Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

​Roger Billsten

roger@3etage.se
042-300 30 33
0735-17 93 33

Roger har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2001 och har en lysande karriär med fantastiska säljresultat i bagaget. Hans driv och entreprenörskap har lett till tre framgångsrika mäklarfirmor varav faktiskt 3etage är en av dom mellan 2008-2012. Med hans erfarenhet och ärliga sätt bemöter han alla typer av människor med glimten i ögat.

1, Vad gör du när du inte jobbar?
När jag inte jobbar?!? Förstår inte frågan riktigt, haha! Mäkleriet är en livsstil men jag har två energiska söner som gillar fotboll och sport i allmänhet så en hel del fritid läggs gladeligen på det. Har ett stort intresse av arkitektur, resor och god mat samt kombinationen av de tre.

2, Hur är du som mäklare?
Skulle vilja påstå att jag har en naturlig och opretentiös fallenhet för yrket. Påläst, social, strukturerad samt bemästrar sälj- och argumentationsteknik riktigt bra. Det tillsammans med viljan att alltid prestera ger en bra grundplåt för försäljningen. “Man är aldrig bättre än sin senaste försäljning så därför lägger jag ner mycket engagemang och drivkraft i VARJE affär.”

3, Vad är ditt bästa tips inför en försäljning?
När det gäller själva bostaden så gör gärna det ”lilla extra”. Ju mer som rensas, ju mer som putsas, ju mer matnyttig info som delges desto bättre presentation samt beslutsunderlag för kunden. När det gäller valet av mäklare så gå på magkänslan mer än något. Det är trots allt ett intimt samarbete som ska genomföras och då måste rätt känsla finnas på plats. Utöver det så bör man titta över mäklafirmans generella marknadsföring av bostäderna man förmedlar. Syns du inte finns du inte, och man ska synas på rätt sätt. Där ligger 3etage i framkant.