Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

​ANDREAS SCHULTZ

andreas@3etage.se
042-300 30 34
0735-17 93 34

Andreas är den som har längst erfarenhet hos oss på 3etage. Sedan 2005 har han förmedlat bostäder i Helsingborg med omnejd och är nu en av tre delägare i firman.

1, Vad gör du när du inte jobbar?
Som pappa till en liten tjej och en liten kille så blir det självklart mycket tid med familjen! Men, när tid och möjlighet ges så kan det även bli en del idrott i form av löpning, fotboll eller innebandy och jag missar ogärna stadens stolthets matcher på Olympia!

2, Hur är du som mäklare?
Relativt lugn och trygg, utan att för den skull tappa den viktiga fingertoppskänslan av att veta när det är dags att agera och när det är läge att ge utrymme för eftertanke. Tiden är en viktig faktor i varje affär och det är viktigt att ha en känsla för hur den ska hanteras, detta är något jag tycker jag lärt mig under mina snart 13 år i branschen.

3, Vad är ditt bästa tips inför en försäljning?
Förberedelse är A och O, som i så mycket annat. Inför en försäljning är det lika viktigt att spika fast den sista listen i hallen som att kanske införskaffa nya växter till köket. Fundera igenom vilken tid på dagen då ditt hem gör sig bäst på bild, eller är det kanske t o m på kvällen?!

Gör också ditt val av mäklare till lika del med hjärtat som med hjärnan. Du och din mäklare ska jobba tillsammans mot ett gemensamt mål under en mer eller mindre lång period och det är då såklart viktigt att samarbetet fungerar hela vägen!

Detta tycker kollegorna om Andreas:
Familjefar som tar rutinen med till jobbet. Lugnt och metodiskt lotsar han sina kunder genom deras affärer. Som person är Andreas pålitlig och trygg och delar gärna med sig av sin erfarenhet.