Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Allégatan 57

Höganäs

3 rok
84 kvm
2 395 000 kr
Alla bilder

Nyproducerad bostad, högst upp i huset med obruten utsikt

Högst upp med ett svårslaget läge finner vi denna unika 3-rummare med en generös balkong med obruten utsikt över den vackra omgivningen. Bostaden erbjuder ljusinsläpp från stora och flertalet fönsterpartier vilket gör lägenheten otroligt ljus och luftig. Planlösningen är välplanerad och gör det enkelt att möblera för såväl matbord som soffgrupp. Precis som i många av de nya moderna bostäderna väljer man att placera kök och vardagsrum i en öppen planlösning mot varandra vilket skapar den där sociala och inbjudande känslan som många tycker om.

Nuvarande ägare har valt att göra många påkostade tillval i bostaden, allt för att skapa ett så unikt hem som möjligt. Bostadens kök som kommer från kvalitetsmärket Vedum är inrett med en grå exklusiv lucka med uppgraderade vitvaror där samtliga är integrerade. Utöver dessa egenskaper finner vi två bra sovrum, det ena fullutrustat med garderober längs med ena väggen, inrett i samma behagliga nyans som köket. Badrummet är stort, helkaklat och inrett med badkar och en egen tvättavdelning.

Tornlyckan är en växande stadsdel i Höganäs med blandad bebyggelse av flerbostadshus, radhus, bostadsrätter samt en del hyresrätter. Visionen för området är en nyetablerad stadsdel med fokus på närhet till service, apotek, närlivs, skola, förskola, rekreation och bad för badälskaren på rimligt gångavstånd. Sammantaget skall det nya området innehålla ca 950 bostäder.

Låter denna bostad intressant? Då är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklar Hannah Kjell på telefon 0735-179336 eller e-post Hannah@3etage.se för att boka tid för visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 395 000 kr
Månadsavgift
5 542 kr/mån
Boarea
84 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Höganäs
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se
Planritning

Entré

Rymlig entré med avhängning direkt till höger. Ytterliggare förvaring finner vi genom fyra stora garderober längs med väggen intill. På golvet vilar ett praktiskt ljust klinker medans väggarna är målade i en ljus beige nyans.

Sovrum med klädkammare

Bostadens största sovrum är underbart på alla sätt! Här vaknar man upp med utsikt över fälten varje dag. Dröm! Här inryms den stora dubbelsängen utan problem. Längs med rummets ena vägg finner vi utmärkt förvaring i form av fyra stora garderober men tycker man inte det duger finns här även en stor klädkammare med eget fönster som rymmer allt och lite till. Precis som i resten av bostaden finner vi en ljus 3-stavsparkett på golv och väggarna är målade i en blå nyans.

Badrum med tvättavdelning

Badrummet är stort och modernt inrett med grå klinker på golv samt beige stora plattor på vägg. En läcker detalj är badrummets tak, det är nämligen målat i en mörkgrå nyans, riktigt läckert. Badrummet är utrutat med en egen tvättavdelning bestående av en bra avlastningsyta, överskåp, tvättmaskin och torktumlare. Till detta badrum valde nuvarande ägare att sätta in ett härligt badkar, detta är givetvis något man kan ta bort om man hellre önskar en större duschhörna. I övrigt är badrummet utrustat med toalett, kommod, spegel med infälld belysning och infällda spotlights i tak.

Kök med balkong

Mycket trivsamt kök med öppen planlösning mot bostadens vardasgrum. Detta rum har flera ljuvliga fönsterpartier i två olika väderstreck som gör att rummet känns väldigt luftigt och fint. Från köket har man en underbar kontakt med bostadens balkong som under sommarhalvåret fungerar som ett andra vardagsrum. Här ute har man fri utsikt över omgivningen utan någon ovanför sig vilket skiljer sig från många av bostäderna i huset. Möjlighet till inglasning finns.

Köket i sig känns exklusivt och påkostat. Inrett med gråa köksluckor, en slitstark bänkskiva i laminat samt ett snyggt uppvik på vägg i samma nyans. För nuvarande ägare är köket en av de viktigaste rummen i ett hem. Med det sagt har man valt att uppgradera hela vitvarupaketet som erbjöds vid köpet av bostaden. Maskinparken som består av två kylar, två frysar, ugn, induktionshäll, fläkt och mikro är helt integrerad. En naturlig matplats finner vi invid ett av kökets fönster.

Vardagsrum

Riktigt hemtrevligt vardagsrum med plats för en större eller två mindre soffor. På golvet vilar det ljusa parkettgolvet medan väggarna är målade i en ljusbeige nyans.

Sovrum

Sovrum i mindre storlek. Perfekt till exempelvis gäster, hemmakontoret eller barnrum. Ljust ekparkett på golv samt mörkgråa väggar.

Bra att känna till:

Nordr har en räntegaranti mot föreningen. I praktiken garanterar de att föreningens ränta inte överstiger 3,25% i tre år från tillträde. Dvs idag är det ca 2 år kvar med denna garanti. Om den aktuella räntan är 4,7 % betyder det att Nordr kompenserar föreningen för mellanskillnaden fr. 3,25%.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Allégatan 57
Område
Höganäs
Kommun
Höganäs
Pris
2 395 000 kr
Månadsavgift
5 542 kr/mån
Inkl. värme, underhåll och sopor. Varje kvartal debiteras man för det man förbrukat vad avser varmvatten och hushållsel. En uppskattad kostnad för detta finner ni under driftskostnaderna.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2023
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme samt el
Ventilation
FTX
Våningsplan
5 av 5. Hiss finns.
Övrigt
I fastigheten finner vi ett perfekt barnvagns-/rullstolsrum på bottenplan.

Ekonomi

Andel i föreningen
2.3209%
Andel av årsavgift
2.3209%
Nettoskuldsättning
1 183 659 kr. Beräknat med hjälp av uppgifter i föreningens senaste årsredovisning 2022
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr
Vatten/avlopp
200 kr
Försäkring
150 kr
Summa
850 kr

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
63 kWh/m2/år
Energiklass
C

Uteplats

Balkong i öst med en obruten utsikt över området.

Bilplats

Finns längs med områdets gator. Önskar man istället en egen p-plats finns det att hyra av föreningen, separat kö till dessa.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

Förening

Namn
Brf Alléhusen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-9851
Föreningen äger marken?
Antal lägenheter
48 st
Antal lokaler
1 st
TV/bredband
Fiber
Tillåts delat ägande?
Parkering
35 p-platser varav 6 med laddstolpe.
400 kr/p-plats, 700 kr/med lappstolpe (förbrukning tillkommer)
Gemensamma utrymmen
Miljörum, cykelrum samt barnvagn- och rullstolsrum
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 48 lägenheter som tillträde juni 2023.

Föreningen har två fastigheter:

Våren 1 (Robotgatan 4) och Sommaren 1 (Allégatan 57)

Se mer info på föreningens egna hemsida:
https://www.brfallehusen.se/

Intresseanmälan