt där de moderna inslagen gör vardagen smidig. Mellan din alldeles egna smidesgrind och entrédörr får du även en mycket uppskattad privat trädgård där möblemangen för trefikat, middagen eller hänget med goda vänner ryms utan problem. Tänd grillen och njut, på ett av Helsingborgs bästa områden.

Bostaden har genomgått en ombyggnation under totalrenoveringen med fokus i kvalitet. Planlösningen fick nytt liv med flytt av tidigare väggar och utbyggnad av kök & badrum. I köket har det installerats premium-vitvaror och på golvet ligger ett marmorerat stengolv i storleken 120x60cm. Även Master Bedroom har försetts med marmorerat stengolv med plattor i samma dimension, i bägge rummen finns golvvärme. Badrummet är mycket smakfullt och utrustat med tvättmöjligheter. Vardagsrummet är tilltaget med burspråk, brädgolvet har vitlaserats, väggarna bredspacklats och tak samt väggar målats om. Snickerier som dörrar och fönster har varsamt renoverats och elen med dess strömbrytare, kontaktuttag och el-central har genomgående bytts ut.

Med andra ord är denna unika lägenheten bara att flytta rakt in i utan att behöva lägga tid eller energi på att förändra.

Mer information på vår hemsida www.3etage.se
Välkommen på visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 195 000 kr som utgångspris
Månadsavgift
4 860 kr/mån
Boarea
75 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Tågaborg
Alexander Larsson
Fastighetsmäklare
alexander.larsson@3etage.se 073-5955772 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 073-5955772 alternativt alexander.larsson@3etage.se
Planritning Planritning

Kök

Bostadens entré leder in i köket. Här ligger ett exklusivt stengolv med golvvärme. Köket från Kvik i sin tur är vitt i sitt utförande och lådorna erbjuder en soft close funktion. Ovan lådorna ligger en vit kompositsten med två nedfällda twist-eluttag. Maskinparken är komplett och högkvalitativ med varmluftsugn och integrerad mikro i arbetshöjd från Siemens. Integrerad diskmaskin samt kyl & frys från Siemens. Induktionshällen från NEFF har inbyggd fläkt. Ovan köksinredningen sitter även dubbla fönster för ett naturligt ljus.

I tak finner vi infällda & dimbara spotlights. Vid motsatt vägg finns även plats för matbord, kökssoffa eller ytterligare förvaring.

Vardagsrum

Vardagsrummet är tilltaget med läckert burspråk mot trädgården. Här huserar ett vitlaserat brädgolv och infällda, dimbara spotlights i tak. Rummet är generöst och rymmer både soffgrupp för hänget när vädret inte vill med sig likväl ett matbord i andra änden när sommaren är över och du inte äter middag utomhus.

Sovrum

Vidare genom industriglasdörrar finner vi bostadens sovrum. Rymligt och med ett exklusivt stengolv, även här med golvvärme. Här ryms den stora sängen med vardera sida ett nattduksbord och TV på väggen. Bakom en mindre dörr gömmer sig även klädkammaren för den modeintresserade.

Badrum

Badrummet är likt resterande lägenhet mycket fräscht i sina ytskikt. Helkaklat med ett exklusivt klinker på golv och likväl ett exklusivt kakel på väggar. Även detta av marmorerad sten. Inredningen består av handfat med kommod, wc, handdukstork, toppmattad tvättmaskin med integrerad torktumlare samt ett sidoskåp för ytterligare förvaring.

Trädgård

Trädgården är den stora pricken över i:et för denna bostad. Med sina ca 125 kvm erbjuds något som slår varenda balkong eller uteplats i stan. Uteplatsen är inhägnad med både staket och uppvuxen häck. I rabatterna gör du fint med blommor och stenläggningen av gatusten mitt i gräsmattan är smakful och ger möjligheten till flera större sittgrupper. Allt detta, inhägnat bakom din egen smidesgrind framför ett par av föreningens parkeringsplatser.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Karl X Gustavs gata 33
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
3 195 000 kr
Månadsavgift
4 860 kr/mån
inkl. värme & vatten.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
75 kvm

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1905
Uppvärmning
FJärrvärme
Våningsplan
1 av 4. Hiss finns.
Renovering
Lägenheten totalrenoverades 2017/2018. Genom nedtagning av bärande väggar och utbyggnad av kök samt badrum så förändrades planlösningen. Bostaden i övrigt är renoverad med genomgående ny el med nya strömbrytare, kontaktuttag och el-central.

I denna bostad är det bara att flytta rakt in!
Övriga byggnader
Gemensamma utrymmen är både källare och tvättstuga. I källaren finns förråd till lägenheten.

Ekonomi

Andel i föreningen
10.222%
Andel av årsavgift
10.222%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr
Försäkring
175 kr
Summa
675 kr

Schablonberäknat. Kostnader är individuella

Energideklaration

Uteplats

Bostadens entré leder till en ca 125 kvm stor uteplats i soligt västerläge. Uteplatsen tillhör bostadsrätten och är således ägarens privata uteplats. Lummig och fin med både gräsmatta och kullerstenläggning. Här njuter vi med både dagssol och eftermiddagssol!

Bilplats

P-plats erbjuds till bostadsrättsinnehavararen vid överlåtelse. Kostnad är 960 kr/månad. Önskas ej parkeringen överlåts detta erbjudande till annan bostadsrättsinnehavare i föreningen. Föreningen huserar över 5 egna parkeringsplatser.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Förening

Namn
Brf Makrillen 34
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-1145
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
7 st
Antal lokaler
2 st
TV/bredband
Anslutet till stadsnätet
Överlåtelseavgift
1433 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts delat ägande?
Parkering
Föreningen förfogar över 5 p-platser som kostar 800 kr/mån att hyra.
Gemensamma utrymmen
Källare med tvättstuga och förråd.
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 2017 och består av 7 st lägenheter om totalt 859 kvm samt 2 lokaler om totalt 128 kvm. I upplåtelsen av fastigheten ingick även en råvind med bygglov om ca 70 kvm. Under 2016-2017 totalrenvoerades hela fastigheten och hiss installerades.

Lägenheterna är fördelade enligt följande:

2 rum & kök: 1st
3 rum & kök: 3 st
4 rum & kök: 3 st

Om området

På Tågaborg bor du i ett av Helsingborgs bästa områden med vackra anrika byggnader precis intill. För den motionsintresserade eller bara allmänt intresserad av att gå långa promenader och njuta av vår fina stad finner vi allt ifrån Landborgspromenaden, Pålsjö skog, Vikingsbergsparken och Margaretaplatsen endast några hundra meter ifrån bostaden. Tågaborg har all närservice man kan tänka sig och rullar man bara nedför backen nås Öresund med salta dopp. Även från detta läget finns där folk som promenerar dagligen upp och ned för Halalid, Stagneliusgatan m.m. för salta morgondopp i havet. Det är det som kallas Badrocksavstånd!

Intresseanmälan