Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Ridvägen 29B

Laröd

5 rok
121 kvm
4 795 000 kr
Alla bilder

Barnvänligt, exklusivt och hållbart

Bli första boende i detta nybyggda radhus om hela 121 kvm i två plan där massor av läckra tillval ingår i priset! Den läckra arkitekturen är en fröjd för ögat precis som den moderna öppna planlösningen och det härliga ljusinsläppet. Här är stora fönsterpartier från golvet och upp samt rejäl takhöjd om hela 2,7m på entréplan och hisnande 3,8m i ena rummet på ovanplan. Bostaden har tre rejäla sovrum (möjlighet till ett fjärde), badrum på båda plan samt goda förvaringsmöjligheter. Uteplats på både fram- och baksida, vilket gör att man har sol hela dagarna och dessutom parkeras bilen intill huset, lyxigt. Nuvarande ägare har gjort en hel del tillval och val som ingår i priset, totalsumman för dessa är närmre 130 000kr!

De vackra träbeklädda fasaderna tillsammans med sedum-tak gör att husen smälter in perfekt i sin omgivning. Detta i kombination med solceller samt bil- och cykelpool håller husen en hög hållbarhetsstandard. Här bor man lugnt och skönt med naturen som närmsta granne! I föreningen finns möjlighet att hyra ytterligare p-plats / carport, samt där kommer finnas övernattningslägenhet, gemensamhetslokal (orangeri) och lekplatser/utegym! Mobilitetshub med cykelparkering, cykelpump, mekarplats med luftstation, plats för laddning av elcykel m.m.

I Laröd bor man nära ett stort serviceutbud som b.la. mataffär, bibliotek, vårdcentral, gym, och spelbutik. Både skola och förskola ligger bara några 100m bort, precis som Laröds IP där det finns aktiviteter som fotboll, tennis och gymnastik. Vackra promenadstråk i skogen samt stränder med dopp i Öresund nås på några få minuter. Om ni vill skippa laga kvällsmat så handlar man med fördel på den lokala pizzerian La Rossa och efteråt avnjuter man en glass på Sofierokiosken. Bättre än så här blir det inte, Laröd är ett av Helsingborgs attraktivaste områden.

Bostaden är fortfarande under uppförande vilket innebär att vi inte fysiskt kan visa upp bostaden. kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Tillträde tidigast slutet nov/dec!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
4 795 000 kr
Månadsavgift
7 929 kr/mån
Boarea
121 kvm
Antal rum
5 rum
Område
Laröd
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179338 alternativt martin@3etage.se
Planritning Entréplan
Planritning Ovanplan

RUMSBESKRIVNING

Inredningen håller en hög standard från grunden, men nuvarande ägare har gjort en rad olika val för att "lyxa" till det ytterligare. Vitlaserat ekparkettgolv i hela bostaden (förutom hallen), samtliga väggar är släta och vitmålade.

ENTRÉPLAN
Takhöjden är cirka 2,7m.

HALL
Rymlig hall med riktigt bra förvaring i form av garderob med skjutdörrar (vita). Förvaringen går in under trappan. Klinkergolv 30x30cm ljusgrå.

SOVRUM I
Till vänster finner vi ett stort härligt sovrum om hela 14 kvm. Plats för både dubbelsäng och skrivbordshörna. God förvaring med skjutdörrar (vita).

SOVRUM II
Till höger ligger ytterligare ett sovrum om cirka 9 kvm. Perfekt för både säng och skrivbord. Även här är riktigt bra förvaring med skjutdörrar (vita).

KÖK / ALLRUM
Lyxigt kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Ytan mäter hela 33 kvm vilket ger plats åt både ett rejält långbord för 8-10 personer, samt större soffgrupp. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till uteplats.

INREDNING KÖK
Inredningsvalen i köket:
Snyggt vita släta luckor i kombination med en ljus laminatbänkskiva i furu. Detta binds ihop väl av stänkskydd i vitgrå matt kulör storlek 25x50 cm. Rostfria vitvaror med hel kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, fläkt samt helintegrerad diskmaskin.

BADRUM I
Hela 7 kvm utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt goda arbetsytor och extra skåpsförvaring.
Kakel (30x60cm) och klinker (15x15) i skärgård Vit Greige matt. Matchas väl tillsammans med en ljus ek-kommod med spegel ovan i samma material. Laminatbänkskiva i White Levanto Marble ovan tvättmaskin och torktumlare. Dusch med glasväggar i klarglas.

OVANPLAN

SOVRUM III
Rymligt sovrum om cirka 13 kvm. Utrustat med garderober.

ALLRUM / SOVRUM IIII
Otroligt häftigt rum om cirka 14 kvm med hisnande takhöjd om hela 3,8m. Ett läckert takfönster står för extra härligt ljusinsläpp. Platsbyggd garderob.

BADRUM II
Lyxigt med ytterligare ett badrum, detta är något mindre, men otroligt väl planerat. Inredningen går enhetligt ihop med badrummet där nere med samma snygga beklädnad på golv och väggar. Utrustat med kommod, toalett och dusch med klarglas.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Ridvägen 29B
Område
Laröd
Kommun
Helsingborg
Pris
4 795 000 kr
Månadsavgift
7 929 kr/mån
I månadsavgiften ingår: uppvärmning, förbrukning av kallvatten, fastighetsförvaltning, städning av gemensamma ytor, skötsel av gården, underhåll av huset på lång och kort sikt, betalning av föreningens räntor och amorteringar, avsättning till framtida underhåll, expert som stöd i styrelsearbetet, bostadsrättstillägg, kundtjänst dygnet runt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Radhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Övriga byggnader
Förrådsbyggnad

Ekonomi

Andel i föreningen
0.021009%
Nettoskuldsättning
1 574 100 kr. Enligt ekonomisk plan
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr
Vatten/avlopp
200 kr
Summa
700 kr

Beräknat enligt schablon

Energideklaration

Uteplats

Stensatt uteplats på framsidan omgärdad av häck. Mindre grönyta.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Förening

Namn
Brf Laröd Blomma
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769640-2481
Föreningen äger marken?
Tillåts delat ägande?

Intresseanmälan