Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Sandra Bryngson

sandra@3etage.se
0735 34 06 73

1, Vad gör du när du inte jobbar?
Då kör jag en löprunda längst med havet eller så spenderar jag tid med familj och vänner. Jag har ett stort intresse av att upptäcka nya platser i världen och så fort jag får möjlighet så reser jag gärna utanför Sveriges gränser. Jag skulle säga att jag är en riktig globetrotter.

2, Hur är du som mäklare?
Som fastighetsmäklare är jag fullt engagerad och lyhörd i varje steg av processen och i min värld handlar det inte bara om att förmedla en bostad, utan även att skapa långsiktiga relationer och en positiv upplevelse. Jag håller mig ständigt uppdaterad på den snabbt föränderliga bostadsmarknaden och med en förståelse för mina kunders individuella behov och önskemål, skapar jag en lösning som inte bara är effektiv utan också förtroendegivande.

3, Vad är ditt bästa tips inför en försäljning?
Mitt bästa tips är att lyssna på de råd och tips som din fastighetsmäklare ger dig under hela försäljningsprocessen. Några andra tips jag vill dela med mig inför försäljning är att fokusera på förberedelserna inför till exempel fotografering och visningar. Att marknadsföra en bostad som är attraktiv och inbjudande kan vara avgörande och ökar chansen till att fånga potentiella köpares intresse.