Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

HANNAH KJELL

hannah@3etage.se
042-300 30 36
0735-17 93 36

Mer energi får man leta efter och dessutom är Hannah noggrann och detaljerad. Ger man denna dam ett förtroende så har man placerat det på det absolut bästa stället. Levererat rekordnoteringar sedan dag nr 1 hos oss.

1, Vad gör du när du inte jobbar?
När jag är ledig passar jag på att utforska vår vackra stad tillsammans med min familj. Jag har en förkärlek till nya projekt vilket resulterar i att hemmet ofta uppdateras och möbleras om. Familj och vänner prioriteras högt och det är av de jag samlar ny energi, gärna över en lång och härlig middag.

2, Hur är du som mäklare?
I början av min karriär fick jag en gång höra att en duktig mäklare springer, de går inte. Det är mitt motto! Jag tummar aldrig på kvalitén, detaljer är ”mitt andra namn” och jag lämnar aldrig något halvfärdigt. Jag ser alltid till varje enskild persons behov, för i slutändan är det det som ger utdelning och skillnaden mellan ett högt och lågt slutpris. Med en unik energi och kämparglöd är jag i stort sätt aldrig nöjd, jag vill alltid framåt.

3, Vad är ditt bästa tips inför en försäljning?
Engagemang – bry dig och gör det helhjärtat, there´s no quick fix. Jag dedikerar all min energi och kraft för att göra dig som säljare så nöjd det bara går, då önskar jag ett liknande engagemang tillbaka. Tänk ”less is more”. Skala av bostaden och visa det som gör just ditt hem unikt!

Detta tycker kollegorna om Hannah:
Familj, kollegor, kunder och vänner kan alla känna sig trygga för denna tjejen har stenkoll på allt och alla. En fantastisk människa som alltid tar hand om sin tillvaro.